Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد شهید گفت: از ۱۱ هزار املاکی که در اختیار داریم هیچکدام ثبت واقعی نشده است که با راه اندازی سامانه ثبت املاک سعی داریم تا تثبیت واقعی ایجاد انجام شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، صبح یکشنبه در نشست خبری تبیین برنامه‌های دهه منتهی به ۲۲ اسفند سالروز بزرگداشت شهدا با اشاره به عملکرد پنج ماهه این سازمان، اظهار داشت: در ابتدای کار نیاز بود سازمان و ماموریت‌هایش را بشناسیم و بر اساس آن برنامه ریزی انجام دهیم که ۲ ماهه ابتدایی کار ما به شناخت سپری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بنیاد شهید در تمامی حوزه‌های دولت نقش دارد؛ از آموزش و پرورش تا کشاورزی را تحت پوشش داریم و با توجه به رویکرد‌های دولت آقای رئیسی برنامه تحولی را تدوین کردیم.

قاضی زاده هاشمی بیان کرد: در این برنامه تحولی، ارزیابی و پاداش عملکرد مدیران بسته به این عملکرد آن‌ها در این برنامه تحولی دارد.

رئیس بنیاد شهید تصریح کرد: قصد داریم تا بنیاد شهید تبدیل به یک سازمان هوشمند شود، در این هوشمندسازی ارائه خدماتی مانند صدور گواهینامه‌ها هوشمند می‌شود و به همین منظور سامانه‌های بنیاد شهید را گسترش دادیم.

وی با اشاره به حوزه تعاون که اصل خدمات معیشتی بنیاد شهید است، گفت: خدماتی مانند مسکن، حقوق، کمک معیشت و…، در این حوزه جا دارند، تا کنون این خدمات منظم نبودند، اما اکنون نقطه زن شدند و روی ۵ دهک پایین تمرکز کرده‌ایم، البته برای ۹ هزار خانوار که در سطح یک قرار دارند خدمات ویژه‌ای در نظر گرفته‌ایم.

قاضی زاده هاشمی افزود: در برنامه تبدیل وضعیت‌ها و استخدام افراد اصلاح رویه انجام داده‌ایم و سامانه‌ای برای کارآفرینی و اشتغالزایی ایجاد کردیم که تا کنون ۲۸۰ نفر در این سامانه ثبت نام کردند.

رئیس بنیاد شهید با اشاره به برنامه‌های فرهنگی این سازمان خاطرنشان کرد: در این زمینه از ظرفیت‌های فرهنگی سایر دستگاه‌ها استفاده کردیم و می‌توان به جشنواره‌های شعر زنان و جشنواره ام‌البنین اشاره کرد.

وی بیان کرد: از ۱۱ هزار املاکی که در اختیار داریم هیچکدام ثبت واقعی نشده است که با راه اندازی سامانه ثبت املاک سعی داریم تا تثبیت واقعی ایجاد انجام شود.

به گفته قاضی زاده هاشمی، شفافیت مالی به ویژه سازمان اقتصادی کوثر و خارج شدن بنگاه داری برنامه‌هایی داریم تا بنگاه داری‌ها به سمت ارزش گذاری بروند.

رئیس بنیاد شهید به اشاره به مراکز توانبخشی و خدمات رسانی ایثار گفت: ۵ مرکز توانبخشی ایثار تا ۲۲ اسفند به بهره برداری می‌رسند.

وی با بیان اینکه بنیاد شهید ۳ برنامه کلی را دنبال می‌کند، گفت: تمرکز بر مأموریت‌های اصلی، اصلاح ساختاری بنیاد که غیر مأموریت گرا است و باقی عملکرد‌های مأموریت گرایی این ۳ مأموریت است.

قاضی زاده با اشاره به برنامه‌های حوزه فرهنگی گفت: بنا شده است استان‌ها در مورد یک چهره بارز یا یک موضوع بارز در حوزه ایثار و شهید فیلم بسازند و با محوریت خود استان و مشارکت مالی بنیاد شهید به مرحله پخش برسانند؛ که البته امروز ۱۳ فیلم از ۶ استان افتتاح می‌شود.

رئیس بنیاد شهید گفت: برنامه اختتامیه کتاب سرخ نگاران است، اولین جشنواره ملی موسیقی نوای مهر است، ششمین جشنواره آموزشی ملی ایثار و…، از دیگر برنامه‌های فرهنگی بنیاد شهید است.

وی بیان کرد: ۲۳۰ هزار نهال به یاد ۲۳۰ هزار شهید قرار است امسال کاشته شود.

قاضی زاده هاشمی به بدهی‌های مالی بنیاد شهید اشاره کرد و افزود: ۱۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بدهی به شرکت‌های هواپیمایی، بیمه‌ها و… داریم که سعی می‌کنیم تسویه کنیم.

به گفته رئیس بنیاد شهید در سال ۱۴۰۱ بودجه بنیاد شهید ۶۰ درصد افزایش داشته است.

وی بیان کرد: درست است که بودجه رشد کرده، اما پاسخگوی طلبکاران ما نیست، چون بنیاد شهید یک هزینه اجتناب ناپذیر دارد، البته منهای برنامه‌های فرهنگی و عمران و توسعه؛ همچنین سالانه ۷۰ هزار میلیارد تومان فقط حقوق و مستمری پرداخت می‌کنیم.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه بانک دی وضعیت خوبی نداشت، افزود: از روز اول هجمه سنگینی روی من بود که وضعیت بانک را درست کنم، با چنین وضعیتی (مشکلاتی که وجود داشت) کار را تحویل گرفتیم تا اوضاع را مناسب کنیم البته ورود ما به عنوان وکیل سهامداران است نه بنیاد شهید. چراکه دی بانک خصوصی است و نقش آفرینی رئیس بنیاد به عنوان نماینده سهامداران باید باشد.

رئیس بنیاد شهید در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما تصمیم دارید از بنیاد شهید بروید و سفیر شوید، گفت: برخی افراد دوست دارند من بروم، اما چنین نیست من از بنیاد حقوق نمی‌گیرم، چون استاد دانشگاه هستم و تصمیمی برای رفتن از بنیاد ندارم.

وی ادامه داد: شرایط بیمه دی بهتر شده است، اما ۲ مشکل دارد یکی نقدینگی که امسال ۳۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد ما بوده است در حالی که عملکرد ما ۵ هزار میلیارد تومان است و ۵۰۰ میلیارد کسری دارد. یکی دیگر هم ترمیم منابع بیمه است که در تلفیق به تصویب رسید تا منابع را تقویت کنیم.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه برخی حاضر نیستند با بیمه کار کنند، گفت: دنبال توسعه خدمات بیمارستانی به خصوص در تخت‌های روانپزشکی هستیم.

رئیس بنیاد شهید بیان کرد: ما ۵۷ سازمان فرهنگی داریم که همه مسؤول هستند. کار بنیاد جهت دهی و به کارگیری این سازمان‌های در برنامه‌های فرهنگی است.

وی با اشاره به وضعیت بنیاد شهید در بورس، افزود: وضعیت بورس طی سه فرمان در سه روز قابل حل است حتی طرح شکایتی برای دادستان کردیم و امیدواریم به نتیجه برسیم.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به موضوع شفافیت گفت: در این زمینه فعالیت ۴۰ شرکت را در طول سه سال استخراج کرده ایم و قرار است وضعیت سهامداری‌ها مشخص شود شاید لازم باشید برخی شرکت‌ها ادغام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنیاد شهید بیمه حقوق سهامدار برنامه های فرهنگی رئیس بنیاد شهید قاضی زاده هاشمی میلیارد تومان بنیاد شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین جمالی‌زاده در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان فسا با تاکید بر لزوم راهکاری سازنده برای تبعیض و شکاف بین مدارس دولتی و غیر انتفاعی گفت: یکی از معضلات در مسیر تحصیل جوانان و نوجوانان دانش‌آموز ما، وجود تبعیض در امکانات و کیفیت تحصیل بین مدارس عادی دولتی و مدارس خاص است که این مساله آثار شکننده علمی و روحی جبران ناپذیری بر دانش آموزان مستعد محروم دارد.

امام جمعه فسا افزود: لازم است تا معلمین عزیز از دل این کلاس‌های درس با استفاده بهتر از ظرفیت‌های موجود، دانش آموزان مؤثر باسواد و پژوهش‌محور تحویل جامعه بدهند.

وی اعلام کرد: طبق آمارهای موجود، در حال حاضر حدود ۱۷ میلیون نفر از جمعیت کشور دانش آموزی است و این یعنی یک پنجم کل جمعیت کشور را فقط دانش آموزان تشکیل می‌دهند که در اختیار آموزش و پرورش است.

حجت الاسلام جمالی زاده تصریح کرد: ما چه اندازه در نقش آفرینی و تعلیم و اداره این سرمایه‌ها و این جمعیت ۱۷ میلیون نفری، آسیب شناسی و کار علمی پژوهشی کرده و در راستای ارتقا خروجی‌های آن نقش داشته‌ایم؟

وی در ادامه ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر ابراز کرد: با اینکه موضوع کار و کارگری در اسلام از جایگاه ممتازی برخوردار است و در بیانات بزرگان انقلاب در طول دوران انقلاب تاکنون بر رفع مشکل قشر کارگر تأکید می‌شده ولی هنوز در برخی موارد دیده می‌شود که کارگران عزیز ما دچار گرفتاری‌هایی همچون قراردادهای موقت، مشکل بیمه کارگران و وضعیت معیشتی این قشر در برخی مراکز و امثال آن هستند که می‌طلبد مسئولین کشوری در هر سه قوه، با در نظر گرفتن حقوق کارفرمایان در راستای ارتقای جایگاه کار و کارگری در کشور، فکری اساسی کنند.

حجت الاسلام جمالی زاده عنوان کرد: این در حالی است که رئیس‌جمهور بارها بر حل هرچه سریع‌تر مشکل بیمه کارگران تاکید و دستور فوری در این زمینه داده‌اند اما متأسفانه به گفته برخی کارگران طی چهار سال گذشته علاوه بر اینکه هیچ سهمیه جدیدی برای بیمه کارگران شهرستان فسا لحاظ نشده، بلکه بیمه ده‌ها کارگر را هم قطع کردند.

خطیب جمعه فسا متذکر شد: سزاوار نیست که این قشر را اینچنین در زحمت قرار دهیم زیرا اگر زمانی کار نباشد کارگر چگونه بیمه‌اش را پرداخت کند؟

وی در بخش پایانی خطبه‌های خود با اشاره به در پیش بودن فصل تابستان و بحران کم آبی، خطاب به مردم فسا بیان کرد: از مردم عزیز می‌خواهم مشکل کم آبی و صرفه‌جویی را در زندگی خود مدنظر قرار داده و مسئولین هم با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و تابستان، بر نحوه توزیع و مصرف آب به گونه‌ای نظارت داشته باشند تا مردم دچار مشکل نشوند.

حجت الاسلام جمالی‌زاده در خاتمه گفت: بر اساس اعلام کارشناسان، بارش‌های بهاری به کشاورزان شهرستان فسا بیش از چندین میلیارد تومان خسارت وارد کرده که امید است با تلاش مسؤولین جهاد کشاورزی استان فارس این خسارت‌ها هر چه سریع‌تر پرداخت شود تا بخشی از مشکلات آنها حل شود.

کد خبر 6089144

دیگر خبرها

  • برخورد با مقصران حادثه استخر شهید هاشمی نژاد مشهد
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • حفظ سرمایه اجتماعی با برگزاری مطلوب کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • سفر یک روزه وزیر راه و شهرسازی به تبریز
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است