Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:11:17 GMT

ترجمه خُرخُر خوک با استفاده از هوش مصنوعی!

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۵۴۴۳

ترجمه خُرخُر خوک با استفاده از هوش مصنوعی!

دانشمندان می‌گویند که توانسته‌اند برای اولین بار صدای خُر خُر خوک را ترجمه و عواطف و احساسات آن‌ را درک کنند. این یک پیشرفت بالقوه برای نظارت بر سلامت حیوانات است.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، محققان یک هوش مصنوعی را توسط ۷۴۱۴ صدا که در مراحل مختلف زندگی ۴۱۱ خوک از جمله ذبح، جمع‌آوری شده بود، آموزش دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این الگوریتم را می‌توان به طور بالقوه برای ساخت برنامه‌ای برای کسانی که از خوک‌ها نگهداری می‌کنند استفاده کرد تا دریابند که صدای خوک‌ها به چه معناست.

کارشناسان می‌گویند که با داده‌های کافی برای آموزش الگوریتم می‌توان از این روش برای درک بهتر احساسات سایر پستانداران نیز استفاده کرد.

این تحقیقات به رهبری دانشگاه کوپنهاگن، مؤسسه فناوری فدرال زوریخ(ETH Zurich) و موسسه تحقیقات ملی فرانسه برای کشاورزی، غذا و محیط زیست(INRAE) صورت گرفت.

دکتر "الودی بریفر"(Elodie Briefer) از دانشگاه کوپنهاگن می‌گوید: ما این الگوریتم را آموزش دادیم تا خُرخُر خوک‌ها را رمزگشایی کند.

اکنون به کسی نیاز داریم که این الگوریتم را به یک اپلیکیشن تبدیل کند که مزرعه‌داران بتوانند از آن برای بهبود سلامت حیوانات استفاده کنند.

محققان می‌گویند که الگوریتم می‌تواند نشان‌ دهد که آیا یک خوک در حال تجربه کردن احساسات مثبت مثل شادی یا هیجان، احساسات منفی مثل ترس یا اضطراب یا حسی میان آن‌ها است.

صدای این خوک‌ها در سناریوهای مختلف تجربی و تجاری جمع‌آوری شد. موقعیت‌های مثبت شامل شیر خوردن و جمع‌ شدن دوباره اعضای یک خانواده پس از جدایی بود و موقعیت‌های منفی شامل انزوای اجتماعی، دعوا و انتظار در کشتارگاه بود.

در طول این آزمایش رفتار و ضربان قلب خوک‌ها کنترل و در صورت امکان ثبت شد. سپس محققان صداهای ضبط شده را بررسی کردند تا موقعیت‌ها و احساسات مثبت و منفی را از یکدیگر تشخیص دهند.

همانطور که در تحقیقات قبلی نشان داده شده است صداهای با فرکانس بالاتر مثل جیغ زدن در زمان بروز عواطف منفی بیشتر رخ می‌دهد. این در حالی است که صداهای با فرکانس پایین در هر دو موقعیت مثبت و منفی رخ می‌داد.

با تجزیه و تحلیل دقیق‌تر فایل‌های صوتی، محققان به الگوی جدیدی دست یافتند که آن چه خوک‌ها در شرایط مختلف تجربه کرده بودند را با جزئیات بیشتری نشان می‌داد.

دکتر بریفر می‌گوید: ما این الگوریتم را آموزش دادیم و می‌توانیم ۹۲ درصد صداها را با احساسات صحیح تطبیق دهیم.

اگرچه به طور گسترده پذیرفته شده است که سلامت روان دام اهمیت زیادی برای رفاه کلی آن دارد اما امروزه بیشتر به سلامت جسمانی آن توجه می‌شود.

محققان امیدوارند الگوریتم‌ آن‌ها بتواند راه را برای ایجاد بستر جدیدی برای نظارت بر سلامت روان حیوانات توسط کشاورزان هموار کند.

این یافته‌ها در مجله‌ی "ساینتیفیک ریپورتس"(Scientific Reports) منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خوک الگوریتم احساسات هوش مصنوعی ترجمه خوک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۵۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه و شرح «فصوص الحکم» به قلم علی شالچیان منتشر می‌شود

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ترجمه و شرح «فصوص الحکم» به قلم علی شالچیان ناظر، پژوهشگر و استاد متون عرفانی و آثار محیی الدین ابن عربی، از سوی انتشارات سلوک ما وارد بازار نشر خواهد شد.

بر اساس این گزارش، این کتاب دو جلدی در 1240 صفحه نگارش یافته است و مشتمل بر تحقیقات گسترده و با استناد به بیش از 300 منبع نگارش یافته است و کم و بیش نظرات جمعی از شارحان فصوص همچون کاشانی و قیصری و ابن ترکه اصفهانی و مهائمی و جامی و بالی افندی و نابلسی را نیز در بر دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترجمه و شرح «فصوص الحکم» به قلم علی شالچیان منتشر می‌شود
  • هوش مصنوعی ادوبی ویدیو‌های تار را ۸ برابر واضح‌تر می‌کند
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • رفتارهای غیرمنطقی انسان الگوی جدید هوش مصنوعی شد
  • محل دفن افلاطون کشف شد | رمزگشایی طومارهای باستانی از طریق هوش موصنوعی
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟