Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌اخبار شرکت‌ها -سایپا نیوز:‌ محمدعلی تیموری در برنامه تلویزیونی تهران 20 که به موضوع بررسی وضعیت کیفی خودروهای داخلی پرداخته بود، اظهار کرد: برای آنکه کیفیت و قیمت خودرو مناسب و در شان مردم شود، باید موضوع تولید اقتصادی خودروها با جدیت دنبال شود، به گونه‌ای که در یک تا دو خودرو که شرایط بهتری داریم، تولید انبوه صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او با بیان اینکه تولید اقتصادی زمانی حاصل خواهد شد که حداقل روزانه هزار و 500 دستگاه از خودرو تولید شود، تصریح کرد: گروه خودروسازی سایپا از مردادماه سال آینده، این مهم را در دو خودرو کوییک و شاهین دنبال خواهد کرد؛ البته سایر خودروهای این مجموعه نیز تولید خواهد شد، ولی در دو خودرو یاد شده به جهت دیدگاه فنی، اقتصادی و کیفی شرایط برای تولید اقتصادی بسیار مناسب تر است.

مدیرعامل سایپا تاکید کرد: گروه خودروسازی سایپا، همان گونه که به سازمان حمایت اعلام کرده است تا 10سال خدمات پس از فروش محصولات خود را انجام می دهد و تمام خودروها تا 36 ماه گارانتی دارند، به همین جهت به مردم قول می دهیم که سال آینده با اقتصادی شدن تیراژ خودروها، مشکلات محصولات سایپا به حداقل برسد.

او با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره ارتقاء کیفیت خودروهای تولید داخل، اظهار داشت: ارتقاء کیفی محصولات یک الزام است و در این مسیر گروه خودروسازی سایپا از تمام توان و دانش خود استفاده خواهد کرد تا خودروهای با کیفیت را روانه بازار مصرف کند.

تیموری درباره همکاری مشترک سایپا و ایران خودرو اظهار کرد: اگر دو مجموعه روی یک خودرو، سرمایه گذاری مشترک داشته باشند، قیمت و کیفیت خودروها افزایش قابل توجهی خواهد یافت، بدین جهت در قطعاتی که هر یک از خودروسازان ظرفیت و پتانسیل دارند، می توان تولید را دنبال کرد.

او گفت: سایپا و ایران خودرو می توانند نزدیک به 50 درصد قطعات یک خودرو را با استفاده از ظرفیت های یکدیگر تولید کنند و در چنین شرایطی است که تولید اقتصادی خودروها حاصل خواهد شد.

مدیرعامل سایپا درباره اینکه چرا قیمت خودرو در ایران بالا است، افزود: یکی از موضوعات اثرگذار در این بخش، الزام به رعایت استانداردهای 85 گانه است، این امر باعث شده به طور متوسط هزار و 450 یورو به قیمت خودرو اضافه شود.

او افزود: در حالی که خودروسازان ملزم به رعایت این سطح از استانداردها می شوند، 70 درصد خودروهایی که در سطح کشور تردد دارند، یورو2 و کاربراتوری هستند، در چنین شرایطی تولید خودرو یورو5 چرا باید الزام باشد؟

تیموری با بیان اینکه برخی استانداردهای غیرضروری، قیمت تمام شده خودرو را بالا برده است، گفت: اگر از این قیبل الزام ها نباشد، قیمت خودرو روند صعودی به خود نمی گیرد. در حال حاضر قیمت خودروی تیبا، 3 هزار و 800 دلار است اما در بازار جهانی خودروی یورو5، کمتر از 6 هزار یورو وجود ندارد.

او گفت: اگر می خواهیم تولید خودروها اقتصادی شود، باید استانداردهای 85 گانه مورد بازنگری قرار گیرد، البته وزارت صمت در حال مذاکره با سازمان ملی استاندارد است تا این موضوع مورد بررسی دقیق تری قرار گیرد.

تیموری با اشاره به مبحث واردات خودرو و چرایی برخی مخالفت ها تصریح کرد: گروه خودروسازی سایپا موافق واردات خودرو است و از این موضوع استقبال می کند، اگر واردات خودرو آزاد شود به طور قطع مجموعه سایپا نیز واردات برای مونتاژ برخی محصولات خارجی را در دستور کار قرار خواهد داد.

او با تاکید بر اینکه در هیچ کشوری تعرفه واردات خودرو صفر نیست و حتی کره هم تعرفه 60 درصدی وضع کرده، اظهار کرد: اگر تعرفه واردات خودرو کاهش پیدا کند، متناسب با آن بایستی تعرفه واردات در زنجیره تامین قطعات خودرو نیز کاهش پیدا کند.

ضرورت اصلاحات اساسی در صنعت خودرو

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه کیفیت موجود خودروها مناسب نیست و باید اصلاحات اساسی صورت گیرد، گفت: خودروسازی در سه بخش کیفیت، قیمت و طراحی تقسیم بندی می شود و متاسفانه در بخش طراحی از سایر کشورها عقب تر هستیم، از طرفی همان گونه که گفتیم هیچ کدام از تولیدات خودرویی ما اقتصادی نیست. زمانی یک خودرو به تولید اقتصادی می رسد که از آن خودرو یک میلیون دستگاه تولید شود اما وقتی چند سال زمان می برد که به چنین تیراژ تولیدی برسیم، نمی توان خودرو با کیفیت و قیمت مناسب تولید و روانه بازار مصرف کرد.

او افزود: اگر می خواهیم به تولید اقتصادی دست پیدا کنیم، ضرورت دارد که سالی حداقل یک میلیون دستگاه از یک خودرو تولید شود، بر اساس آنچه که گروه خودروسازی سایپا در بخش تجهیزات سرمایه گذاری (60 هزار میلیارد تومان) کرده است می توان به تولید اقتصادی در یک الی دو محصول دست یافت؛ همان گونه که تقریبا در خودروی پراید توانستیم به تولید 750 هزار دستگاه در سال برسیم.

به سمت خودروساز شدن در حال حرکت هستیم

تیموری درباره اینکه آیا ایران به معنای واقعی می تواند خودروساز شود یا خیر، اظهار کرد: در دهه 90، گروه خودروسازی سایپا، وارد فضای طراحی خودرو شد و اکنون امکانات بسیار مناسبی در مرکز تحقیقات سایپا وجود دارد که به واسطه آن می توان موضوع طراحی خودرو را دنبال کرد، خودروهای کوییک و شاهین نیز دستاورد طراحی داخل است لذا با ورود به چنین فضایی به جرات می توان گفت که ایران می تواند خودروساز شود.

او با بیان اینکه در گذشته خودروهای مانند پراید و پیکان در داخل طراحی نشدند و با مهندسی معکوس امکان تولید آنها فراهم شد، یادآور شد: سیاست در آن زمان این گونه بود که با مهندسی معکوس تولید خودرو دنبال شود البته بخشی از آن هم به مباحث مالی بر می گشت؛ به عنوان مثال برای خرید دانش فنی یک موتور حداقل 700 میلیون یورو سرمایه نیاز است، در همین راستا سایپا موتور خودروهای کوییک و شاهین را طراحی نکرده است بلکه موتورهای موجود را تقویت کرده است. 

صنعت خودرو را به برجام گره نمی زنیم

تیموری درباره اینکه چگونه چین خودروساز شد و هنوز ایران نتوانسته است، گفت: خیلی از شرکت های تولیدکننده خودرو در قالب های مختلف وارد چین شدند و در تولید مشترک خودرو همکاری کردند، چرا که بازار چین بسیار وسیع است. اما در مقابل بازار ایران بسیار محدود است و خوش بینانه نیاز سالانه کشور بین یک و نیم میلیون دستگاه تا دو میلیون دستگاه خودرو است، لذا خودروسازان خارجی انگیزه ای برای رسیدن به چنین بازاری را ندارند، مگر آنکه بخواهند از ایران به بازار سایر کشورهای همسایه نفوذ کنند.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند، ما تولید خودرو را به برجام گره نخواهیم زد، گفت: ما نگاهی به برجام و آینده آن نداریم، اگر برجام اتفاق بیفتد ما نیز از آن استفاده خواهیم کرد و اگر برجام محقق نشد، مسیر توسعه ای خودمان را ادامه خواهیم داد.

تیموری ادامه داد: هر زمان که نگاه ها به سمت برداشته شدن تحریم ها رفت، بیشتر به صنعت خودرو صدمه وارد کردیم؛ مانند دولت گذشته که یکسری از خودروسازان را بدون تحلیل وارد کشور کردیم و با تحریم دوباره ایران، از کشورمان خارج شدند.

او افزود: ما از تمام شرکت های خودروسازی دنیا که می خواهند وارد ایران شوند و سرمایه گذاری مشترک داشته باشند، استقبال می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سایپا کوییک فروش سایپا گروه خودروسازی سایپا میلیون دستگاه تولید اقتصادی کوییک و شاهین واردات خودرو همان گونه تولید خودرو قیمت خودرو صنعت خودرو یک خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۸۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور