Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس بازار سرمایه گفت: نیمه اول سال ۱۴۰۰ باتوجه به اینکه فصل مجامع و تقسیم سود مجامع بود شاخص رشد خوبی پیدا کرد و از حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد به حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد رسید، اما بعد از آن شاهد روند نزولی بازار بودیم.

سعید کرداری در گفت‌وگو با میزان، در خصوص وضعیت بازار بورس و اوراق بهادار در سال ۱۴۰۰، گفت: سال ۱۴۰۰ دلگرمی‌های زیادی باتوجه به انتخابات و حمایت‌های کاندیده‌ها در برنامه‌های انتخاباتی مطرح شد و نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۰ خوب سپری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اواخر سال ۹۹ شاخص کار خود را در کانال حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی به پایان رساند و با توجه به اینکه از کانال حدود یک میلیون و صد هزار واحدی به یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی دست یافته بود رشد نسبتاً خوبی داشت و پس از آن ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به واسطه تصمیمات اتخاذ شده نسبتاً خوب سپری شد.

کارشناس بازار سرمایه گفت: با روی کارآمدن دولت سیزدهم بند‌هایی برای حمایت از بورس تصویب شد که تصمیم حمایتی خوبی از بازار سرمایه بود، اما متأسفانه فاکتور‌های دیگری که تأثیر بیشتری بر بازار سهام داشتند مانع از رشد نقدینگی بازار و ورود پول به بازار شدند.

کرداری در ادامه تاکید کرد: نیمه اول سال ۱۴۰۰ باتوجه به اینکه فصل مجامع و تقسیم سود مجامع بود شاخص رشد خوبی پیدا کرد و از حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد به حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد رسید، اما بعد از آن شاهد روند نزولی بازار بودیم.

وی اظهار داشت: روند نزولی بازار نیز چند دلیل داشته و تا ابهامات برطرف نشود ما شاهد این روند خواهیم بود که یکی از آن‌ها گره‌خوردن بازار سرمایه با برجام است.

کارشناس بازار سرمایه تأکید کرد: نرخ بهره بانکی و سود اوراق یکی از موضوعاتی است که در تمام جوانب اقتصاد تأثیرگذار است.

کرداری افزود: حدود ۲۱ درصد بازدهی بدون ریسک از اوراق در صندوق‌های درآمد ثابت امکان‌پذیر است که می‌تواند کشور را دچار یک رکود عمیق کند و این موضوع تأثیر مستقیمی در بازار سرمایه و دیگر بازار‌های مالی دارد.

وی بیان کرد: تصمیم اخیر وزارت اقتصاد مبنی بر دریافت مالیات از شرکت‌های حقوقی می‌تواند در زمینه سرمایه‌گذاری و رونق بازار سهام تأثیرگذار باشد چرا که شرکت‌ها باید سرمایه‌گذاری مولد انجام دهند تا مشمول مالیات نشوند.

کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: در سال ۹۹ اعتمادی در بازار سرمایه وجود داشت که از میان رفت و تا زمانی که پول حقیقی به بازار بازنگردد ما شاهد رشد بازار سهام نخواهیم بود.

بیشتر بخوانید: رشد شاخص هم‌وزن، محرک تقاضا در بورس است

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی بازار سرمایه شاخص بورس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بازار سرمایه شاخص بورس کارشناس بازار سرمایه حدود یک میلیون هزار واحد سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته

یک کارشناس بازار سرمایه روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت را متعادل مثبت دانست و صنایع فولادی، پالایشی و همچنین نماد‌های تک‌سهم را به عنوان پیشتازان این هفته بورس معرفی کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «بهنام صمدی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت ماه اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود که بورس در این هفته روند متعادل مثبتی را تجربه خواهد کرد.


این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد: در طول هفته‌های اخیر شاخص کل بورس موافق شد که از محدوده مقاومتی ۲ میلیون ۲۷۰ هزار واحد عبور کند. با تحقق این مسئله اصلاح قیمت در این محدوده تکمیل شد و اکنون بورس آمده است که یک روند صعودی را در پیش بگیرد. حال باید دید که اخبار بنیادین تا چه حد می‌تواند بر این مسئله موثر واقع شود.


وی اخبار مربوط به احتمال تغییر نرخ ارز نیمایی را به عنوان یکی از اخبار موثر بر این بازار عنوان کرد و درباره آن گفت: در حال حاضر این مسئله یکی از اخبار مهم و در عین حال موثر بر بازار سهام است. تاکنون نامه‌نگاری‌های متعددی برای تحقق این موضوع صورت گرفته است.


صمدی همچنین درباره اثرگذاری نامه‌نگاری برخی از انجمن‌های تولیدی کشور با مقام معظم رهبری برای تغییر نرخ ارز نیمایی بر روند بازار سرمایه گفت: این نامه خود به تنهایی اثری بر بازار نخواهد گذاشت، بلکه این تصمیم بانک مرکزی درباره تغییر نرخ ارز نیما است که می‌تواند وضعیت بازار سهام را بهتر کند.


این کارشناس سرمایه اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را به عنوان یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر بورس دانست که تعیین تکلیف آن می‌تواند شرایط مثبتی را برای این بازار رقم بزند.


وی در پایان پیرامون نماد‌های پیشتاز بازار سهام در هفته سوم اردیبهشت ماه هم توضیح داد: با توجه به اخبار مربوط به تغییر نرخ ارز نیمایی، انتظار می‌رود که در این هفته صنایع فولادی، پالایشی و همچنین تک سهم‌ها از وضعیت خوبی نسبت به سایر صنایع و یا نماد‌های بورسی برخوردار شوند.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بازار سرمایه ، بازار سهام ، بازار بورس ، بهنام صمدی ، نماد بورسی ، شاخص بورس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA5

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳