Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان آذربایجان غربی از تحت پوشش بودن ۳۰۲ باب مدرسه حاشیه راههای استان در قالب طرح های ایمن سازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از آذربایجان‌غربی، ارسلان شکری با اشاره به اهداف اجرای طرح ایمن سازی مدارس واقع در حاشیه راهها اذعان داشت: فرهنگ سازی در خصوص بهبود وضعیت ایمنی عبور و مرور دانش آموزان این مارس، لزوم بازآموزی دانش آموزان و احیای محیط پیرامون این مدارس برای متمایز ساختن آنها از مهم ترین اهداف این طرح است که نهادینه کردن آن نیازمند مشارکت همگانی و ارائه آموزش های مستمر به دانش آموزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: ایمن سازی فیزیکی مدارس در ۳ بخش شامل آموزش، تجهیز مدرسه به وسایل ایمنی و ایمن سازی فیزیکی مدارس در قالب نصب تابلو و چراغ چشمک زن در مقابل مدارس، ایجاد خط کشی های لازم بر کف جاده وترمیم آسفالت به مرحله اجرا می رسد.

وی اعلام کرد: امسال در بخش ایمن سازی فیزیکی، در ۶۲ باب مدرسه تحت پوشش نسبت به نصب تابلوهای ایمنی آشکارکننده و حاوی پیام های هشداری و در ۵۶ باب مدرسه نیز عملیات خط کشی جهت عبور و مرور ایمن دانش آموزان انجام شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان آذربایجان غربی تعداد کل دانش آموزان مدارس حاشیه راهها را ۴۵۹۱۹ نفر عنوان و اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از گروههای کاربران آسیب پذیر راهها، دانش آموزان مدارس حاشیه راهها هستند بدین جهت برای افزایش ایمنی مدارس حاشیه راههای استان، کارشناسان ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی نسبت به بازدید و انجام مطالعات فنی مهندسی اقدام و مطابق معیارهای فنی ، مدارس را به منظور ایمن سازی اولویت بندی نمودند چراکه نقش آموزش در یادگیری نکات ایمنی و قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا فرهنگ سازی دانش آموزان مدرسه جاده پوشش حمل و نقل آذربایجان غربی ترافیک راهداری و حمل و نقل جاده مقررات راهنمایی و رانندگی مدرسه ایمن سازی راهداری و حمل و نقل راهداری و حمل و نقل آذربایجان غربی آذربایجان غربی راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی راهداری و حمل و نقل آذربایجان غربی راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی آذربایجان غربی حاشیه راهها دانش آموزان باب مدرسه ایمن سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، رسولی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: در حال حاضر سه هزار مدرسه شبانه روزی در حوزه متوسطه اول و دوم در کشور فعالیت دارند که مدارس شبانه روزی متوسطه دوم در حوزه نظری، کار دانش و فنی حرفه‌ای فعالیت دارد که میزان دانش آموزان مشغول به تحصیل در کل این مدارس ۳۵۰ هزار نفر است.

وی خاطرنشان کرد: هزار و ۱۴۶ مدرسه نظری در کشور فعال است که ۱۶۷ هزار دانش‌آموز در این مدارس فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در دوره دوم متوسطه نظری در کشور مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۹ درصد دانش‌آموزان متوسطه نظری در مدارس شبانه روزی کشور مشغول به تحصیل هستند و نشان می‌دهد باید توجه ویژه‌ای به این حوزه شود و مدارس شبانه روزی تقویت شوند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: مدارس شبانه‌روزی به منظور دسترسی به توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم و روستایی ایجاد شده و نیاز به تقویت دارند تا شاهد کاهش ترک تحصیل و افزایش پوشش تحصیلی باشیم.

رسولی اذعان کرد: رویکرد جدیدی امسال با عنوان تجمیع آزمون‌های ورودی مدارس خاص که شامل مدارس استعدادهای درخشان و مدارس نمونه دولتی است، در کشور عملیاتی شده است.

وی اضافه کرد: ثبت نام در این آزمون تا چهارشنبه گذشته به مدت ۲۰ روز انجام شد و ۳۴۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند.

وی زمان برگزاری آزمون سمپاد و نمونه دولتی را یکم تیر عنوان کرد و افزود: دانش‌آموزان در این آزمون به رقابت می‌پردازند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اذعان کرد: ۱۰۶ مدرسه شبانه روزی در سه دوره تحصیلی در کردستان فعالیت دارند که از این تعداد ۳۶ مدرسه مربوط به دانش آموزان متوسطه نظری است.

کد خبر 6089842

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند