Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدودومین قسمت فصل هشتم «چرخ» به بررسی دستاورد‌های علمی دانشگاه تربیت مدرس اختصاص دارد. این برنامه ساعت ۱۹ امروز، دوشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۰ از شبکه‌ی چهار پخش می‌شود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در بخش «تازه‌ها» محمدحسین عباس‌پور، زیست‌شناس سلولی و مولکولی از تازه‌ترین خبر‌های دنیای زیست‌شناسی و مغز، پردازش اطلاعات و محاسبات خواهد گفت و پویا پاک‌نژاد، دانش آموخته‌ی علوم شناختی، از اینکه توانایی محاسباتی کودکان حاصل طبیعت است یا تربیت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش دیگری از «چرخ»، محمدرضا مقدسیان با دکتر اسدالله کردنائیج، معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس درباره‌ی دستاورد‌های علمی این دانشگاه گفتگو می‌کند. دانشگاهی که با هدف تولید علم و گسترش مرز‌های دانش و فناوری و تربیت اعضای هیات علمی و محققان در رشته‌های علمی مورد نیاز دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی در سال 1360 تاسیس شده است. در حال حاضر فعالیت‌های علمی دانشگاه تربیت مدرس با طیفی گسترده از حوزه‌های علوم مختلف در 169 رشته‌ی کارشناسی‌ارشد و 129 رشته‌ی دکتری، در قالب 16 دانشکده و 16 پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی و همچنین پارک علم و فناوری دانشگاه تمرکز پیدا کرده است. این دانشگاه ۱۶ دانشکده دارد: علوم انسانی، اقتصاد و مدیریت، فنی و مهندسی، مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی شیمی، مهندسی عمران و محیط‌زیست، علوم پزشکی، هنر و معماری، علوم پایه، علوم زیستی، علوم ریاضی، کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دریایی، فناوری‌های برتر، مهندسی مکانیک و حقوق. دانشگاه تربیت مدرس با چندین پله صعود جزو سه دانشگاه برتر کشور و جزو دانشگاه‌های برتر کشور موضوع بند «ز» ماده‌ی 50 قانون برنامه‌ی چهارم توسعه و جزو 10 دانشگاه برتر جهان اسلام و خاورمیانه قرار گرفته است. طبق آخرین آمار رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور در تولید علم در پایگاه ISI که از طرف پایگاه اسنادی علوم جهان اسلام منتشر شده، دانشگاه تربیت مدرس رتبه‌ی اول را به خود اختصاص داده است. در بخش دیگری از این قسمت «چرخ» گفت‌وگوی حافظ آهی با دکتر درمحمد کردی تمندانی، معاون پژوهشی دانشگاه سیستان و بلوچستان روی آنتن خواهد رفت.

فصل هشتم مجله‌ی تصویری «چرخ» مهم‌ترین رویداد‌های علم و فناوری و مسائل روزمره‌ی زندگی را با نگاهی تخصصی و به‌زبانی ساده و با حضور مسئولان، کارشناسان، اساتید دانشگاه و نخبگان بررسی و واکاوی می‌کند.

«چرخ» چهار روز در هفته، از یکشنبه تا چهارشنبه، از ساعت 19 به‌صورت زنده و به مدت ۵۰ دقیقه از شبکه‌ی چهار سیما پخش می‌شود. مجری «چرخ» محمدرضا مقدسیان است و محمد جباری سردبیری برنامه و الهه بهبودی تهیه‌کنندگی «چرخ» را بر عهده دارند.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برنامه چرخ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شبکه چهار سیما دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه تربیت مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۹۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: استادان دانشگاه، چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند و موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد.

به گزارش مهر؛ محمدعلی زلفی‌گل ظهر شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند.

وی با بیان اینکه قوانین و مقرراتی وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برای وی ایجاد نمی‌شود، گفت: همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

زلفی گل اظهار داشت: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت‌های استادان دانشگاه نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه یک عضو هیئت علمی باید نظم کلاس، و اخلاق حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، گفت: چنانچه یک عضو هیئت علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود و به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیئت‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

زلفی گل اظهار داشت: تعداد کمی از اساتیدی که در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند، بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند و خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • وزیر علوم وارد یاسوج شد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز