Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده دافوس گفت: ۲۶۵ نفر از دانش‌آموختگان دوره سی و یکم، پس از موفقیت در آزمون‌های علمی و مصاحبه در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ شروع به فعالیت تحصیلی کرده و این توانایی را کسب کرده‌اند تا هرگونه تهدید منطقه‌ای، فرامنطقه‌ای و تهدید‌های نوپدید را درک کرده و متناسب با آن، اقدامات مقابله‌ای فعال را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام دفاع‌پرس، امیر سرتیپ حسین، ولی وند زمانی در آیین سی و یکمین دوره دانش‌آموختگی مدیریت دفاعی و هفتمین دوره عملیات مشترک و مرکب دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش که صبح امروز چهارشنبه در محل این دانشگاه برگزار شد، گفت: دانشگاه فرماندهی و ستاد در پرتو ایمان و عزمی راسخ و در راستای تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مطالبات معمار کبیر انقلاب و فرامین مقام عظمای ولایت در راستای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، دکترین آموزش نیرو‌های مسلح را سرلوحه امور قرار داده است.

وی افزود: این دانشگاه گام‌های عملی مهمی را برای دستیابی به دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی برداشته است که از جمله می‌توان به رصد تحولات منطقه‌ای و پیرامونی به منظور احصاء چالش‌ها و تهدیدات نوپدید در حوزه‌های دفاعی، تبیین تاکتیک‌ها و تکنیک‌ها جهت مقابله با تهدید‌های نوپدید و تدوین آیین‌نامه‌های محیطی، بهره‌مندی از اساتید پیشکسوت با تجربه طولانی در هشت سال دفاع مقدس، استفاده از اساتید صاحب‌نظر در دانشگاه‌های معتبر کشور، ایجاد رشته دکتری تخصصی مدیریت دفاعی، ایجاد دکترای تخصصی مدیریت بحران، آموزش رشته دکترای عالی جنگ، آموزش رشته کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی، ایجاد رشته کارشناسی ارشد آینده‌پژوهی دفاعی، مدیریت دانش، مدیریت ژئوپلیتیک، مدیریت آموزش و مدیریت بحران اشاره کرد.

فرمانده دافوس ارتش ادامه داد: این دانشگاه همچنین برگزاری دوره‌های گوناگون توانمندسازی، آموزش دانشجویان مهمان از کشور‌های دوست و هم‌پیمان، برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های سالانه، تحقیق و پژوهش در خصوص انواع عملیات‌های هشت سال دفاع مقدس، بررسی و طرح‌ریزی انواع رزمایش‌ها، آموزش توأم با عمل، بررسی منطقه عملیات، شناخت محیط داخلی جمهوری اسلامی ایران و آموزش زبان فارسی به دانشجویان مهمان را در دستور کار خود دارد.

ولی وند تصریح کرد: امروز بسیار مفتخر هستم تا محضر امیر فرماندهی کل آجا اعلام کنم که تعداد ۲۶۵ نفر از دانش‌آموختگان دوره سی و یکم، پس از موفقیت در آزمون‌های علمی و مصاحبه در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ شروع به فعالیت تحصیلی کرده و با طی کردن دروس مشترک، تخصصی و آموزش‌های گوناگون، دانش‌آموخته شده و این توانایی را کسب کرده‌اند تا هرگونه تهدید منطقه‌ای، فرامنطقه‌ای و تهدید‌های نوپدید را درک کرده و متناسب با آن، اقدامات مقابله‌ای فعال را انجام دهند.

وی اضافه کرد: همچنین تعداد ۲۱ تن از دانشجویان دوره هفتم دکتری عالی جنگ در میدان حضور دارند که پس از موفقیت در آزمون و مصاحبه و طی دوره نظری، دانش‌آموخته شده و این توانایی را کسب کرده‌اند که در صحنه جنگ و عملیات مشترک مرکب، هدایت و فرماندهی یگان‌ها در لشکر و بالاتر را برعهده بگیرند.

فرمانده دافوس آجا خاطرنشان کرد: دانشگاه جنگ با تأسی از فرمایشات مقام عظمای ولایت مبنی بر اینکه «اگر ما تاکتیک به کار نبریم و اگر در جنگ دانش به خرج ندهیم، توده‌های انبوه کاری صورت نخواهد داد»، در راستای رسالت آموزشی خود تلاش کرده‌ایم بینش، دانش و مهارت دانشجویان را ارتقا بخشیده و از این طریق فرماندهان و مدیران متعهد و کاردان را در تراز انقلاب اسلامی ایران آموزش داده و در اختیار نیرو‌های مسلح قرار دهیم. امروز می‌توانیم بگوییم که این دانشگاه بحمدالله مصداق عینی فرمایشات معظم‌له در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.     بیشتر بخوانید:  فرمانده نهاجا: نیروی هوایی از نخبگان و مبتکران حمایت می‌کند   انتهای پیام/ برچسب ها: ارتش موشک پهپاد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ارتش موشک پهپاد فرمانده دافوس انقلاب اسلامی منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۳۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۲۲۷ هزار و ۳۴۵ دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در زمینه تعلیم و تربیت استان مشارکت می‌کنند.

وی همچنین از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در سال‌جاری از طریق آزمون‌های استخدامی تعداد یک هزار و ۴۰۰ معلم جذب آموزش و پرورش استان می‌شوند که این تعداد استخدام در تاریخ آموزش و پرورش بی‌سابقه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در ادامه با اشاره به نامناسب بودن برخی مدارس استان گفت: این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص پیدا کرد اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

وی با بیان اینکه اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را به آموزش و پروش استان تحویل داد، اظهار داشت: هم اکنون هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است و بروز یک مشکل در مدرسه ای را نباید به همه مدارس تعمیم داد.

اسماعیلی با بیان اینکه با بیان اینکه پس از مدت‌ها مشکل تامین نیروی انسانی در رشته‌های فنی‌وحرفه ای استان رفع شد، افزود: برای سال تحصیلی جدید تامین ۱۴۰ نیروی انسانی در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، تعداد متقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: تعداد ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه اعلام کردند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی بررسی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در خصوص مدارس کانکسی در استان، گفت:هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین در رابطه با پرداخت حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم نیز افزود: طبق قانون ۵۰ درصد حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم به عهده آموزش و پرورش است، اما در سال‌جاری بیشتر از این مقدار پرداخت می‌شود.

کد خبر 749408

دیگر خبرها

  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • مسابقات والیبال دانشجویان کشور در دانشگاه شمال آمل شروع شد