Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی نایب‌رئیس کانون وکلای خراسان گفت: متاسفانه ۳۵ درصد از وکلای استان در سال جدید پروانه خود را تمدید نکرده‌اند.

محمد مشتاقی در نشست خبری که روز گذشته، دوم اسفند، در کانون وکلای دادگستری خراسان برگزار شد، در خصوص تعداد پروانه‌های ابطال شده در سال جاری گفت: طی سال جاری هیچ پروانه‌ای ابطال نشده و فقط چند مورد پروانه تعلیقی داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نایب‌رئیس کانون وکلای خراسان در خصوص تعرفه‌های وکالت عنوان کرد: با توجه به الکترونیکی شدن قراردادهای وکالت و ضرورت درج حق‌الوکاله و همچنین نظارت سیستمی خوشبختانه شرایطی ایجاد شده که کسی نسبت به موضوع حق‌الوکاله شکایتی ندارد.

همچنین در این نشست مجتبی زاهدیان، رئیس کانون وکلای خراسان، در خصوص روز استقلال کانون وکلا بیان کرد: روز استقلال کانون وکلا از آن جهت مهم است که پروانه وکالت وکیل تحت حاکمیت کسی نیست و او می‌تواند شجاعانه و بدون ترس از ابطال یا تمدید نشدن پروانه وکالت خویش به دفاع بپردازد و در نتیجه حقوق مردم تضمین می‌شود. ما نه از قانون مستقل هستیم، نه از نظام. استقلال نهاد وکالت برای تضمین حقوق مردم است.

وی ادامه داد: مردم وقتی متوجه می‌شوند که یک وکیل پروانه وکالت خود را از یک نهاد حاکمیتی نگرفته و از یک نهاد مدنی مستقل به اسم کانون وکلا دریافت کرده است، اطمینان خاطر پیدا می‌کنند و به احقاق حق خویش امیدوار می‌شود.

رئیس کانون وکلای خراسان بیان کرد: این استقلال به معنای نبود نظارت بر کانون نیست بلکه به آن معناست که باید اداره امور کانون‌های وکلا در اختیار این مجموعه‌ها باشد. در همه کشورها نیز همین رویه برقرار است. رمز توسعه خیلی از کشورهای پیشرفته احترام به نهادهای مدنی مستقل است.

زاهدیان گفت: اگر استقلال را از وکیل مدافع و کانون‌های وکلا بگیریم، وکیل‌مدافع در معنای واقعی آن شناخته نخواهد شد. در اصل ۳۵ قانون اساسی حق داشتن وکیل از جمله حقوق ملت عنوان شده است. این پافشاری بر استقلال به خاطر حقوق ملت است. بعضی ما را متهم می‌کنند که شما با نظام و حاکمیت لجاجت می‌کنید اما علت اصرار و پافشاری ما احترام به حاکمیت قانون و قانون اساسی است که ثمره خون شهداست.

وی در خصوص تدوین آیین نامه اصلاحی کانون وکلا گفت: از آنجایی که وضع و تدوین آیین‌نامه اصلاحی با کانون‌ وکلاست، ما این اصلاحیه را تدوین کرده و برای تصویب به قوه قضاییه فرستادیم. قوه قضاییه با بخشی از آن موافقت کرده و بخش دیگر آن را تغییر داد که همین مساله تا حدودی استقلال کانون وکلا را تحت‌الشعاع قرار داده و از همین رو آزمون وکالت در سال جاری برگزار نشد و به سال آینده موکول شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كانون وكلا روز وکیل مدافع دادگستري رئیس کانون وکلای خراسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند

به گزارش قدس خراسان، مصطفی مهدوی ارفع اظهار کرد: میزان اهدای خون این استان در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود هفت درصد افزایش داشته است.

مسوول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی افزود: ۲۱۱ هزار و ۱۸۴ داوطلب پارسال به مراکز اهدای خون خراسان رضوی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶۰ هزار و ۹۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی با بیان اینکه ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند، ادامه داد: اهدا کننده مستمر خون به کسی گفته می‌شود که حداقل ۲ بار در سال خون اهدا کند و این تعداد در سال گذشته بیش از ۸۵ هزار و ۸۱۸ نفر در استان گزارش شده است.

مهدوی ارفع بیان کرد: بیش از ۲۹ درصد اهدا کنندگان خون استان در این بازه زمانی «با سابقه» و حدود ۱۸ درصد اهدا کننده «بار اولی» هستند.

مسوول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته زنان نیمی از اهداکنندگان خون را شامل می‌شوند، افزود: بانوان سال گذشته ۵.۳۵ درصد معادل هشت هزار و ۶۱۵ نفر از اهداکنندگان خون استان را تشکیل می داده اند.

وی افزود: شاخص اهدای خون ۲۷.۲۸ نفر به ازای هر هزار نفر جمعیت کشور است.

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ویرایش دومین آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌