Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان که به مدیران و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان سمنان اعلام شد: شهرستان‌های آرادان، سمنان، مهدیشهر، شاهرود و دامغان از نظر رنگ‌بندی کرونایی، در وضعیت قرمز قرار دارند و براین اساس تمام مدارس این شهرستان‌ها از شنبه هفتم اسفند تا پایان هفته برنامه‌های آموزشی و پرورشی خود را به صورت مجازی و غیرحضوری ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ادامه این پیام آمده است: برنامه فعالیت مدارس شهرستان‌های دیگر استان (سرخه، میامی و گرمسار) به شکل ترکیبی (حضوری و مجازی) در قالب نوبت بندی و با رعایت جدی شیوه‌نامه‌های بهداشتی خواهد بود.

طی یک یادآوری مهم در این اطلاعیه آمده است: به استناد بند سه مصوبه جلسه ۷۸ ستاد استانی مقابله با کرونا، برنامه‌های آموزشی و پرورشی مدارس کم‌جمعیت روستایی و عشایری (کلاس‌های تا ۱۴ نفر) فارغ از نوع رنگ‌بندی، با هماهنگی فرمانداران و کمیته شهرستانی مقابله با کرونا، ضمن رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و ملاحظات واکسیناسیون به‌صورت حضوری ارائه خواهد شد.

تحت هر شرایط حضور کارکنان بخش‌های اداری و اجرایی مدارس استان سمنان در محل کار الزامی است و کارکنان اداری آموزش و پرورش شهرهای استان هم درصورت ابتلا یا مشکوک بودن به کرونا، برای پنج روز می‌توانند از شرایط دورکاری استفاده کنند. 

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا سمنان مدرسه آنلاین ستاد ملی مقابله با کرونا دامغان وزارت آموزش و پرورش شبکه شاد دانش‌آموزان آموزش مجازی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا سمنان مدارس ویروس کرونا سمنان مدرسه آنلاین ستاد ملی مقابله با کرونا دامغان وزارت آموزش و پرورش شبکه شاد دانش آموزان آموزش مجازی آموزش و پرورش استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۸۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران

مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: ما برای معلمانی که ۳۰ سال زحمت کشیده‌اند از لفظ بازنشسته استفاده نمی‌کنیم؛ بلکه ما معتقدیم معلمان ۳۰ سال ایستاده‌اند به همین علت از لفظ بازایستاده استفاده می‌کنیم.

وی افزود: حدود ۴۴ هزار ساعت در هفته همکاران بازایستاده به ما کمک می‌کنند.

او ادامه داد: میانگین معلمان باز ایستاده در حال تدریس حدود هزار و ۸۰۰ معلم در مدارس شهرستان‌های تهران است.

بهرامی با بیان این که میزان تدریس معلمان باز ایستاده متغیر است؛ تصریح کرد: تعداد معلمان بازایستاده  بیشتر از این است.

گفتنی است که پیش از این امانی، دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفته بود: به‌کارگیری بازنشستگان در آموزش‌ و پرورش اجباری نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است