Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۵ تشکل سراسری زنجیره صنعت طیور با ارسال نامه ای مشترک به وزیر جهاد کشاوری پیشنهاداتی برای جلوگیری از انتقال بحران جهانی غلات ناشی از مناقشه روسیه و اوکراین به ایران ارائه کردند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  15 تشکل سراسری زنجیره صنعت طیور با ارسال نامه ای مشترک به وزیر جهاد کشاورزی پیشنهاداتی برای جلوگیری از انتقال بحران جهانی غلات ناشی از مناقشه روسیه و اوکراین به ایران ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه به شرح زیر است.

جناب آقای دکتر ساداتی‌نژاد

وزیر محترم جهاد کشاورزی

سلام علیکم؛

احتراما پیرو رونوشت مکاتبه شماره 400/110/1522 مورخ 1400/12/21 با توجه به جلسه اعضای این فدراسیون از حوزه‌های مختلف واردات نهاده‌ها، توزیع نهاده، تولیدکنندگان گوشت مرغ و تخم مرغ و سایر بخش‌های زنجیره ارزش صنعت طیور، در روز گذشته و نگرانی‌های مستدل ایشان در خصوص موارد مهمی از قبیل تخصیص بسیار اندک ارز مورد نیاز واردات نهاده طی ماه جاری، عدم شفافیت اطلاعات موجودی ذخایر به ویژه میزان ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام، میزان نه چندان قابل اتکای رسوب ذرت در بنادر و میزان خریدهایی که از کشور برزیل به صورت قابل اتکا به کشور خواهد رسید و از سویی مشکلات ناشی از جنگ در اوکراین که هم باعث توقف ارسال محموله‌های خریداری شده ذرت به ایران شده و از سویی بالا رفتن قیمت نفت باعث شیفت شدن محصول ذرت برزیل برای تولید اتانول گردیده و منجربه کاهش تامین ذرت از این کشور شده است.

 از سوی دیگر عدم امکان فعالیت واردکنندگان در سایر کشورهای تامین کننده از قبیل آرژانتین و آمریکا و همچنین اضافه مصرف ذرت ناشی از اصرار بر گسترش نژاد آرین علیرغم تولید گوشت کمتر، موارد مهم و نگران کننده‌ای است که ضرورت دارد از سوی فدراسیون به عنوان نماینده 15 تشکل سراسری زنجیره صنعت طیور (اعم از پشتیبانی نهاده‌های خوراک، واکسن، مکمل‌ها، تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ و فرآوری و توزیع محصولات طیور) به استحضار رسانیده و تقاضا می‌نماید:

به دلیل اینکه این بحران ایجاد شده جنبه جهانی داشته و بسیاری از کشورها پیش‌بینی‌های لازم برای خروج از این بحران را در دستور کار جدی خود داشته و از سویی منابع تامین کننده جهانی هم بسیار محدود می‌باشند لذا پیشنهاد و تقاضا دارد برای جلوگیری از مشکلات احتمالی طی 3 ماه آینده دستور بررسی و اقدام موکد فرمایند:

1- برای تامین نهاده‌های ذرت و کنجاله سویا، تنوع منابع تامین فراهم شده و از کشورهای آرژانتین و‌ آمریکا نیز تا حد ممکن و به ضرورت مجوز واردات صادر شود.

2- به دلیل مشکلات کشور اوکراین و وابستگی حداقل 20% ذرت کشور در 2 سال گذشته به این منبع، توصیه می‌شود واردات  گندم دامی از کشور روسیه و سایر کشورهای مجاز و قابل انجام جایگزین ذرت اوکراین شده و در خوراک مرغان مادر و مرغ تخمگذار مورد استفاده قرار گیرد.

3- به روز رسانی قیمت کالاهای وارداتی دانه سویا، کنجاله سویا و ذرت مبتنی بر نرخ‌های عملیاتی و قابل انجام متناسب با شرایط جهانی با همکاری اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی کشور به صورت واقع گرایانه و به سرعت صورت گیرد تا همواره انگیزه واردات وجود داشته و از این طریق خسارت جبران ناپذیری به تولید جوجه‌های اجداد، مادر و تولید گوشت مرغ و تخم مرغ ناشی از کمبود جدی نهاده‌ها وارد نشود.

4- از آنجایی که شرایط کند بارگزاری نهاده‌ها در بازارگاه برای تامین کنندگان و همچنین مشکلات حمل نهاده‌ها در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروزی یک مشکل جدی برای تولیدکنندگان فراهم آورده است لذا پیشنهاد می‌شود شرکت پشتیبانی امور دام تا تاریخ 15 فروردین ماه از محل منابع انسانی نیاز واحدهای ثبت‌نام شده را به هر طریق تامین نموده و موارد اداری که امکان حل سریع دارد باعث اختلال در تولیدات نشود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برای جلوگیری صنعت طیور نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۷۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز

محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در جریان حضور وزیر نیرو در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزیر نیرو برای اطلاع از آخرین وضعیت تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور تولید برق پایدار و مطمئن طی پیک تابستان امسال از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران بازدید کرد.

مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد 180 پروژه تعمیراتی به ظرفیت 12 هزار و 800 مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته 16 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج 80 میلیون یورو ارز از کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.

وی افزود: شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت 50 هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

در حاشیه بازدید وزیر نیرو، محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد.

دستگاه پرس گرم شینه‌های سیم‌پیچی استاتور ژنراتور نیروگاه‌های حرارتی و برقابی با همت و توانمندی مهندسان داخل کشور در کمتر از چهار ماه ساخته و بومی‌سازی شده است که ساخت این دستگاه مانع از خروج 900 هزار یورو از کشور شده است.

این دستگاه قابلیت کار به صورت 24 ساعته را دارد و قادر است روزانه حدود چهار عدد شینه ژنراتور یک واحد حرارتی 320 مگاواتی و یا هشت عدد شینه یک ژنراتور واحد 250 مگاواتی برقابی را با دقت دهم میلی‌متر پرس و آماده نصب در ژنراتور کند.

این محصول جزو اولین دستگاه‌های پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی است که به صورت تمام اتوماتیک در داخل کشور ساخته شده است و می‌تواند دما و فشار را به صورت همزمان کنترل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان
  • صلح با تحقق عدالت در حق فلسطینیان محقق می‌شود
  • جلوگیری از نقل و انتقال 2 هزار و 500 میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم