Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه واکسن نورا امروز برای اضافه شدن به سبد واکسیناسیون کشوری تأیید شد، گفت: درحال‌حاضر قله موج ابتلاء، بستری و فوت را پشت سر گذاشته‌ایم و امیدواریم زیرگروه اومیکرون منجر به ایجاد موج جدید کرونا در ایران نشود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عباس شیراوژن امروز با بیان اینکه اگر تلاش‌های اصحاب رسانه نبود در همراه‌سازی و اقناع مردم با سیاست‌های ستاد کرونا دچار مشکل می‌شدیم، اظهار کرد: سویه‌های جدید سرایت‌پذیری‌های مختلفی دارند و تنها می‌توان سطح ایمنی مردم را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوز اول و دوم تا سه ماه ایمنی را افزایش می‌دهد و اگر دوز سوم تزریق شود، این مدت افزایش یافته و سطح ایمنی آهسته‌تر کاهش می‌یابد. ممکن است واکسن کرونا میزان ابتلاء را کاهش ندهد اما شدت بیماری، بدحال شدن و بستری و مرگ را کاهش می‌دهد.

وی با بیان اینکه از زمان آغاز واکسیناسیون، تنها پنج شهید مدافع سلامت داشته‌ایم، افزود: در سال ۹۹ حدود ۲۰۰ شهید مدافع سلامت داشتیم و سلام و درود می‌فرستیم بر روح ۲۰۵ شهید مدافع سلامتی که در راه کرونا به مقام شهادت رسیدند.

وضعیت واکسیناسیون فوتی‌های کرونایی

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درخصوص وضعیت واکسیناسیون فوتی‌های کرونایی، تصریح کرد: فوتی‌ها یا افراد واکسن‌نزده هستند یا افرادی هستند که واکسیناسیون کامل نداشته‌اند یا مدت‌زمان زیادی یعنی بیشتر از سه ماه از واکسیناسیون آنها گذشته است یا بیماری‌های زمینه‌ای داشته‌اند.

وی ادامه داد: درحال‌حاضر قله موج ابتلاء، بستری و فوت را پشت سر گذاشته‌ایم. دو کشور ایتالیا و فنلاند برگشت مجدد بیماری را تجربه کردند و امیدواریم زیرگروه اومیکرون منجر به ایجاد موج جدید کرونا در ایران نشود.

شیراوژن با اشاره به تولید شش واکسن تولید داخل، خاطرنشان کرد: امروز از تأیید واکسن نورا رونمایی می‌شود. پوشش واکسیناسیون در گروه هدف، ۹۲ درصد در دوز اول، بیش از ۸۰ درصد دوز دوم و ۲۸ تا ۳۰ درصد دوز سوم است و ایران از نظر پوشش واکسیناسیون جزو چند کشور اول دنیا است.

آنتی‌بادی خنثی‌کننده بسیار قوی واکسن نورا

به گزارش ایمنا، نتایج مراحل اول و دوم کارآزمایی بالینی واکسن نورا نشان می‌دهد این واکسن آنتی‌بادی خنًثی کننده بسیار قوی در بدن ایجاد می‌کند. نورا یک واکسن نوترکیب است که با تلاش پزشکان، متخصصان و پژوهشگران بخش تحقیقات و پژوهش بیمارستان بقیه‌÷÷الله (عج) و با مشارکت محققان دانشگاه امام حسین (ع) ساخته شده و قابلیت استفاده برای دوز یادآور را دارد.

براساس اعلام تیم تحقیقاتی واکسن نورا، این واکسن از مناسب‌ترین واکسن‌ها برای تزریق دوز سوم است که اثربخشی بالایی در حدود ۹۰ درصد دارد و میزان آنتی‌بادی مناسبی را در بدن ایجاد می‌کند.

کد خبر 559840

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ویروس کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا در ایران آمار ابتلا به کرونا آخرین آمار ابتلا به کرونا در ایران آخرین اخبار کرونا امیکرون امیکرون کرونا زیرسویه جدید امیکرون واکسیناسیون کرونا واکسیناسیون کرونا در ایران واکسیناسیون همگانی کرونا واکسیناسیون عمومی کرونا در ایران واکسن نورا کاهش فوتی های کرونا پیک ششم کرونا هشدار پیک ششم پیک ششم کرونا در ایران وضعیت پیک ششم کرونا و پیک ششم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق واکسن نورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۷۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی