Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری‌فارس از شیراز، سید محمدصادق کشفی نژاد امروز با بیان اینکه خدمات کاهش آسیب بهزیستی فارس در واحدهای متنوعی به معتادان، افراد بی‌خانمان و همچنین افراد در معرض خطر ارائه می شود، گفت: از جمله این مراکز می‌توان به مراکز گذری(روزانه) ، مراکز سرپناه شبانه( شلتر ) و مراکز گذری/ سرپناه شبانه، که ادغام خدمات مرکز گذری و شلتر به صورت شبانه روزی است، اشاره داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با توضیح خدمات این مراکز که شامل آموزش تزریق سالم، رفتار جنسی سالم، ارائه سوزن و سرنگ، غذا، پوشاک و استحمام می باشد، افزود: ساعت کار شلتر  از هفت عصر تا هفت صبح است اما در فصل سرما به دلیل برودت هوا از ساعت ۱۶ تا ۱۰ صبح افزایش فعالیت داریم.

کشفی نژاد با اشاره به اینکه ۶ مرکز گذری/ سرپناه و شلتر هم اکنون در شیراز فعالیت می کنند، گفت: توجه به این نکته حائز اهمیت است که بر خلاف تصور عموم، مراکز کاهش آسیب با توجه به بررسی‌های میدانی و نقشه های تهیه شده از آسیب های اجتماعی،
 در محلات و مکان هایی از شهر انتخاب می گردد که محل تجمع و مصرف افراد دارای اعتیاد بوده و به همین دلیل در زمان جانمایی ، انتخاب مکان توسط بهزیستی، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری انجام می‌شود و این گونه نیست که این مراکز در محلات عاری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی جانمایی گردند و پاتوق و محل رفت و آمد معتادان شوند.

مدیرکل بهزیستی فارس اشاره‌ای نیز به فعالیت مفید موبایل سنتر بهزیستی در قالب ون‌های تجهیز شده داشت و گفت: ضمن فعالیت موبایل ون ها چهار تیم سیار نیز با شناسایی پاتوق های معروف و محل تجمع مصرف‌کنندگان خیابانی به منظور کنترل و کاهش رفتارهای پرخطر خدمات کاهش آسیب را به صورت سیار ارائه می کنند.

کشفی نژاد افزود: در مکان هایی از شهر که نیاز به خدمات کاهش آسیب وجود دارد اما امکان راه اندازی مرکز گذری به دلیل شرایط منطقه وجود ندارد، ایستگاه‌های کاهش آسیب توسط بهزیستی فارس راه اندازی شده است و با توجه به گسترش اعتیاد در سطح جامعه و افزایش روزافزون معتادان متجاهر و بی‌خانمان و از سویی امکان گسترش بیماری اچ آی وی در بین افراد دارای اعتیاد به دلیل تزریق مشترک و روابط جنسی پرخطر و محافظت نشده، سازمان بهزیستی برنامه های کاهش آسیب را به منظور کاهش عوارض مصرف مواد و پیشگیری از ایدز و بیماری‌های عفونی مانند هپاتیت اجرا می نماید.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: مراکز کاهش آسیب اعتیاد مدیرکل بهزیستی فارس کاهش آسیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۷۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدرضا رضایی گفت: افراد کم‌توان یا توان‌خواهان می‌توانند از پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی متناسب با نوع اختلال عملکردی و یا بیماری خود بهره‌مند شوند که برای بهره‌مندی از این خدمات بیمه سلامت می‌توانند اقدام کنند.

وی افزود: مسیر استفاده از این خدمات بیمه سلامت، پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی متناسب با نوع اختلال عملکردی است که در این راستا سازمان بهزیستی توانخواهان تحت پوشش خود را براساس شش گروه اختلال عملکردی به سازمان بیمه سلامت ایران معرفی می‌کند.

رضایی ادامه داد: این شش گروه اختلال عملکردی شامل اختلالات کم‌توانی ذهنی، جسمی- حرکتی، روانی، بینایی، شنوایی، صوت و گفتار هستند.

مدیر کل بیمه سلامت خوزستان ادامه داد: پس از معرفی افراد کم‌توان دارای یک یا چند نوع از اختلالات عملکردی از سوی سازمان بهزیستی، این افراد می‌توانند از ۵۹ کد خدمت توانبخشی در حیطه‌های مختلف شامل؛ کاردرمانی، گفتاردرمانی، بینایی سنجی، شنوایی شناسی، ارتوپدی فنی (اعضای مصنوعی) و فیزیوتراپی با پوشش ۷۰ درصدی سازمان بیمه سلامت ایران در کلیه مراکز طرف قرارداد با مالکیت‌های مختلف دولتی، عمومی غیردولتی، خیریه و خصوصی بهره‌مند شوند.  

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص