Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@03:14:27 GMT

هیچ کانکس نشینی در مناطق زلزله زده باقی نمانده است

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۰۷۹۰۲

هیچ کانکس نشینی در مناطق زلزله زده باقی نمانده است

مجید جودی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره نقش بنیاد مسکن در بازسازی مناطق آسیب‌دیده از سوانح طبیعی گفت: یکی از اصلی‌ترین وظایف بنیاد مسکن، بازسازی مناطق حادثه‌دیده بر اثر سیل و زلزله است. در زلزله‌های اخیر و همچنین سیل سال ۹۸ بنیاد به اجرای نوسازی واحدهای مسکونی شهری و روستایی آسیب‌دیده پرداخت.

وی با بیان اینکه برخلاف آن‌گونه که گفته می‌شود هیچ کانکس‌نشینی در مناطق زلزله‌زده و سیل‌زده نداریم و این ادعا صحت ندارد، گفت: دلیل آنکه در سال گذشته هنوز هم کانکس‌نشین در برخی مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه وجود داشت، این بود که این افراد در شهر سر پل ذهاب ملک شخصی نداشتند و مستأجر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یادآور شد: این بنیاد صرفاً واحد مسکونی ملکی افراد آسیب‌دیده از سوانح طبیعی را بازسازی و برای جبران خسارت مستأجران، اقداماتی چون اسکان موقت و تأمین اساسی منزل را عملیاتی می‌کند.

جودی تصریح کرد: استاندار وقت کرمانشاه اعلام کرده بود به مستأجران خسارت دیده سر پل ذهاب نیز وام تعمیر مسکن می‌دهیم اما این اظهارنظر وی و قولی که داده بود در برنامه بنیاد مسکن جایی نداشت درحالی‌که ملاک عمل ما در بازسازی مناطق آسیب‌دیده، صرفاً بازسازی واحد مسکونی ملکی است و تأمین مسکن مستأجران جزو وظایف ما به حساب نمی‌آید. به طور کلی ما در بازسازی مناطق آسیب‌دیده از سوانح طبیعی، دو مورد تأمین مسکن و تأمین اثاثیه منزل را بر عهده داریم.

این مقام مسئول در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تأکید کرد: اگر در یک واحد روستایی آسیب‌دیده از سیل و زلزله دو خانواده ساکن باشند، ما یک خانه بازسازی می‌کنیم نه یک خانه. ماه گذشته وارد سر پل ذهاب شدم و دیدم که حتی یک خانه کانکسی هم نبود. از کل سر پل ذهاب فقط ۷۲ واحد مسکن مهر باقی مانده که آن هم با بازسازی قابل سکونت نبود بلکه باید نوسازی می‌شد که این مجموعه ۷۲ واحدی در دست ساخت است. غیر از این مجموعه، هیچ واحد بازسازی نشده در سر پل ذهاب نداریم.

معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در ۱۳ استان سیل و زلزله داشتیم که جمعاً ۸۳۱۰ واحد شهری و ۸۳۶۳ واحد روستایی آسیب دیده‌اند بنابراین ۱۶ هزار و ۳۸۳ واحد احداثی و ۱۸ هزار و ۲۶۸ واحد تعمیری در دست اجرا داریم.

به گفته جودی، ۷۰ درصد واحدهای تعمیری پیشرفت فیزیکی دارند و پیشرفت فیزیکی واحدهای احداثی ۳۰ تا ۳۵ درصد است.

معاون بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: بخشی از اعتبارات لازم را سازمان برنامه و بودجه و دولت شامل ۵۰ درصد هزینه بلاعوض پرداخت کرده و بنیاد در حال اعطای این ارقام به مردم است.

وی ادامه داد: در ۶ ماهه سال آینده بازسازی مناطق آسیب دیده از سوانح طبیعی سال ۱۴۰۰ به اتمام می‌رسد.

جودی تأکید کرد: پرونده بازسازی سیل فروردین ۹۸ به طور کامل بسته شد. در سر پل ذهاب نیز ۵۰ درصد شهر بازسازی شده و ساکنان این شهر با منابع مالی خودشان، واحدهای باقی‌مانده را تکمیل کردند.

کد خبر 5428810 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: سرپل ذهاب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مناطق سیل زده کشور بازسازی مناطق زلزله زده قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی بانک مرکزی ایران نهضت ملی مسکن آزادراه تهران شمال مسکن رستم قاسمی قیمت طلا وزارت نیرو بورس اوپک قیمت دلار سید صولت مرتضوی وام مسکن بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بازسازی مناطق آسیب دیده سر پل ذهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از وصل‌شدن آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق تحت تأثیر سیلاب استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  زیرکوه، مهدی دوستی صبح امروز در بازدید از مناطق سیل زده زیرکوه اظهار داشت:  16 روستا و 14 پاسگاه مرزی با جمعیت متأثر 7200 نفر درگیر پیامدهای سیلاب شدند که در حال حاضر مشکل آب شرب این روستاها به صورت موقت برطرف شده است.

وی ادامه داد: اکیپ‌های عملیاتی از مرکز استان و شهرهای همجوار در کنار اکیپ های مستقر در شهرستان زیرکوه در سه شبانه روز بصورت مستمر تلاش نموده و با توجه به خرابی جاده های مواصلاتی و خساراتی که برای شبکه برق شهرستان پیش آمد، آبدار شدن روستاها با مشکلاتی همراه شد که خوشبختانه با تلاش شبانه روزی همکاران قطع آب روستاها مرتفع شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با بیان اینکه کارشناسان شرکت در حال برآورد خسارات ناشی از سیلاب به صورت دقیق هستند تصریح کرد: حدود 50 کیلومتر از خطوط انتقال نیاز به اصلاح خط و تعمیق و تعویض لوله دارند و برآورد خسارت حدود 50 میلیارد تومان می باشد. باید برخی از خطوط انتقال آسیب دیده به صورت ویژه اصلاح گردد تا در تابستان مشکلی برای تأمین آب شهروندان نداشته باشیم.

وی ادامه داد: حساس ترین خط آسیب دیده، 8 کیلومتر لوله 300 جی آرپی بمرود_ حاجی‌آباد است که به صورت کامل از بین رفته است، ضمن اینکه خطوط انتقال مجتمع آهنگران هم به صورت جدی آسیب دیده است.

مدیرعامل آبفای استان خراسان جنوبی تأکید کرد: در حال حاضر آب موردنیاز شهروندان تنها از یک خط تأمین می‌گردد، لذا اصلاح این خطوط قبل از  تابستان بسیار حیاتی خواهد بود.

انتهای پیام/250/

دیگر خبرها

  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد