Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون وزیر صمت گفت: طرح درج قیمت تولید کننده می‌تواند قیمت کالا را تا ۴۰ درصد کاهش دهد.

عباس تابش در سفر خود به آذربایجان شرقی در جلسه تنظیم بازار استان، افزود: هدف اصلی طرح شفاف سازی قیمت از طریق درج قیمت تولید کننده ارزان سازی کالا نیست بلکه شفاف سازی فرایند توزیع کالا است.

وی ادامه داد: مصرف کننده حق دارد از شفافیت جریان کالا اطلاع داشته باشد و طرح درج قیمت تولید کننده در اصل باعث شفافیت در زنجیره تامین و توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صمت تاکید کرد: کالای تولید شده در توزیع کالا ۸۰ الی ۱۶۰ درصد اختلاف قیمت دارد؛ درحالی‌که این تفاوت قیمت از سوی توزیع کننده اتفاق افتاده است.

وی اضافه کرد: باتوجه به این‌که در ذهن مردم ابهاماتی ایجاد شده است، رئیس جمهور و حاکمیت طرح جدایی قیمت تولید کننده و مصرف کننده را ابلاغ کرد.

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، گفت: از چرخه تولید به بعد هزینه شرکت پخش سراسری ۱۰ درصد، منطقه‌ای ۷درصد و استانی ۵ درصد، فروشگاه زنجیره ای ۱۷درصد و خرده فروشان ۱۰ درصد بود که پس از برآورد دیدیم، این هزینه‌ها به ۱۰ درصد هم نرسیده است که در نهایت ۱۰درصد تصویب شد.

رئیس سازمان حمایت با اشاره به این‌که حاکمیت میتواند نظام توزیع تعیین کند، گفت: واحد های تولیدی مکلف‌اند، تاریخ تولید روز را روی کالا درج کرده و همه تولید کنندگان مکلف هستند در سامانه ۱۲۴ درج قیمت کنند.

وی با بیان این‌که رانت در توزیع هم حدی دارد، تصریح کرد: در هر نوشابه ۱.۵ لیتری چهار هزار تومان به جیب برخی افراد می‌رود و رانت در توزیع هم حدی دارد.

تابش ادامه داد: باتوجه به این‌که برخی کالاها با قیمت تولید کننده در بازار وجود دارد اما بعضی از کسبه کماکان اصرار بر قیمت های قبلی دارند که مردم باید در مقابل این زیاده خواهی ها کمک حال ما باشند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان صمت استان؛ وی در پایان افزود: برآورد ما این است که این طرح می‌تواند در سطح عمومی قیمت کالاهارا تا ۴۰ درصد کاهش دهد.


انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تولیدکننده وزارت صمت درج قیمت تولید کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۴۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶

پیش‌بینی می‌شود تورم جهانی پس از رسیدن به اوج ۸.۷ درصدی در سال ۲۰۲۲ به ۵.۹ درصد در سال ۲۰۲۴ کاهش پیدا کند و تا سال ۲۰۲۶ به ۳.۷ درصد برسد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نرخ تورم جهانی به‌تدریج در حال کاهش، اما این کاهش کند بوده است. سوال این است که آیا تورم به اندازه کافی کاهش پیدا می‌کند تا سیاست‌های پولی را تسهیل کند یا خیر. فدرال رزرو تاکنون نرخ‌ها را به مدت ۹ ماه در میان تورم اصلی قوی‌تر از حد انتظار نگه داشته است که این اقدام قیمت‌های نوسان انرژی و مواد غذایی را حذف نمی‌کند.

با این حال با نگاهی بیشتر به آینده، پیش‌بینی‌های تورم صندوق بین‌المللی پول (IMF) نشان می‌دهد که با کاهش فشار قیمت‌ها، تورم کاهش پیدا می‌کند، اما مسیر کاهش تورم خالی از ریسک‌های ناشناخته نیست.

چشم‌انداز تورم صندوق بین‌المللی پول

طبق آخرین پیش‌بینی‌های صندوق بین‌المللی پول برای نرخ تورم جهانی تا سال ۲۰۲۶، تورم جهانی پس از رسیدن به اوج ۸.۷ درصدی در سال ۲۰۲۲ به ۵.۹ درصد در سال ۲۰۲۴ کاهش پیدا خواهد کرد. این امر نشان‌دهنده روندهای تورم امیدوارکننده در میان رشد انعطاف‌پذیر جهانی است.

در حالی که تورم تا حد زیادی به دلیل کاهش قیمت انرژی و کالاها کاهش پیدا کرده است، تورم بالای مداوم خدمات چالش‌هایی را برای کاهش فشار قیمت‌ها ایجاد می‌کند. علاوه بر این، صندوق بین‌المللی پول خطر بالقوه تشدید درگیری در خاورمیانه را برجسته می‌کند که می‌تواند به شوک‌های قیمت انرژی و هزینه‌های حمل‌ونقل بالاتر منجر شود.

این تحولات می‌تواند بر سناریوهای تورم تأثیر منفی بگذارد و بانک‌های مرکزی را به اتخاذ سیاست‌های پولی سخت‌تر ترغیب کند. به‌طور کلی پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۲۶، تورم جهانی به ۳.۷ درصد کاهش داشته باشد که به‌طور قابل توجهی بالاتر از هدف دو درصدی تعیین‌شده توسط چندین اقتصاد بزرگ است. از سوی دیگر در این سال می‌توان شاهد واگرایی در مسیر تورم بین اقتصادهای پیشرفته و نوظهور بود.

در حالی که پیش‌بینی می‌شود کشورهای ثروتمند تا سال ۲۰۲۶ نرخ تورم را نزدیک‌تر به هدف دو درصدی ببینند، پیش‌بینی می‌شود که نرخ تورم در اقتصادهای نوظهور به ۴.۹ درصد برسد که به میانگین‌های قبل از همه‌گیری نزدیک‌تر خواهد شد.

کد خبر 750447

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • قیمت نفت صعودی شد
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
  • قیمت طلا به کف رسید؟