Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@04:31:54 GMT

آمادگی مرکز پژوهش‌های مجلس برای مقابله با فساد

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۶۵۵۱

آمادگی مرکز پژوهش‌های مجلس برای مقابله با فساد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مشترک بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس و سردار محمدرضا یزدی رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با حضور جمعی از کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

در این نشست که با هدف هماهنگی‌های لازم و بهره‌برداری از ظرفیت‌های تخصصی و کارشناسی مرکز پژوهش‌ها در انجام مأموریت‌های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برگزار شد، سردار یزدی دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات این ستاد در دولت سیزدهم پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاهداری نیز در این نشست با اشاره به وجود روحیه مبارزه با فساد در پژوهشگران مرکز پژوهش‌های مجلس، گفت: در مبارزه با فساد تمام‌قد و با تمام ظرفیت در کنار ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی ایستادیم و از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کردیم.

وی در تشریح ظرفیت‌های مرکز پژوهش‌ها، عنوان کرد: بانک آماری خوبی در مرکز پژوهش‌های مجلس جمع شده و بیش از ۱۳ هزار گزارش تا به امروز در این مرکز پژوهشی نوشته شده است که محل خوبی برای سیاستگذاری است.

نگاهداری با بیان اینکه مطالعات خوبی در زمینه‌های مختلف در مبارزه با فساد شده است، گفت: مرکز پژوهش‌ها این آمادگی را دارد که در مورد درخواست‌های ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، نظرات کارشناسی خود را اعلام کند.

در ادامه این نشست، برخی از مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌ها به ارائه دیدگاه‌های خود در مبارزه با مفاسد اقتصادی پرداختند و بر محورهایی نظیر ضرورت حکمرانی ریال و فضای قابل رصد بر تراکنش‌های ریالی، اهمیت رفع زمینه‌های شکل‌گیری فساد، لزوم تسهیل زمینه‌های تولید و تجارت قانونی در کشور، ضرورت اصلاح فرآیندها در کنار ایجاد سامانه‌ها و پرهیز از سامانه‌های پراکنده و ناهماهنگ و جلوگیری از اتحاد ناظر، مجری و سیاستگذار برای پیشگیری و مبارزه با فساد تأکید شد.

در انتهای این نشست، پیش‌بینی‌های لازم برای شکل‌گیری هماهنگی نزدیک میان مرکز و ستاد و بهره‌برداری از ظرفیت و توان تخصصی مرکز پژوهش‌ها در انجام مأموریت‌های ستاد و مبارزه با فساد اقتصادی به عمل آمد.

کد خبر 5446640

منبع: مهر

کلیدواژه: بابک نگاهداری ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مرکز پژوهش ها مرکز پژوهشهای مجلس مجلس شورای اسلامی ایران مذاکرات وین محمد مخبر علی بهادری جهرمی انقلاب اسلامی ایران محمد باقر قالیباف آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری هیئت دولت لایحه بودجه 1401 جمهوری اسلامی ایران اوکراین مجلس خبرگان رهبری مبارزه با مفاسد اقتصادی مرکز پژوهش های مجلس مبارزه با فساد مرکز پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۶۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • معلمان و کارگران، افسران جنگ فرهنگی و اقتصادی هستند
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان