Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید پرویز فتاح روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان رشتخوار افزود: بنیاد مستضعفان از ۲ بخش اقتصادی و محرومیت‌زدایی تشکیل شده  که بحث محرومیت‌زدایی برعهده بنیاد علوی است.

وی اظهار کرد: بنیاد علوی در بحث جاده سازی و کارخانه سازی تکلیفی ندارد و این بحث به بخش اقتصادی بنیاد مستضعفان مربوط است.

وی تصریح کرد: پروژه‌های بنیاد علوی کوچک است و برای رفع دیگر نیازهای رشتخوار مثل تکمیل کمبودهای زیرساختی جاده و راه باید در بحث اقتصادی این بنیاد تصمیم‌گیری شود که انجام همه این امور از توان ما خارج است، اما در حد امکان در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی و ورزشی بنیاد مستضعفان مساعدت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رییس بنیاد مستضعفان بیان کرد: مشارکت‌های بنیاد علوی از جنس مشارکت‌های مردمی است و در قالب این اقدامات طرف مقابل آورده خود را هزینه کرده و  بنیاد علوی هم کمک می‌کند تا پروژه به نتیجه برسد.

فتاح با بیان اینکه بنیاد علوی در رشتخوار به بحث اشتغالزایی توجه دارد، تا با توانایی خود مردم درآمد آنها افزایش یابد، افزود:  در خصوص ارایه تسهیلات و وام اشتغال و قرض الحسنه بنیاد علوی تاکنون اقدامات مثبتی انجام داده است اما باید مردم پای کار بیایند و تسهیلات به افراد دارای شرایط اعطا شود.

وی افزود: وام‌های بنیاد علوی قرض الحسنه است و در چند بخش واگذار می‌شود تا موجب اشتغالزایی شود، بطوریکه اکنون وامها به حوزه های کشاورزی و زعفران و پسته اعطا می‌شود.

بنیاد مستضعفان در رفع کمبودهای عمرانی رشتخوار یاری کند

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: کمبود زیرساخت های عمرانی مثل جاده و آب از مشکلات این شهرستان است که از بنیاد علوی تقاضا داریم در این خصوص هم وارد شده و تا جای امکان در جبران این کمبودها رشتخوار را یاری کند.
حجت‌الاسلام علی‌اکبر احمدپور فدکی افزود: ورود بنیاد علوی به شهرستان رشتخوار از برکات بزرگ در این منطقه است و بنیاد مستضعفان که کارش جهادی و عالمانه است، رشتخوار را به عنوان یکی از شهرستان‌های مناطق هدف طرح آبادانی و پیشرفت قرار داده است.

احمد پور فدکی بیان کرد: گاهی مردم مطالبات به حقی دارند اما ممکن است مطالبه مردم با بعضی از رسته‌های بنیاد علوی تطابق نداشته باشد و انتظار ما این است که بنیاد علوی با احصای خواسته‌های به حق مردم که منطبق با شرایط منطقه است، برنامه ریزی کند.

وی گفت: با توجه به اینکه پسته و زعفران محصولات مهم کشاورزی رشتخوار هستند، باید شرایطی فراهم شود که امکان فرآوری این محصولات در منطقه ایجاد شده تا سود محصولات در اختیار خود مردم قرار گیرد.

خشکسالی مشکلات زیادی را برای کشاورزان در رشتخوار ایجاد کرد

فرماندار رشتخوار هم در این جلسه گفت: شهرستان رشتخوار  ۶۵ هزار نفر جمعیت و ۵۸ پارچه آبادی و روستا دارد و  از نظر اقتصادی بخشی از قطب زعفران شهرستان تربت حیدریه است که متاسفانه به دلیل خشکسالی سال قبل مشکلات زیادی را برای کشاورزان ایجاد کرد.

حسین باهوش افزود: در حوزه آب و راه کمبودهای زیادی داریم و اکنون مهم‌ترین نیاز شهرستان آب است، چون زیرساخت های آب رشتخوار به ۴۰ سال قبل برمی گردد و بسیار فرسوده است، اگر مشکل آب این شهرستان رفع نشود، در تابستان سال آینده با مشکل کمبود آب مواجه خواهیم بود.

وی اظهار کرد: روند تکمیل جاده رشتخوار-تربت حیدریه که به جاده مرگ معروف است، مورد تاکید قرار دارد، بنابراین از بنیاد مستضعفان تقاضا داریم به اینگونه مشکلات نیز توجه کنند.

مرکز شهرستان ۶۵ هزار نفری رشتخوار شامل ۱۷ هزار و ۵۶۶ خانوار شهری و روستایی، در فاصله ۱۹۹ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها جلسه شورای اداری تربت حیدریه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی سید پرویز فتاح رشتخوار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جلسه شورای اداری تربت حیدریه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی جلسه شورای اداری تربت حیدریه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی سید پرویز فتاح رشتخوار بنیاد مستضعفان بنیاد علوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۲۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ حسن رضایی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته بسیج سازندگی با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون به ۱۲۰ روستا آبرسانی شده است ادامه داد: هم اکنون آبرسانی به دو دهستان باشت و بهمئی نیز توسط بسیج سازندگی در حال انجام است.
وی اهداء دو هزار جهیزیه به نوعروسان، اعزام پنج گروه جهادی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان، خدمات رسانی ۸۵ گروه جهادی، ساخت ۳۰۰ باب خانه عالم، برپایی سفره افطاری برای ۲۰۰ هزار نفر، توانمند سازی ۵۰ مدرسه در طرح شهید عجمیان، توزیع ۳۰۰ تبلت بین دانش آموزان مناطق محروم، توزیع دو هزار و ۱۱۵ لوازم نوشت افزار، توزیع ۱۶ هزار بسته معیشتی، آزادی ۳۰ زندانی غیرعمد، غرس ۵۷ هزار درخت مثمر و غیر مثمر، تشکیل ۷۰۸ صندوق خرد خانگی، اهداء ۷ هزار فقره تسهیلات در زمینه جهاد روشنایی، تکمیل ۱۰ مصلی، تکمیل فاز دوم کتابخانه بهمئی، زمین چمن مصنوعی، تکمیل فاز نخست اورژانس بین جاده‌ای موشمی زیلایی، خاکبرداری فرهنگسرای لنده، ساخت پایگاه سلامت مادوان، تکمیل و تجهیز مسکن و ابنیه مدیریت بحران در بهمئی، یاسوج و توزیع هزار تن قیر رایگان بین شهرداری ها، راهداری و نیری انتظامی را از مهمترین اقدامات بسیج سازندگی در سال گذشته در استان عنوان کرد.
وی همچنین از انعقاد تفاهم نامه برای ساخت و نصب ۵۰۰ تابلوی شهید استان در مناطق مختلف استان اشاره کرد و گفت: این طرح به مناسبت دومین کنگره ملی شهدای استان انجام می‌شود.
مسئول بسیج سازندگی استان همچنین از تهیه شناسنامه شهدای روستا‌های استان خبر داد و افزود: در این شناسنامه مشخصات روستا‌ها با تعداد شهدای آن دیده شده است.
وی همچنین از ارائه خدمت به روستای سیوکی جلیل خبر داد و گفت: این روستا در هشت سال دفاع مقدس بیشترین تعداد شهید نسبت به جمعیت را داشته است.
سرهنگ رضایی افزود: زمین چمن مصنوعی و آبرسانی به این روستا نیز انجام شده است.

دیگر خبرها

  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • پدر شهید جعفر بابازاده آسمانی شد
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد