Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حامد جولایی روز پنجشنبه در مجمع انتخاباتی هیات کونگ‌ فو استان کردستان در سنندج اظهار داشت: کونگ‌فو در کردستان جایگاه ویژه ای دارد و یکی از رشته‌های پرطرفدار این استان است.

وی افزود: مریوان یکی از شهرهای فعال ما در این رشته ورزشی است و حدود یک هزار و ۲۰۰ کونگ‌فو کار در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان ادامه داد: کردستان یکی از خواستگاه‌های اصلی رشته ورزشی کونگ‌فو در کشور است و سالیان سال ورزشکاران این استان در مسابقات آسیایی و جهانی، افتخارآفرینی کرده‌اند.

وی اضافه کرد: شاکله اصلی تیم ملی کونگ فو کشورمان از کردستان بوده که این برای ما جای بسی افتخار است.

جولایی گفت: با توجه به عضویت افتخاری فدراسیون کونگ‌فو در کمیته ملی المپیک، مقدماتی فراهم شده که این رشته بیشتر در سطح بین المللی حضور یابد که در صورت تحقق این مهم، قطعا ورزشکاران این استان می توانند در سطح المپیک و جهانی بیشتر بدرخشند.

وی در پایان با اشاره به اینکه اعتبارات دولتی ناچیز است و کفاف هیات‌ها را نمی‌دهد؛ از رییس جدید هیات گونگ فو استان خواست با هماهنگی با ادارات و بخش خصوصی هزینه های هیات را تامین کرده و این رشته را بیشتر در سطح استان توسعه دهد.

"باقر محمدی" رییس هیات کونگ‌ فو و هنرهای رزمی کردستان شد

در این مجمع انتخاباتی «باقر محمدی» با کسب ۲۴ رای از ۲۵ رای ماخوذه به مدت چهار سال به عنوان رییس جدید هیات کونگ‌ فو و هنرهای رزمی استان کردستان انتخاب شد.

محمدی که در گذشته دبیری این هیات را نیز برعهده داشته است، طی سخنانی برنامه‌ خود برای رشته کونگ فو در کردستان را دانش افزایی مربیان و داوران این رشته، برگزاری دوره‌های استعدادیابی، ایجاد پایگاه قهرمانی، راه اندازی لیگ استانی کونگ فو، تجلیل از قهرمانان ورزشی و استفاده از پیشکسوتان کونگ فو در این هیات مطرح کرد.

برچسب‌ها کردستان فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی وزارت ورزش و جوانان سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی وزارت ورزش و جوانان کردستان فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی وزارت ورزش و جوانان سنندج کونگ فو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۵۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی در مورد بارش رگباری و شدید باران در ۱۴ استان کشور از آماده‎باش امدادگران در این استان‌ها خبرداد.

به گزارش ایسنا، بابک محمودی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی گفت: بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی در روز سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه شاهد بروز مداخلات جوی و تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۱۴ استان کشور خواهیم بود. بر این اساس در روز سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و شمال غرب کردستان و در روز چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت در کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و برای روز پنج‌شنبه، ۱۳ اردیبهشت نیز در یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: در این شرایط لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی دور از انتظار نیست لذا به مردم و به خصوص ساکنان این مناطق و مسافران توصیه می‌شود که ضمن احتیاط در سفر‌های بین شهری، از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع پرهیز کنند.

محمودی افزود: اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپو‌های گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش‌ها نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در همین راستا نیز امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در تمامی استان‌های کشور به حالت آماده‌باش کامل درآمده و تجهیزات و امکانات لازم نیز برای مقابله با حوادث و امدادرسانی در هرگونه رخداد احتمالی در اختیارشان قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • حمل بار عجیب توسط یک تاکسی/ معرفی تاکسیران به هیات انضباطی
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • جریمه بیانه نویسی باشگاه ها در صورت تکرار افزایش می یابد