Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

در راستای اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، بانک مرکزی باید با همکاری سازمان مالیاتی نسبت به ساماندهی دستگاه‌های کارتخوان بانکی یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی اقدام کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در این زمینه، با اقدامات صورت گرفته کلیه اشخاص دارای ابزار پرداخت‌های بانکی می‌توانند با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

tax.gov.ir فهرست تمامی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود را مشاهده و نسبت به الصاق آنها به پرونده‌های مالیاتی قبلی و یا تشکیل پرونده مالیاتی جدید اقدام کنند.

از آنجا که تمامی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که متناظر با پرونده مالیاتی نباشند، بانک مرکزی نسبت به غیرفعال کردن آن‌ها اقدام می‌کنند، دارندگان کارتخوان فقط دو روز دیگر فرصت دارند که به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی مراجعه و اقدام لازم را انجام دهند.

بدین منظور، ابتدا باید وارد درگاه ملی خدمات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی ir.gov.tax.my شوید و ثبت نام کنید. 

 

 در این زمینه، اشخاص حقیقی در اولین گام می‌توانند با استفاده از کد ملی، شماره تلفن همراه (شماره ملی و شماره تلفن همراه متعلق به یک فرد باشد) و تاریخ تولد، ثبت نام کرده و نام کاربری و رمز عبور از طریق پیامک دریافت کنند.

اشخاص حقوقی با نام کاربری و رمز عبور سامانه کد اقتصادی می‌توانند وارد درگاه ملی خدمات الکترونیک شوند و اتباع خارجی حقیقی باید پیش از ثبت نام، به ادارات کل مالیاتی مراجعه و درخواست ثبت شماره تلفن همراه خود را  در سامانه ارائه کنند. 

در گام بعدی با استفاده از نام کاربری و رمز عبور به کارپوشه خود وارد شوید. 

در صفحه ظاهر شده "داشبورد مالیاتی" خلاصه‌ای از اطلاعات پرونده مالیاتی شما ظاهر می‌شود. 

با کلیک بر روی قسمت "ساماندهی پذیرنده‌های بانکی" دستگاه‌های کارت خوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیک ثبت شده به نام مؤدی با اطلاعات شرکت پشتیبان و شماره پایانه قابل مشاهده است. 

در این صفحه "الصاق به پرونده" یا "درخواست غیر فعالسازی" دستگاه‌های کارت خوان بانکی و یا درگاه های پرداخت الکترونیک و حذف ثبت نام‌های انجام شده توسط بانک مرکزی امکان پذیر است.

 

از لیست "دستگاه‌های کارت خوان بانکی و یا درگاه های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده" قابل مشاهده دکمه‌ی "الصاق به پرونده" را کلیک کنید تا پرونده‌های مالیاتی شما نمایش داده شود و پرونده مرتبط را انتخاب کنید. 

سپس، پرونده مورد نظر را انتخاب و دکمه الصاق را کلیک کنید. 

چنانچه در لیست پرونده‌ای موجود نباشد، بر روی دکمه "ثبت نام الکترونیک جدید" کلیک و اقدام به پیش ثبت نام کنید.

همچنین، در صورتیکه پذیرنده‌های بانکی به پرونده الکترونیکی مرتبط نبوده و یا اطلاعات آن اشتباه باشد از لیست دستگاه‌های کارتخوان بانکی یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده دکمه "درخواست غیر فعال سازی" را کلیک کنید.

علاوه بر این، اگر بعد از الصاق به پرونده الکترونیکی قصد تغییر پرونده انتخابی را داشته باشید با کلیک روی "تغییر پرونده" مجددا به لیست قبل از الصاق برمی‌گردید.

بعد از تعیین تکلیف تمامی دستگاه‌های کارتخوان و درگاههای پرداخت الکترونیکی دکمه تایید نهایی را کلیک کنید. 

در صورت انتخاب پرونده‌های عدم تکمیل (قرمز رنگ) می‌بایست قبل از ثبت دکمه "تایید نهایی" نسبت به تکمیل اطلاعات ثبت‌نام اقدام کنید و طبق تصویر زیر ابتدا به منوی "پرونده درآمد" سپس در پنجره‌ای که باز می‌شود گزینه "جزئیات پرونده"مربوط به پرونده مورد نظر را انتخاب کنید. 

در ادامه طبق تصویر زیر، دکمه "ورود و ویرایش" را کلیک کنید تا به سامانه ثبت نام الکترونیک هدایت شوید.

سپس، در تصویر زیر گزینه "نمایش و ویرایش اطلاعات" را انتخاب کرده و در تصویر بعدی در کادر "اشکالات و نواقص اطلاعاتی"موارد قرمز رنگ را مطالعه و اطالعات خواسته شده را تکمیل کنید. 

سپس مجددا به منوی ساماندهی پذیرنده‌های بانکی رفته و تایید نهایی را انتخاب کنند و بعد از تایید نهایی می‌توانید با انتخاب دکمه"ویرایش مجدد" تغییرات لازم را انجام دهید. 

بعد از تعیین تکلیف کارتخوان‌ها و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی و انتخاب دکمه "تایید نهایی"، سپس در قسمت سمت چپ سامانه دکمه " حذف پرونده‌های بانک مرکزی" فعال شده و می‌توانید پرونده‌هایی که توسط بانک مرکزی ایجاد شده و هیچ دستگاه کارتخوان بانکی به آن

متصل نیست را انتخاب و با کلیک "حذف پرونده" پرونده مورد نظر را حذف کنید.

لازم به ذکر است که اشخاص حقوقی تنها یک پرونده مالیاتی دارند و جهت الصاق پذیرنده‌های بانکی فقط می‌توانند همان پرونده را انتخاب کنند. 

برای اشخاص حقوقی تمام دستگاه‌های کارتخوان و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی به طور پیش فرض به پرونده مذکور الصاق شده و مودی می‌تواند با کلیک بر روی دکمه "تغییر پرونده و با فعال شدن گزینه "درخواست غیرفعالسازی"درخواست غیر فعال سازی را به بانک مرکزی ارسال کنند. 

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: قانون بانک مرکزی امور مالیاتی کشور بانک مرکزی کارتخوان سازمان مالیاتی درگاه های پرداخت الکترونیکی درگاه ملی خدمات الکترونیک دستگاه های کارتخوان پذیرنده های بانکی پرونده مالیاتی کارتخوان بانکی کلیک کنید تایید نهایی بانک مرکزی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد

به گزارش خبرآنلاین،این سازمان اعلام کرده است یک سوم کودکان ۱۱ ساله و بیش از نیمی از نوجوانان ۱۳ ساله در انگلستان مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند.

ایسنا در خبری نوشت:«راشا تودی» در این گزارش به نقل از سازمان جهان بهداشت آورده است انگلیس از نظر میزان مصرف الکل در این گروه سنی در میان ۴۴ کشور در صدر قرار دارد.

گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت میزان مصرف الکل، سیگار، سیگار الکترونیکی و ماریجوانا در میان کودکان و نوجونان را در کشورهای اروپایی، کانادا و چند کشور در آسیای مرکزی بررسی کرده است.

این سازمان با تاکید بر اینکه مصرف الکل می‌تواند به مغز کودکان آسیب برساند، هشدار داد متاسفانه این امر در بسیاری از کشورهای مورد بررسی عادی شده و سلامت کودکان و نوجوانان نادیده گرفته می‌شود و از کشورها خواست تا اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان در برابر این مواد و نوشیدنی‌های مضر انجام دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که هر چه کودکان زودتر مصرف الکل را شروع کنند، با مشکل جدی‌تری در سنین بالاتر روبرو می‌شوند.

در حالی که این سازمان بهداشتی بین‌المللی از افزایش گرایش کودکان و نوجوانان انگلیسی به مصرف الکل ابراز نگرانی کرده، چند روز پیش نیز مقامات بهداشتی انگلیس نسبت به رشد سرسام‌آور موارد بستری کودکان و نوجوانان در بیمارستان‌های این کشور به خاطر عوارض ناشی از سیگارهای الکترونیکی هشدار دادند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده بود: در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901432

دیگر خبرها

  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • وصول ۱۱۰ میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی +فیلم
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد