Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان خراسان جنوبی با اشاره به ضرورت اقدامات پیشگیرانه در حوزه آسیب ها وجرایم‌، از جمله آسیب های حوزه خانواده و طلاق، به تبیین اقسام پیشگیری از جرایم وآسیب ها پرداخت و جایگاه پیشگیری های فرهنگی، اصلاحی و رشد مدار با بهره گیری از ظرفیت اجتماع وگروه های مردمی، ‌به ویژه روحانیون را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان -  کارگاه آموزشی تربیت مربی مصلحین و حکمین قرآنی، ویژه روحانیون و ائمه جماعت منتخب استان، با حضور حجت الاسلام و المسلمین وحدانی نیا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی در محل سالن جلسات شهید زنجانی واقع در دادگستری استان برگزار شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان با اشاره به ضرورت اقدامات پیشگیرانه در حوزه آسیب‌ها وجرایم، از جمله آسیب‌های حوزه خانواده و طلاق، به تبیین اقسام پیشگیری از جرایم وآسیب‌ها پرداخت و جایگاه پیشگیری‌های فرهنگی واصلاحی و رشد مدار با بهره گیری از ظرفیت اجتماع وگروه‌های مردمی، به ویژه روحانیون را تشریح کرد.

حجت الاسلام و المسلین وحدانی نیا به جایگاه صلح وسازش در منابع دینی هم پرداخت و بیان داشت: با توجه به آیات و روایات، مداخله در جهت حل اختلاف زوجین قبل از تشدید شدن آن و قبل از قضایی شدن اختلافات خانوادگی امری ضروری است که مصلحین وحکمین قرآنی نقش غیرقابل انکاری در این زمینه ایفا می‌کنند.

وی یکی از برنامه‌های مهم معاونت اجتماعی وپیشگیری از وقوع جرم استان را محوریت بخشیدن به مساجد در حل اختلافات دانست و ادامه داد: ائمه جماعت می‌توانند با ارجاع اختلافات خانوادگی به مصلحین قرآنی قبل از تشکیل پرونده قضایی، کمک شایانی درحل اختلافات در جامعه کنند.

سپس مربی استانی حکمین ومصلحین قرآنی درخصوص پیشینه و مبانی و ضرورت طرح مصلحین با پیوند یاران خانواده و ملاحظات قابل توجه در روند حل اختلاف خانوادگی مطالبی را مطرح نمود و علل متداول اختلافات خانوادگی و شیوه‌های رویارویی مذاکره و فنون آن را تبیین کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین فرازی نیا در ادامه مدلی برای حل اختلاف و دلایل تعارضات زناشویی و سبک‌های حل تعارض و همچنین مؤلفه‌ها و ویژگی‌های کلی افراد تاب آور و توصیه‌هایی برای تاب آوری ایراد کرد.

مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی نیز در خصوص اهمیت جایگاه خانواده اظهار داشت: برای صلح و سازش صرفاً نباید به جامعه مخاطب مراجعه کننده و به مساجد اکتفا کرد بلکه باید در هر محله و منطقه افراد مورد آسیب شناسایی شوند و برای این افراد جلسات روشنگری برگزار شود.

اسدزاده افزود: در زمینه صلح و سازش علی‌رغم وجود دیدگاه‌ها ونظرات مختلف روانشناسی، دیدگاه ما باید اسلامی باشد چرا که دیدگاه اسلامی اثربخشی بالایی را در این زمینه خواهد داشت.

انتهای پیام/

برچسب ها: دادگستری صلح و سازش قوه قضاییه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری صلح و سازش قوه قضاییه پیشگیری از وقوع جرم ویژه روحانیون آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۷۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اصفهان در دیدار با مشاور وزیر و رئیس شورای اقامه نماز وزارت نفت به حضور قشر روحانیت در وزارت نفت اشاره کرد و گفت: هزار طلبه در مدارس امین مشغول به تحصیل هستند و حدود ۴۰۰ طلبه هم در طرح هجرت در روستا تحصیل می‌کنند، اما تحصیل و ادامه آن برای طلاب و روحانیون امر مهم تری است و نباید طلاب به این واسطه از درس بازبمانند.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، با بیان این که دشمن در سال‌های گذشته درباره قدرت پدافندی و گنبد آهنین بسیار تبلیغ کرده بود، افزود: آنها این را تلقین می‌کردند که کشوری نمی‌تواند به آنها حمله کند، اما خود می‌توانند هر کشوری را مورد هدف قرار دهند ولذا بیشتر کشور‌های عربی می‌ترسند و این ترس ریخته شد و قدرت ایران بسیار بالا رفت.
عضو خبرگان رهبری، با تاکید بر ادامه تحصیل طلاب و روحانیون گفت: طلاب ملزم هستند درس را ادامه دهند و از روحانیون مستقر در وزارت نفت نیز مسئله ادامه تحصیل را بخواهید.
در ابتدای این دیدار مشاور وزیر و رییس شورای اقامه نماز وزارت نفت نیز گزارشی از عملکرد فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در حوزه ائمه جماعات مرتبط با وزارت نفت ارائه کرد و گفت: وزارت نفت در چهار شرکتی اصلی خود در سطح کشور حدود ۸۵۰ امام جماعت دارد و مدت ۸ سال است که در این زمینه کشور به ۱۰ منطقه تقسیم شده است و هر منطقه‌ای نیز مسئولی معین دارد تا بر کار نظارت کرده و مشکلات را پیگیری نمایند.
حجت الاسلام والمسلمین شاهانی از برگزاری ۱۴ کارگاه آموزشی ویژه ائمه جماعت منطقه اصفهان و برگزاری ۴ دوره مجازی برای این روحانیون خبر داد و افزود: برگزاری سخنرانی، بیان احکام و مشاوره برخی از اقدامات این روحانیون است و هم چنین در جزایر خارک و عسلویه روحانیون ما حضور دارند و با تاکید وزیر نفت بر مسئله وجود نماز جماعت در کمپ‌های کارگری و شهرک‌های مصنوعی وزارت نفت نیز مساجد خوبی احداث شده و بر برنامه‌های فرهنگی آنها نظارت داریم.
وی گفت: در مورد مسئله حجاب و عفاف نیز مصوباتی داشته ایم و کنترل‌های مطلوبی شده است و بسیج صنعت نفت نیز فعالیت‌های فرهنگی مطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآنی «پله‌های آسمانی» در تبریز
  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد