Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مرادی گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه توانست با استقرار و ساماندهی ۱۴۲ مرکز خدمات کشاورزی غیر دولتی، زمینه اشتغال ۶۵۰ نفر از دانش آموختگان جویای کار این حوزه را فراهم آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود مرادی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه توانست با استقرار و ساماندهی 142 مرکز خدمات کشاورزی غیر دولتی، زمینه اشتغال 650 نفر از دانش آموختگان جویای کار این حوزه را فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون برنامه ریزی و توسعه کارآفرینی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه افزود: مراکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی غیر دولتی با استقرار در نزدیکترین نقطه به محل سکونت کشاورزان، نقش بسزایی در تسریع و تسهیل  ارائه خدمات تخصصی در استان را دارند.

وی خاطر نشان کرد: این مراکز با هدف نهادسازی و تسریع جریان ورود دانش به محیط های تولیدی راه اندازی شده اند.

مرادی گفت: شبکه مراکز خدمات کشاورزی غیر دولتی استان کرمانشاه می توانند در زمینه  شناسنامه دار کردن کل اراضی زراعی و باغی و بهره برداران بخش کشاورزی و اجرا و تحقق قانون حد نگار و تسهیل و تسریع اخذ سند به کشاورزان و روستاییان فعالیت کنند، چرا که کل اطلاعات مناطق تحت پوشش را دارند و قطعاً سیاست های وزارت جهاد کشاورزی را در این خصوص تسریع خواهند کرد.

وی بیان داشت: این مراکز جهت بستر انتقال و اشاعه دانش و اطلاعات جدید به کشاورزان و تولیدکنندگان و ارائه مشاوره و خدمات فنی و تخصصی به عنوان بازوان اجرایی سازمان قلمداد شده و با در اختیار داشتن متخصصین کشاورزی بهترین بستر را برای کمک به اجرای برنامه ها و سیاست های دولت فراهم آورده  و با انجام مطلوب و ظایف تصدی گری به دستگاهای دولتی یاری می رسانند.

معاون برنامه ریزی و توسعه کارآفرینی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه اظهار داشت: دستگاه های اجرایی مرتبط نیز در راستای حمایت از این مراکز که در توسعه کشاورزی استان نقش بی بدیلی را دارند و باید در برون سپاری تصدی های قابل واگذاری به این مراکز همدلی، همکاری و  همراهی لازم را داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خدمات کشاورزی غیر غیر دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۶۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی