Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکت ها؛ در اولین روز سال جدید، مدیرعامل هلدینگ شوینده (بیدسیم) طی ابلاغیه‌ای از مدیران شرکت‌های تابعه خواست تمامی ظرفیت‌هایشان را برای تحقق شعار «تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی» بسیج کنند و برنامه‌های عملیاتی برای تولید دانش‌بنیان و توسعۀ زیرساخت‌های جهش تولید و اشتغال‌آفرینی ارائه دهند.

در این ابلاغیه که ساعاتی پس از منویات مقام معظم رهبری به‌مناسبت آغاز سال جدید و نام‌گذاری سال 1401 به سال «تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی» صادر شده، مدیرعامل بیدسیم، امیرعلی نعمت‌الهی، ضمن تقدیر از تلاش‌های بی‌وقفۀ کارگران زحمت‌کش و کارکنان و مدیران شرکت‌های زیرمجموعه در طول سال گذشته، از مدیران عامل شرکت‌ها خواسته با هماهنگی همۀ ارکان و استفاده از نظرات کارشناسان و متخصصان صنعت شوینده، پیشنهادها و برنامه‌های عملیاتی شرکت‌های تحت مدیریت خود را برای تحقق شعار سال در دو محور «عملیاتی ساختن همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان» و «توسعۀ زیرساخت‌ها برای جهش تولید و اشتغال‌زایی» به‌صورت گام‌به‌گام و برای دوره‌های شش‌ماهه و سالیانه تدوین و با هدف راهبردی، هماهنگی، ایجاد وحدت رویه و انجام حمایت‌های مقتضی به شرکت مادر به‌عنوان سیاست‌گذار و سهام‌دار عمده ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین، مسئولیت مطالبه‌گری و فرهنگ‌سازی دربارۀ تحقق شعار سال و مطلوب رهبر معظم انقلاب اسلامی درخصوص تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی را به پایگاه ویژۀ مقاومت بسیج شهدای سلامت هلدینگ محول کرده و از مسئول این پایگاه خواسته به صورت جدی و مستمر تعامل سازنده با شرکت‌ها ایجاد و آن‌ها را در رفع موانع و گسترش همکاری‌ها یاری نماید.

البته هلدینگ شوینده به‌عنوان یک نهاد مالی تخصصی در انجام وظیفۀ راهبری و نظارت بر شرکت‌های زیرمجموعه، به صدور ابلاغیه بسنده نکرده و پیش‌نویس نقشۀ راه و سند راهبردی هلدینگ در ضمن ابلاغیۀ نام‌برده به شرکت‌ها ارسال شده تا سرفصل‌های این سند در بحث‌های مربوط به نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، یاریگر شرکت‌ها برای تدوین برنامۀ عملیاتی‌شان باشد. نکتۀ حائز اهمیت دربارۀ این پیش‌نویس، پرداختن به مقولۀ استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های گوناگون ازجمله تامین مالی، بازاریابی، صادرات، تحقیق و توسعه و فرایندهاست که برای اولین‌بار در سال گذشته در این مجموعه مورد توجه قرار گرفت و اکنون می‌توان از آن به‌عنوان سندی برای هم‌افزایی، انسجام‌بخشی، جلوگیری از اتلاف منابع و دوباره‌کاری نام برد. از دیگرنکات جالب توجه این ابلاغیه آن است که مدیر جهادی هلدینگ شوینده به مدیران عامل شرکت‌های تابعه توصیه کرده شخصا کارگروهی تخصصی را با هدف پیگیری مستمر و هفتگی تحقق و اجرای کامل شعار سال و مطلوب رهبر حکیم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی تشکیل دهند و مسائل مربوطه را از این طریق راهبری، مصوب و پیگیری کنند تا خللی در حرکت پرشتاب و توسعه‌محور مجموعه ایجاد نشود.

علاوه بر این ابلاغیه که به صورت مستقیم به موضوع شعار سال پرداخته است، برگزاری موفق اولین رویداد شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور فعال در صنعت شوینده در شهریورماه ۱۴۰۰ از سوی هلدینگ شوینده نشانۀ درایت، آینده‌نگری و موقعیت‌شناسی مدیران این هلدینگ است که توانستند با این اقدام به‌عنوان پیشگام و جلودار صنعت شوینده سازوکارها و بسترهای لازم را برای همکاری شرکت‌های تولیدی با استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کنند و درهای بزرگ‌ترین مجموعۀ تخصصی تولیدی و راهبری این صنعت را به روی نوآوری و توسعۀ فناوری‌ها بگشایند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید دانش بنیان اشتغال آفرینی شرکت های دانش بنیان تولید دانش بنیان اشتغال زایی شعار سال شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۸۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید