Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به وضعیت کادر بهداشت و درمان کشور و مشکلات و نیازهای آنها اظهار داشت: در حال حاضر دو سال است که کادر بهداشت و درمان درگیر مقابله با بیماری خطرناک کرونا هستند، اما 60 درصد ردیف‌های شغلی آنها خالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با خالی بودن این ردیف‌ها، از نیروهای بهداشتی درمانی شرکتی و قراردادی 89 روزه استفاده می‌کنند و مشخص است که با این وضعیت، امکان مدیریت باکیفیت‌تر در مقابله با کرونا وجود نخواهد داشت.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: متأسفانه کادر بهداشت و درمان در منابع مالی مشکلات جدی دارند و این باعث شده نارضایتی‌های بسیاری نیز در بین آنان ایجاد شود؛ پزشکان و پرستاران زیادی را سراغ داریم که هر روز به ما زنگ می‌زنند یا پیامک می‌فرستند و از عدم توجه به حقوق‌شان گلایه می‌کنند. این افراد وضعیت‌شان را با دیگر کارمندان مقایسه می‌کنند که هرچند وقت یکبار به بهانه‌‌ای، فوق‌العاده‌های خاص به آنها پرداخت می‌شود.

* با وجود دستور رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه، نیازهای کادر بهداشت و درمان تامین نمی‌شود

شهریاری با بیان اینکه این مشکلات را بارها در ستاد ملی کرونا بازگو کرده‌ایم، عنوان کرد: آقای رئیس جمهور هم اخیرا به سازمان برنامه و بودجه دستور داده است که نیازهای کادر و درمان پرداخت شود اما عملاً اتفاقی نمی‌افتد؛ حتی منابعی که نقداً موجود است و امکان پرداخت آنها وجود دارد نیز پرداخت نمی‌‌شود که از جمله آنها می‌توان به یک درصد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده و 10 درصد خالص هدفمندسازی یارانه‌ها اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه ستاد ملی کرونا این راهکار را هم دادیم که اگر واقعاً سازمان برنامه و بودجه منابع مالی کافی ندارد، مانند دوره قبل از رهبر معظم انقلاب مجوز گرفته شود تا با برداشت از صندوق توسعه ملی بخشی از نیازهای کادر بهداشت و درمان پرداخت شود، وگرنه با این وضعیت، نگران انگیزه و توان کادر بهداشت و درمان برای خدمت به بیماران هستیم.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه با وجود تأکید رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با پرستاران برای اجرای نظام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تاکنون اقدامی نشده است، گفت: به همین خاطر در لایحه بودجه سال 1401 و در کمیسیون تلفیق 5 هزار میلیارد تومان برای تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری اختصاص داده‌ایم که امیدواریم در صحن مجلس نیز این مبلغ تصویب شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حسینعلی شهریاری کادر درمان تعرفه گذاری خدمات پرستاری کادر بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۵۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خالی فروشی» حواله خودرو

یک مقام مسوول در بنیاد شهید و امورایثارگران اخبار معامله حواله خودرو وارداتی ایثارگران را تکذیب و تاکید کرد که نه حواله‌ای صادر شده و نه خودرویی از این مسیر وارد کشور شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، در اسفندماه سال گذشته آگهی مربوط به خرید و فروش حواله جانبازان و ایثارگران با قیمت‌های میلیاردی در بسیاری از پلتفرم‌های معاملات خودرو، حاشیه ساز شد.

خودرو‌هایی که واردات آن‌ها برای جانبازان و ایثارگران مجاز اعلام شده بود شامل بنز، بی ام و، تویوتا، نیسان و ... می‌شد.

محصولات خارجی که ورود آن برای وارد کنندگان عادی غیرمجاز اعلام شده بود.

طبق آیین نامه ابلاغ شده، جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد مجاز به واردات تا سقف قیمت ۲۵ هزار یورو و جانبازان ۷۰ درصد تا سقف قیمت ۳۰ هزار یورو می‌توانند خودرو وارد کنند.

جانبازان ۷۰ درصد ویژه (دو پا یا دو دست قطع از مچ و یا قطع نخاع) نیز تا سقف قیمت ۳۵ هزار یورو مجاز به واردات هستند.

در لیست جانبازان ۷۰ درصد خودرو‌های بنز و بی ام و و دیگر محصولات لوکس دیده می‌شود.

حواله واردات خودرو به جانبازان در اصل استفاده از امتیازی است که فروش آن برای صاحب حواله با سود زیادی همراه است.

بدین ترتیب در اواخر اسفندماه حواله جانبازان با قیمت‌های میلیاردی آگهی می‌شد این در شرایطی است که حالا به نظر می‌رسد در پلتفرم‌های آگهی خودرو "خالی فروشی" شده است

چرا که به گفته یک مقام مسول در بنیاد شهید اصلا حواله‌ای صادر نشده که بخواهد مورد معامله قرار گیرد.

بر این اساس تمام آگهی‌های معامله حواله نیز در سال جاری از پلتفرم‌های آگهی دهنده حذف شده است.

دیگر خبرها

  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت