Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری البرز با تأکید موفقیت‌های پارک علم و فناوری البرز در زمینه پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از اشتغال نزدیک به ۱۲۰۰ نفر در این پارک خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز در این بازدید با تشریح ظرفیت‌ها و توانمندی‌های پارک علم و فناوری البرز و مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی بر توسعه همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ در استان البرز تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه نگاه پارک علم و فناوری البرز توسعه همکاری پارک علم و فناوری البرز با مراکز تحقیق و توسعه صنایع مختلف به ویژه شرکت‌های فعال در بخش خصوصی است یادآور شد: از استقرار مراکز تحقیق و توسعه صنایع مختلف در این پارک با نگاه تجاری‌سازی فناوری و توسعه کارآفرینی استقبال می‌کنیم.

عباسی با تاکید موفقیت‌های پارک علم و فناوری البرز در زمینه پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از اشتغال نزدیک به یک هزار و دویست نفر در این پارک خبر داد و اعلام کرد: معتقدیم موفقیت در امر تجاری‌سازی که از ماموریت‌های پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد فناوری است با تعامل، همکاری و مشارکت بخش خصوصی امکان‌پذیر است و ما آمادگی کامل داریم بستر حضور همه جانبه بخش خصوصی و شرکت‌های مختلف را در پارک علم و فناوری البرز فراهم و مهیا کنیم.

وی از راه اندازی مراکز نیکوکاری فناوری و مراکز نوآوری با مشارکت بخش خصوصی و صنایع بزرگ و اثرگذار بخش خصوصی استقبال کرد و گفت: پارک علم و فناوری البرز علاوه بر توجه به سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی در زمینه اجرای پروژه‌های مشترک، آمادگی دارد مراکز نوآوری را در راستای توسعه تجاری‌سازی و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور توسعه دهد.

رئیس پارک علم و فناوری البرز با اشاره به ظرفیت شهرک‌های صنعتی در استان البرز اظهار کرد: یکی از آرزو‌های ما ایجاد شهرک دانش‌بنیان است. امیدواریم بتوانیم با حمایت بخش خصوصی و مقامات عالی استان البرز عملیات احداث این شهرک شروع شود.

در این بازدید، محمد اسماعیل قدس رئیس هیات مدیره هلدینگ دلپذیر با تاکید بر اینکه این شرکت بر توسعه دانش‌بنیان و استفاده از دستاورد‌های حوزه دانش‌بنیان توجه دارد گفت: معتقدم برای توسعه کارآفرینی پول آخرین عامل است؛ کارآفرینی با مثبت اندیشی آغاز می‌شود. یک کارآفرین موفق در همه مشکلات جامعه شریک است، همه گرفتاری‌ها را درک می‌کند، اما تسلیم شرایط نمی‌شود.

وی با تصریح اینکه کارآفرینی همیشه آغشته با رنج و تلاش است و گاه ممکن است، کوشش‌های فراوان هم به نتیجه دلخواه نرسد یادآور شد: یک کارآفرین باید بداند که در همه اتفاقات ناخوشایند حرفه‌ای، مقصر اصلی خود اوست. با غر زدن و ارتباط دادن مشکلات به دیگران، مشکلی حل نمی‌شود؛ تحریم‌ها ناخوشایند و مشکل است، اما راه اقتصاد هیچ وقت بسته نمی‌ماند.

قدس در ادامه به بررسی مشکلات و معضلات بخش ساختاری توسعه اقتصادی فناوران و شرکت‌های بخش خصوصی پرداخت و اظهار داشت: همانطور که ایده و طرح برای تجاری‌سازی مهم است توجه به بازار، فروش، و تجاری‌سازی طرح‌ها و ایده‌ها نیز اهمیت دارد.

وی تصریح کرد: در موفقیت یک کسب و کار در کنار عوامل مختلف تیم سازی مناسب و تخصیص نیرو‌های مدیریتی و کارشناسی مناسب بسیار اهمیت دارد.

در این پایان این بازدید و نشست مشترک، دو طرف در زمینه نحوه توسعه همکاری‌ها و نیز امضای تفاهم نامه مشترک بین پارک علم و فناوری البرز و هلدینگ دلپذیر رایزنی و هماهنگی‌های لازم را بررسی کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علم و فناوری بازدید دستاورد پارک علم و فناوری پارک علم و فناوری البرز دانش بنیان تجاری سازی بخش خصوصی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۷۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مصطفی میلانی، دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای این استان در زمینه مواد و ساخت، گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تاکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

 میلانی، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان افزود: این ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین آمادگی دارد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی