Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود کمانی در حاشیه دیدار با استاندار قزوین در جمع خبرنگاران گفت: تا به امروز بیش از ۱۶۰ مگاوات انرژی بادی در استان قزوین راه اندازی شده که از این نظر از استان‌های پیشرو است، ولی با توجه به ظرفیت و پتانسیل‌هایی که دارد بسیار جای کار دارد.

معاون وزیر نیرو اضافه کرد: این استان پتانسیل زیادی در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی دارد و باید از این ظرفیت بهتر استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) افزود:در مدل جدیدی که طراحی شده با انتشار فراخوان با سرمایه گذاران برای احداث نیروگاه تا بیش از ۵۰ هزار مگاوات قرارداد بسته‌ایم.

وی افزود:خوشبختانه مدل ماده ۱۲ برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر اخیرا در شورای اقتصاد تصویب شده و در سال ۱۴۰۱ نیز منابع مورد نیاز آن در لایحه بودجه دیده شده است.

کمانی اظهار داشت: امیدواریم با تصویب مجلس شورای اسلامی، موانع در مسیر سرمایه گذاری برطرف شود تا این مدل برای سرمایه گذاران جذابیت لازم را داشته باشد.

معاون وزیر نیرو گفت: مرحله بعد این است که شرایط لازم را در استان‌ها برای سرمایه گذاران فراهم کنیم که امیدواریم با قول مساعد مسئولان استانی شاهد تسریع در این حوزه باشیم.

کمانی در خصوص تامین برق مورد نیاز صنایع نیز گفت: یک مدل خودتامین برق را برای صنایع تعریف کرده ایم که نیروگاه را در جایی که ظرفیت دارد راه اندازی کنند.

وی افزود: در این خصوص با سرمایه گذاران قرارداد منعقد می‌شود و به هیچ وجه برق خود تامین حتی در اوج مصرف قطع نمی‌شود که در استان کرمان و یزد آن را نهایی کرده ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو انرژی بادی سرمایه گذاران سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مهدی ملکی روز شنبه در نشست کارگروه ساماندهی کودکان کار و خیابان آذربایجان شرقی، با تاکید بر لزوم نظارت ویژه در حوزه آسیب اجتماعی و اکتفا نکردن به گزارش عملکردها، افزود: آثار و نتایج عملکردها باید در صحنه میدان دیده شود.

وی تاکید کرد: باید به بدنه شورای اجتماعی استان‌ها توجه شود تا میزان اثربخشی اقدامات مورد بررسی و در صورت نیاز مورد بازنگری و بازبینی قرار بگیرد.

وی بر ضرورت تقویت برنامه‌های تحولی و کارآمد در حوزه آسیب‌های کودکان و نوجوانان تاکید و اظهار کرد: کارگروه کودکان کار و خیابانی شورای اجتماعی وزارت کشور که از ۶ ماه قبل فعالیت خود را شروع کرده است، در حوزه پیگیری مصوبات شورای اجتماعی کشور و ناظر به مساله کودکان کار و مشکلاتی که در سطح کشور وجود دارد، فعالیت دارد و به دنبال ارزیابی اقداماتی است که دستگاه‌های اجرایی و خدماتی انجام می‌دهند.

ملکی ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها و در نهایت تهیه و ارائه گزارشی جامع از وضعیت کودکان کار و خیابانی در استان‌ها را جزو تکالیف این کارگروه عنوان کرد.

وی بر بازنگری و بررسی میزان اثربخشی اقدامات تاکید کرد و ادامه داد: در این میان یکی از اولویت‌های مهم بهره مندی از ظرفیت‌های مردمی فعال، سمن‌ها و مؤسسه‌های خیریه و گروه‌هایی است که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

ملکی استفاده از تجربیات، ایده‌ها و مدل‌های مختلف تشکل‌های مردمی و مردم نهاد برای برون رفت از مشکلات کودکان کار را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: مشکلات و چالش‌ها و دغدغه‌های این حوزه پیگیری شود و با رفع موانع موجود به دنبال ارتقای کیفی و کمی آنها پیش برویم.

وی از آذربایجان شرقی به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی کودکان کار یاد کرد و گفت: الگوبرداری و بهره‌مندی سایر استان‌ها از تجربه‌های موفق آذربایجان شرقی در حوزه‌های اجتماعی ضروری است.

ملکی ادامه داد: آذربایجان شرقی و تبریز در زمینه پیشگیری از آسیب‌های کودکان کار، سامان‌دهی و مواجهه با این پدیده جزو بهترین‌ها بوده و از ظرفیت‌های مردمی بسیار وسیعی برخوردار است.

وی اظهار کرد: برای هم افزایی و هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های فعال در حوزه کودکان کار باید شبانه روز تلاش کنیم تا مأموریت‌ها و تکالیف ذاتی خود را با کمترین مانع انجام دهند و به موازات آن ظرفیت‌های مردمی نیز مورد حمایت و پشتیبانی قرار بگیرد تا دغدغه کمتری در حوزه‌های اجتماعی کشور وجود داشته باشد.

کد خبر 6097641

دیگر خبرها

  • تولید ۸۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخمگذار استان قزوین
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • همدلی مدیران سرمایه بزرگی برای قزوین است
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند