Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@02:21:16 GMT

قصه زندگی‌ت را عوض کن/ فقط آرزو داشتن کافی نیست

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۱۶۷۱۶

قصه زندگی‌ت را عوض کن/ فقط آرزو داشتن کافی نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «قصه زندگی‌ت را عوض کن» نوشته تیبو موریس با ترجمه زهرا عباسی توسط انتشارات آلاچیق منتشر شد.

در پشت جلد این کتاب آمده است: شما هم مثل همۀ مردم خواسته‌های بسیاری از زندگی دارید، همۀ ما همین طور هستیم؛ همۀ ما در زندگی اهداف و آرزوهایی داریم. یک نفر آرزوی شهرت را در سرش می‌پروراند، دیگری به‌دنبال آرامش است، یک کارمند ساده، سودای رئیس‌شدن دارد، بیشتر پسربچه‌ها هم پیراهن فوتبالیست محبوبشان را به تن می‌کنند، به این امید که روزی جا پای او بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اغلب اما از رسیدن به این خواسته‌ها باز می‌مانیم. آیا تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا به آرزوهایتان نمی‌رسید؟ پاسخ این است که فقط آرزو داشتن کافی نیست؛ در واقع ما هنگام شکست و ناکامی، زمین و زمان را به هم می‌دوزیم و همه را مقصر می‌دانیم، والدین، اطرافیان، محل زندگی، نوسان‌های اقتصادی، بی‌کفایتی مسئولان و در نهایت هم اعلام می‌کنیم که یک بازنده‌ایم، اما اصلاً فکر نمی‌کنیم که شاید ایراد از خود ماست؛ شاید قصه‌ای که برای خودمان ساخته‌ایم، برداشتی که از حقایق داشتیم، طرز فکر، احساسات و اعمال‌مان، عامل شکست ما باشند؛ اما چطور می‌توانیم قصه را به‌نفع خودمان تغییر دهیم. در حقیقت برای رسیدن به این اهداف و آرزوها، باید مراحل مختلفی را پشت سر گذاشت. داشتن اهداف مشخص، ایمان به این اهداف، برنامه‌ریزی مناسب، خودباوری و معاشرت با افراد حمایتگر، بخشی از نیازمندی‌های ما برای طی این مسیر است.

کتاب «قصه زندگی‌ت را عوض کن» در ۱۷۱ صفحه و با قیمت ۵۲ هزار تومان روانه بازار نشر شده است.

کد خبر 5439224

منبع: مهر

کلیدواژه: معرفی کتاب موفقیت ترجمه معرفی کتاب تازه های نشر کتاب و کتابخوانی دیپلماسی فرهنگی فلسفه کتاب مد و لباس پیامبر اکرم ص انتشارات راه یار ابن سینا انتشارات ققنوس لبنان نقد کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۶۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید l دیوار مرگ قمری ناجی فضانوردان!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دانشمندان به فضانوردان توصیه کرده‌اند که برای جلوگیری از ضعیف شدن بدن در محیط‌های کم‌گرانش به دویدن روی آورند؛ اما از آنجایی که آن‌ها در فضا هستند، هر نوع دویدنی مدنظر نیست. محققان به فضانوردان توصیه کرده‌اند که چندین بار در روز در اطراف «دیوار مرگ قمری» بدوند.

دیوار مرگ قمری به کمک یک استوانه چوبی غول‌پیکر که توسط بدل‌کارهای موتورسیکلت در نمایش‌ها استفاده می‌شود، یک جرثقیل به ارتفاع 36 متر و چند سیم بانجی شکل گرفته‌است. محققان خاطرنشان کردند که این میدان گرانشی مانع از دویدن بیش از حد سریع فضانوردان در ماه می‌شود. دیوار مرگ قمری نه تنها گرانش ایجاد می‌کند، بلکه برای ایجاد نیروی جانبی کافی برای مبارزه با تحلیل استخوان و عضله مفید است.

آلبرتو مینتی، استاد فیزیولوژی در دانشگاه میلان، می‌گوید:«از اینکه هیچ‌کس پیش از ما به این ایده پی نبرده بود، شگفت‌زده شدم. دیوار مرگ قمری می‌تواند یک راه مناسب و سان برای تمرین در ماه باشد.»

انسان‌ها از زمان پایان برنامه آپولو در سال 1972 پا به ماه نگذاشته‌اند، اما ناسا و سایر آژانس‌های فضایی با مأموریت‌های طولانی مدت در زیستگاه‌های دائمی خود را برای بازگشت به ماه آماده می‌شوند. فضانوردان آرتمیس ناسا قرار است سال آینده با یک ماموریت بعدی به سطح ماه در اوایل سال 2026 پرواز کنند.

اطمینان از داشتن هوا، غذا و آب برای فضانوردان تا تشعشعات فضایی، چالش‌هایی هستند که فضانوردان در ماه با آن‌ها مواجه خواهند شد. اما بدون نیروی گرانش طبیعی برای مقابله با آن، فضانوردان توده استخوانی و عضلانی را از دست می‌دهند.

محاسبات مینتی و همکارانش نشان می‌دهد که دویدن دور دیوار مرگ روی زمین، بدون آنکه منجر به زمین خوردن بشود، برای انسان بسیار دشوار است. اما در گرانش ماه، که یک ششم زمین است، این کار بسیار آسان‌تر است. طبق محاسبات او، دویدن با سرعت بیش از 12 کیلومتر در ساعت باید کافی باشد.

برای آزمایش این طرح، دو محقق در حالی که به طناب بانجی آویزان شده از جرثقیل متصل بودند، دور دیوار مرگ به عرض 10 متر دویدند. این فرایند با کاهش پنج ششم وزن بدن آنها، گرانش ماه را تقلید کرد. در ترکیب با داده‌های تردمیل، دانشمندان به این نتیجه رسیدند که دویدن برای چند دقیقه در شروع و پایان هر روز، باید نیروی کافی برای قوی نگه داشتن استخوان‌ها و عضلات و حفظ کنترل خوب سیستم عصبی ایجاد کند.

در مقابل چالش ساخت دیوار مرگ در ماه، می‌توان به جای انتقال دیوار مرگ واقعی، فضانوردان را در زیستگاه‌های دایره‌ای قرار داد و به آنها اجازه داد تا در اطراف دیوارهای خانه‌های خارج از جهان خود، بدوند.

ماریا استوکس، استاد توانبخشی عصبی-عضلانی اسکلتی در دانشگاه ساوتهمپتون، گفت:«حرکت در این محیط استوانه‌ای قطعا اقدام متقابل مفید برای کمک به جلوگیری از تغییر شرایط بدن در اثر گرانش کاهش یافته در ماه است. اما برای یادگیری مهارت‌های خاص و اطمینان از عملکرد ایمن فضانوردان بر روی سطح ماه، آموزش‌های خاصی برای زندگی روزمره و فعالیت‌های کاری همچنان مورد نیاز است.»

منبع: theguardian

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901738

دیگر خبرها

  • تبلیغ جامع، شامل ۴ رکن مهم است
  • قرآن؛ کتاب زندگی/ قرآن، نور و رحمت و هدایت به سوی خیر و سعادت است
  • ببینید l دیوار مرگ قمری ناجی فضانوردان!
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • حدیث روز | با معلم خود چگونه برخورد کنیم؟
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • چاپ کتابی درباره سکوت و پایبندی در آثار آلبر کامو