Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی دارایی نژاد  در گفت‌وگو با الف با اشاره به قیمت میوه نسبت به سال گذشته، افزود: تا به امروز توانسته ایم قیمت میوه را در میدان تره بار کنترل کنیم لذا امیدواریم بتوانیم تا شب عید همین روند را ادامه دهیم.

وی با بیان اینکه قول می دهیم برای شب عید چالشی برای مردم در تهیه میوه ایجاد نشود، ادامه داد:  امسال تولیدات خوبی را در زمینه میوه داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتحادیه بار فروشان گفت: تولید استان مازندران درمرکبات ۲/۵میلیون تن بوده است. تولید سیب نیز در کشور ۴/۵میلیون‌تن بوده است.

وی ادامه داد: نیمی از این تولید مورد مصرف قرار گرفته و نیمی دیگر صادر شده است. البته مقداری از این سیب ها را هم کشاورزان برای شب عید نگه داشته‌اند.

دارایی نژاد با بیان اینکه به مقدار کافی سیب برای شب عید وجود دارد، عنوان کرد: تا اخر فروردین چالشی برای سیب و پرتقال نداریم.

وی افزود: پیش بینی شده با توجه به اینکه امسال ماه مبارک رمضان از 14 فروردین آغاز می شود شاهد کاهش 50 درصدی مصرف میوه باشیم.

رییس اتحادیه بار فروشان عنوان کرد: تا نیمه اسفند عرضه سیب و پرتقال را در میادین به دوبرابر خواهیم رساند که البته در شب عید این مقدار افزایش یافته و به سه برابر هم خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد:  البته به هر نحوی ممکن است قیمت این دو نوع از میوه تا 20 درصد افزایش یابد.

وی در مورد قیمت سایر میوه ها، گفت: قیمت سایر میوه ها معمولی خواهد ماند. 

رییس اتحادیه بار فروشان در مورد واردات میوه طی امسال و سال گذشته، افزود: هیچگونه وارداتی نداشته ایم چرا که معتقدیم تا زمانی که کشاورزان خودمان در تولید میوه زحمت می کشند نیازی به واردات نیست.

دارایی نژاد  تصریح کرد: طی سه سال گذشته به دلیل سرمای هوا و یخ زدگی محصولات کشاورزی، نارنگی پاکستانی وارد کردیم اما در حال حاضر فقط آناناس، انبه و نارگیل وارد کرده ایم.

وی با بیان اینکه صادرات میوه انجام می شود، افزود: توانسته ایم بیش از هزار تن  سیبِ زمینی برای کشورهای عراق و کشور های حوزه خلیج فارس، ارمنستان،  ترکمنستان و اذربایجان صادر کنیم.

رییس اتحادیه بار فروشان گفت: سیب درختی هم برای کشوهای هند،پاکستان،عراق،روسیه و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر کرده ایم.

وی در مورد صادرات پرتقال، گفت: صادرات پرتقال نسبت به سیب کم بوده است و تنها یک سوم از این محصول صادر می شود.

دارایی نژاد گفت: ۷۰ درصد از سیبِ زمینی ما را فقط عراق درخواست کرده است.

دست دلالان کی و چطور قطع می شود؟! 

دارایی نژاد در پاسخ به این سوال که در زنجیره تولید و فروش چه در داخل، چه خارج، چه برنامه ای دارید که دست دلال ها از میوه قطع شود، گفت: در کشورهای دنیا تعاونی کشاورزی توسط کشاورزان تاسیس می شود اما متاسفانه تعاونی های ما فعال نیستند و تا زمانی که تعاونی خوب عمل نکند دست دلال بازاست.

وی گفت: بارها به وزارت جهاد کشاورزی اعلام کردیم که باید صفر تا صد حوزه کشاورزی رصد شود. 

دارایی نژاد افزود: دولت باید از جوانان تحصیل کرده در حوزه کشاورزی استفاده کند .

رییس اتحادیه بار فروشان گفت: دولت باید کود و بذر و سم را به کشاورز ها بدهد و در قبال این ها پولی نگیرد اما مثلا به کشاورز بگوید در عوض 15 در صد سود صادرات را به ما بدهد.

وی در پاسخ به این سوال که شما وجود مافیای میوه در کشور رو قبول دارید، بیان کرد: خیر چون اصلا مافیا معنی نمیدهد.چون زمانی دلال مافیا ورود پیدا میکنه که بار کم باشد . خاطرتان هست لیموی دوسال پیش را که کرونا آمده بود، چون دست 5 نفر بود شده بود 50 هزار تومان.به آن میگویند مافیا. اما الان چون بار زیاد کشت شده نمیتواند مافیا به وجود بیاید.

رییس اتحادیه بار فروشان در پاسخ به این سوال که ملاک قیمت گذاری میوه در کشور دست کدام سازمان نظارتی در کشور هست و اتحادیه چه نقشی دارد، گفت: ما یک کف قیمت داریم. عرضه هرچه یشتر باشد لذا قیمت ها کاهش می یابد.

وی افزود: ماهر هفته میدان تره بار را رصد میکنیم لذا کسی اجازه گران فروشی ندارد.

وی در مورد چرایی ناکارامدی  نظام توزیع میوه گفت: نابسامانی در تعاونیها باعث ناکارامدی نظام توزیع شده است. 

رییس اتحادیه بار فروشان خاطرنشان کرد: ما میتوانیم بهترین و خوشمزه ترین محصولات دنیا را داشته باشیم.اما متاسفانه برایش برنامه ای نداریم.

منبع: الف

کلیدواژه: دارایی نژاد شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۵۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، از روند کاهشی قیمت پیاز در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول ۱۲ تا ۱۴ هزارتومان و پیاز جیرفت ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان است که حداکثر با ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید در خرده فروشی ها عرضه شود.

او با بیان اینکه روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن پیاز در میدان مرکزی توزیع می شود، افزود: بنابر آمار روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن پیاز مورد نیاز تهران است.

یاوری ادامه داد: با افزایش عرضه پیاز پیش بینی می شود که روند کاهشی قیمت پیاز استمرار یابد و بازار به تعادل برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان درباره آخرین وضعیت میوه های نوبرانه در بازار افزود: قیمت کنونی هرکیلو گوجه سبز ۱۰۰ تا ۴۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۸۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، طالبی ۸ تا ۱۴ هزارتومان، ملون ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان و هندوانه ۵ تا ۱۴ هزارتومان است.

او گفت: با توجه به گرمای هوا و به انبوه رسیدن میوه های نوبرانه تا ۲۰ اردیبهشت پیش بینی می شود که بازار به تعادل برسد‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید