Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شکوری راد در گفت و گو با جماران خبر داد: روز گذشته جلسه مجمع عمومی این جبهه برگزار شد. در این جلسه اصلاح موادی از آیین نامه داخلی مجمع صورت پذیرفت. بر اساس اصلاحات به‌عمل امده مقرر گردید انتخاب اعضاء هیات رئیسه مجمع عمومى و هیات رئیسه کارگروه‌ها سالانه برگزار شود. بر همین اساس در جلسه آینده مجمع عمومی انتخاب اعضاء هیات رئیسه براى یک دوره یک ساله دیگر انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مقرر گردید ترکیب مجمع عمومى و کارگروه‌ها‌ هر دو سال یکبار مشخص گردند. به این ترتیب اعضاء کارگروه‌ها و مجمع عمومی تا سال آینده ابقاء شدند.

شکوری راد در ادامه گزارش خود افزود: در این جلسه، گزارشى از تحقیق و تفحص‌های شورای پنجم در مورد عملکرد شهرداری در دوره قالیباف ارائه ‌و نسبت به روند رسیدگی قضایی به پرونده شرکت‌های یاس، رساتجارت و الماس ابراز نگرانی شد.

سخنگوی جبهه اصلاحات با اشاره به انتشار فایل صوتی فرماندهان سپاه که به بخشی از موارد فساد اقتصادی در شهرداری آن زمان پرداخته شده است گفت: این انتظارِ کاملا قانونی و به حقی هست که دستگاه قضایی به گزارش رسمی تحقیق و تفحص شورای پنجم بر اساس مرّ قانون رسیدگی کند و اجازه ندهد که عوامل ذی نفوذ بر روند آن تأثیر بگذارند.

وی افزود بیت‌المال شوخی نیست و حق الناس شوخی بردار نیست. اموال شهرداری متعلق به شهروندان است. هر گونه تصرف غیر قانونی در آن اختلاس است. آقایان با ادعای کمک فتح بابی کرده‌اند که در کنار آن بخش بزرگی از اموال عمومی به یغما رفته است.

 

 

در این فایل صوتی ادعا شده که سر سردار سلیمانی کلاه گذاشته‌ شده است. سلمنا، دامن سردار شهید بری است اما کسانی که این کار را کرده‌اند یا آن را تسهیل کرده‌اند که مبرا نیستند. 

علاوه بر این چرا این پرونده را برده‌اند در دادگاه نظامی و بصورت محرمانه رسیدگی کرده‌اند و چند و چون آن روشن و شفاف نیست. چرا در حالى که  طبق ماده  ٨١ قانون باید به اتهام همه کسانی که در دو گزارش تحقیق و تفحص  متهم شده‌اند، خارج از نوبت رسیدگی شود علی‌رغم گذشت ۹ماه هنوز اقدامی قابل مشاهده نیست و محاکمه نشده‌اند.

وی ادامه داد: از همه بدتر اینکه چرا اعضاء شوراى شهر و رئیس هیأت تحقیق که این امر خداپسندانه را به وکالت از طرف شهروندان انجام داده‌اند را احضار کرده و در جایگاه متهم قرار داده‌اند. رسیدگی به اصل پرونده با تأخیر و تعلل مواجه شده اما شکایت متهمین پرونده از اعضای شورای شهر و‌ وکلای مردم در اسرع وقت در حال انجام است.

شکوری راد اضافه کرد: بر اساس گزارش ارائه شده بخشی از املاک نجومی به شهرداری بازگشته اما بخش بزرگی از آن هنوز در اختیار رانت خوارانی است که این املاک به ناصواب در اختیار آنها قرار گرفته است.

شکوری راد تأکید کرد طبق اطلاع موثق هنوز در پرونده یاس چهارهزاروچهارصد میلیارد تومان از دارایی‌های شهرداری به آن بازنگشته  است. این عدد به قیمت سال ۹۳ است و به قیمت روز معادل ۲۴ هزار میلیارد تومان می‌شود. وی اظهار امیدواری کرد که شورای شهر ششم و شهردار فعلی تهران نسبت به استیفای حق شهروندان کوتاهی نکنند و فارغ از تعلقات جناحی، خودشان پیگیر این پرونده باشند.

سخنگوی جبهه اصلاحات از رئیس قوه قضائیه خواست که شخصا بر روند رسیدگی قضایی به گزارش تحقیق و تفحص شورای پنجم از عملکرد شهرداری در دوران قالیباف نظارت کند و بداند عملکرد دستگاه قضا در این مورد زیر نظر شهروندان خواهد بود.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا علی شکوری راد سردار سلیمانی جبهه اصلاحات هولدینگ یاس فایل صوتی سپاه افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا تحقیق و تفحص شورای پنجم شکوری راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۲۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

نماینده تبریز در مجلس گفت: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.   این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.   وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.   علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست! نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

دیگر خبرها

  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • مظفری در جایگاه پنجم رقابت ماده ۸۰۰ متر قرار گرفت
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد