Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام «محمد سبزی» روز پنجشنبه در جریان بازدید مسئولان شهرستان ساوه از چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی نوبران اظهار داشت: امروز کشور با جنگ اقتصادی مواجه است که کارآفرینان و تولیدکنندگان فرماندهان این جنگ هستند که با توجه به توطئه دشمنان باید تهاجمی وارد عمل شد.

وی بیان کرد: توسعه پایدار در راستای رشد اقتصادی و فعالیت مستمر صنایع محقق می‌شود و در راستای حمایت از تولید باید آمایش سرزمینی در شهرک‌های صنعتی جدید صورت گیرد و زیرساخت‌های لازم فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آمایش صنعتی ورود صنایع و سرمایه گذاران به روستاها به عنوان کانون توسعه اقتصادی را تسهیل می‌کند و باید بستر ایجاد نواحی صنعتی در روستاها فراهم شود تا از مهاجرت روستاییان جلوگیری شود.

سبزی گفت: توسعه پایدار و متوازن با ساماندهی شهرک‌های صنعتی محقق می‌شود و در این راستا رفع دغدغه جامعه کارگری به ویژه تامین مسکن باید در اولویت قرار گیرد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی افزود: صاحبان صنایع درصورت واگذاری زمین دولتی آماده احداث مسکن برای کارگران هستند و حتی می‌توان با تشکیل تعاونی های مسکن نیاز کارگران را برای داشتن سرپناه برطرف کرد.

وی در ادامه خواستار مبارزه با فساد شد و افزود: مبارزه با فساد رکن نخست و برخورد با مفسد اقتصادی رکن دوم است تا امنیت اقتصادی در کشور رقم بخورد.

سرپرست فرمانداری ساوه نیز در این بازدید گفت: نوبران ریشه‌های فرهنگی و اجتماعی غنی دارد و شهرک صنعتی نوبران نیز ظرفیت بالایی در حوزه صنعت دارد و باید به طور جدی از سوی مسئولان حمایت شود.

«مهدی الیاسی» با اشاره به اینکه حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی زمینه ساز ارائه متوازن خدمات و توسعه عادلانه خواهد شد، افزود: صنایع متعهد، متخصص و دلسوز لشگری مقاوم در جنگ اقتصادی محسوب می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه تامین برق از ضروریات شهرک صنعتی نوبران است، تصریح کرد: طرح اقدام ملی مسکن نیز در مرحله ثبت‌نام است و تامین نیاز مسکن شهرهای غرق آباد و نوبران با مشارکت مردم در ثبت نام این طرح عملیاتی خواهد شد.

امام جمعه نوبران نیز در ادامه گفت: توسعه صنعتی منوط به تامین زیر ساخت هاست و شهرک صنعتی نوبران به لحاظ مزیت‌های فراوانی که دارد در صورت تامین زیرساخت می‌تواند به قطب تولید انواع محصولات به ویژه صنعت غذایی تبدیل شود.

حجت‌الاسلام «رسول دادخواه» با اشاره به اینکه کمبود مسکن یکی از نیازهای کارگران و قشر متوسط جامعه است، افزود: طرح اقدام ملی مسکن ظرفیتی مناسب برای افراد فاقد مسکن است که از دولت انتظار می‌رود در شهر نوبران اقدامات موثری برای اجرایی شدن طرح به عمل آورد.

برچسب‌ها ساوه استان مرکزی توسعه اقتصادی دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه استان مرکزی توسعه اقتصادی ساوه استان مرکزی توسعه اقتصادی دهه فجر شهرک صنعتی نوبران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۸۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون گفت: کمبود ظرفیت تولید برق در این شهرستان مانعی برای توسعه مراکز تولید صنعتی و کشاورزی شده است.

علی محمدی کیا، امروز (شنبه، هشتم اردیبهشت) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با حضور مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکتبرق استان اصفهان، اظهار کرد: با وجود توسعه اقتصادی در بخش کشاورزی و صنعتی در این شهرستان، اما کمبود ظرفیت برق‌رسانی مانعی برای راه‌اندازی گلخانه و شرکت‌های صنعتی شده است.

وی افزود: ۵۰۰ درخواست راه‌اندازی گلخانه به جهاد کشاورزی ارائه شده اما به دلیل کمبود ظرفیت برق امکان صدور مجوز برای آنان وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، به گفته فرماندار تیران و کرون با توجه به راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در این منطقه توسعه شبکه برق برای فعالیت آن نیاز است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کمبود گاز برای گلخانه‌ها طی سال‌های گذشته وجود داشت، اما با احداث یک ایستگاه تقلیل، این نگرانی رفع شد و امروز معضل کمبود برق پیش روی فعالان اقتصادی قرار گرفته است.

به اعتقاد محمدی‌کیا تسریع شرکت برق در تأمین انرژی مشکل کمبود برق مصارف خانگی در فصل تابستان را نیز رفع خواهد کرد.

پروژه‌های برق‌رسانی در دستور کار وزارت نیرو

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان اصفهان در این جلسه به معضل کمبود برق در استان اشاره و اظهار کرد: توسعه صنعتی، کشاورزی و مصارف خانگی منجر به کمبود برق شده که چند پروژه جدید برای تأمین این نیاز پیش‌بینی شده و در حال اجرا است.

سعید محسنی افزود: پست جدید انتقال برق در حال احداث و راه‌اندازی است که پیش‌بینی می‌شود تا تابستان امسال در مدار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: پست جدید نیز در دستور کار برای انتقال برق منطقه نجف‌آباد و حومه پیش‌بینی شده که این بستر نیز تا ۱۴۰۴ روی خط بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

به گفته مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان تقاضا برای تأمین برق صنعتی و خانگی افزایش‌یافته و با توجه به هزینه‌های بالای تولید این انرژی، شرایط سخت اقتصادی برای وزارت نیرو به وجود آمده است.

وی مشارکت بین بخش‌های صنعتی و شرکت برق منطقه‌ای را راهکاری برای تأمین هزینه‌ها و تسریع در اجرای این پروژه اعلام کرد.

محسنی با بیان اینکه افت ولتاژ در بعضی از مناطق اصفهان داریم، تصریح کرد: فاصله زیاد پست توزیع با پست بالادستی منجر به این مشکل می‌شود که باید پست‌های جدید ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • معلمان و کارگران، افسران جنگ فرهنگی و اقتصادی هستند
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند