Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح پژوهشی استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشجوی این دانشگاه به عنوان طرح برگزیده جشنواره ملی پژوهش‌های مسئله محور و کاربردی انتخاب شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طرح غلامرضا پازوکی دانشیار دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مهتاب مرادی دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی شیمی این دانشگاه با عنوان «مطالعه تجربی و مدلسازی ترمودینامیکی جداسازی ترکیبات کایرال با استفاده از سامانه‌های دو فازی-آبی بر پایه حلال سبز» در زمره طرح‌های پژوهشی برگزیده اولین جشنواره ملی پژوهش‌های مسئله محور و کاربردی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این طرح پژوهشی توانست از بین ۸۰ طرح کاندید شده در کارگروه تخصصی نفت و مهندسی شیمی عنوان طرح پژوهشی برگزیده در این جشنواره را کسب کند.

این طرح، یک طرح نوآورانه در زمینه جداسازی انانتیومر‌های دارو‌های کایرال با استفاده از یک سیستم ارزان، مقیاس پذیر و زیست سازگار است که جداسازی انانتیومر‌های مطلوب این دارو‌ها و استفاده از فرم تک انانتیومر آن‌ها به جای فرم راسمیک، علاوه بر فراهم کردن یک کنترل درمانی مناسب، کاهش عارضه‌های جانبی دارو و بهبود اثرگذاری، کمک شایان توجهی به صنعت داروسازی و خودکفایی کشور در زمینه تهیه و تولید مواد اولیه دارویی خواهد کرد.

در این جشنواره، طرح‌های پژوهشی و تجاری سازی شده از دانشگاه‌های سراسر کشور به رقابت پرداختند.

جشنواره حمایت از پژوهش‌های کاربردی و مسئله محور پارک فناوری پردیس در راستای نیل به هدف ارتباط دهی چالش‌ها و مسئله‌های زیست بوم نوآوری کشور و تحقیقات دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی و به منظور بهره گیری از توان و ظرفیت بالقوه دانشگاه‌ها و تشویق متقاضیان به انجام تحقیقات و پروژه‌های کاربردی مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان، خالق و واحد‌های فناور برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طرح پژوهشی امیرکبیر هیئت علمی مسئله محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان

در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، دومین روز از گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرده است، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ برگزار شد.

علی باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز درباره علل مهاجرت و پیشگیری از آن اظهار کرد: برخی از کشورها تلاش دارند نخبگان یا دانشجویان ما را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و غیره به مهاجرت وادار کنند که لازم است دانشجویان را نسبت به پیامدهای مهاجرت هوشیار کنیم.

وی همچنین به تشریح چالش‌های ترویج سبک زندگی سالم پرداخت و گفت: با پیشگیری از افراط و تفریط در زمینه‌های مختلف می‌توانیم چرخ زندگی را متعادل کنیم.

پرسش و پاسخ شرکت‌کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی از دیگر برنامه‌های دومین روز همایش ملی بود.

گفتنی است، چنگیز رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز نیز در این گردهمایی در زمینه "ساماندهی مدیریت خدمات مشاوره برای مدیران" و احسان اسکندری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه "راهکارهای حل چالش‌های روانی - اجتماعی دانشجویان، به ارائه سخنرانی پرداختند.

کد خبر 747904

دیگر خبرها

  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود