Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ "حسین دهنوی" که از تبریز برای دیدن آبشار بیشه  به این استان سفر کرده بود از نبود تابلوی راهنمایی برای رسیدن به منطقه گردشگری بیشه گلایه کرد و گفت: برای رسیدن به آبشار مسیری را به اشتباه رفته است. 

وی اظهار داشت: جاده های منتهی به این منطقه زیبا بسیار نامناسب بود و وجود ناهمواری در جاده به خودرو وی و همراهانش آسیب وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک گردشگر دیگر که از تهران به لرستان آمده بود وضعیت جاده دسترسی به پارک جنگلی مخملکوه را نامناسب توصیف کرد و گفت: این منطقه بسیار زیبا نیاز به توجه دارد.

"هاشم اکبری" افزود: در طی اقامت ۲ روزه در استان لرستان به چند منطقه گردشگری سفر کردم که متاسفانه اغلب مسیرهای دسترسی به گردشگاهها نامناسب بود. 

 وی توجه به زیرساخت های گردشگری را موجب رونق استان دانست و اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در مناطق گردشگری لرستان، در رونق اقتصادی و رفع مشکل بیکاری تاثیر بسزایی خواهد داشت.

خانم "لیلا سپاسی" که از مشهد به لرستان سفر کرده بود هم به خبرنگار ایرنا گفت:  پس از ۲سال محدودیت های سفر به دلیل شیوع کرونا، ایام نوروز امسال فرصت مناسبی برای توسعه و رونق اقتصادی در حوزه گردشگری بود که ظاهرا مسوولان استان لرستان آنگونه که باید نتوانستند برای سفر مردم برنامه ریزی کنند.

وی افزود: وجود جاده های ناهموار در مسیر مناطق گردشگری استان که برخی از این مناطق در سطح کشور بی نظیر می باشد نشان از عدم توجه مسوولان به اقتصاد گردشگری استان است. 

وی از راه دسترسی نامناسب، کمبود سرویس بهداشتی، طولانی بودن صف پرداخت عوارض ورودی به مجموعه گردشگری بیشه نیز گلایه کرد.

بهسازی مسیرهای روستایی منتهی به مناطق گردشگری لرستان نیازمند تخصیص اعتبار ویژه است

معاون اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در سال ۹۷ اعتباری از سوی استانداری لرستان به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای برای بهسازی راه‌های روستای منتهی به منطقه گردشگری ابلاغ شد.

"مصطفی ملکی صادقی" گفت: در این راستا بهسازی مسیر آبشار "وارک" و "بیشه" خرم آباد، "تونل برفی" ازنا، تالاب های پلدختر، منطقه گردشگری "گل‌هو" سلسله، منطقه گردشگری آب‌گرم نورآباد و همچنین آبشار "چکان" الیگودرز در دستور کار قرار گرفت.

وی بیان کرد: پس از مناقصه در  سال ۹۷ و تخصیص اعتبار، چهار کیلومتر از راه روستایی منتهی به منطقه گردشگری آبشار بیشه خرم‌آباد بهسازی شد اما تاکنون پیمانکار مطالبات خود را دریافت نکرده است و یکی از دلایل مهم اینکه پیمانکاران پروژه ها را تحویل نمی‌گیرند، عدم پرداخت به موقع مطالبات است.

وی افزود: بهسازی راههای دسترسی به منطقه گردشگری بیشه به مناقصه رفته است و بسیاری از آنها اجرایی و آسفالت شد اما در برخی از آن مناقصه ها پیمانکار مناسب جذب نشد و به دلیل عدم تخصیص اعتبارات کم تاکنون برخی از پیمانکاران مطالبات خود را دریافت نکردند.

ملکی صادقی بیان کرد: تخصیص پایین و کمبود اعتبارات منجر به قطع همکاری با پیمانکاران شد و در این راستا مشکلاتی به وجود آمد هر چند که در ۲ سال گذشته شهرستان سلسله برای منطقه گردشگری گل‌هو اعتباراتی در نظر گرفته است.

وی اظهار کرد: اعتبار و تخصیص مناسب می‌تواند راه‌های دسترسی به منطقه گردشگری لرستان را هموار کرده و از وضعیت فعلی خارج کند.

به گفته وی برای بهسازی راه های روستایی منتهی به مناطق گردشگری مشکلاتی وجود دارد که رسانه‌ها می‌توانند با انعکاس آن زمینه برطرف کردن مشکلات را فراهم کنند گرچه باید نگاه ویژه برای بهسازی این مناطق در نظر گرفته شود.

سرویس‌های بهداشتی پیش‌ساخته در مجموعه گردشگری بیشه نصب شد

فرماندار خرم‌آباد از نصب سرویس‌های بهداشتی پیش‌ساخته به منظور رفاه حال گردشگران نوروزی در مجموعه گردشگری آبشار بیشه خبر داد.

علی محمد دریکوند در این خصوص اعلام کرد: به منظور رفاه حال مسافرین نوروزی، سرویس‌های بهداشتی پیش ساخته مجهز به دستشور و تهویه در منطقه گردشگری بیشه نصب شد.

وی افزود: پیش از این در بازدیدی که از این منطقه گردشگری داشتیم مسافران نوروزی از کمبود امکانات بهداشتی گلایه مند بودند که بنا شد نواقص زیرساختی منطقه گردشگری «بیشه» در اسرع وقت برطرف شود.

احمدرضا دالوند معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری پیش تر با اشاره به بررسی وضعیت اماکن گردشگری استان افزود: برخی از مناطق گردشگری مانند آبشار بیشه و نوژیان دارای مشکلات زیرساختی هستند که قرار شد سرویس‌های بهداشتی به این مجموعه‌های گردشگری افزوده شود.

آبشار بیشه یکی از آبشارهای زیبای استان لرستان  در کنار راه‌آهن تهران - خوزستان و در نزدیکی ایستگاه «بیشه» قرارگرفته و از این‌رو هرساله پذیرای در ایام مختلف بهار و تابستان پذیرای مسافران زیادی از جای‌جای کشورمان است.

آبشار «بیشه» با چشم‌اندازی زیبا یکی از نادرترین و زیباترین آبشارهای استان لرستان است. ارتفاع آبشار ۴۸ متر تا نقطه برخورد با زمین است و ۱۰ متر نیز از آنجا تا وصل شدن به رودخانه سزار است و عرض تاج آبشار ۲۰ متر است.

در بالای آبشار، روبروی ایستگاه چشمه‌های پر آب متعددی دیده می‌شود که از دل کوه می‌جوشند و از وسط ایستگاه قطار گذشته و آبشار «بیشه» را تشکیل می‌دهند. هوای خنک و با طراوت، سرسبزی و شادابی کوه‌های بلند و دل‌نشین «بیشه» را به یک منطقه دیدنی و جذاب برای گردشگران تبدیل کرده است.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گردشگری اعتبارات لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گردشگری اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گردشگری اعتبارات لرستان سرویس های بهداشتی منطقه گردشگری مناطق گردشگری گردشگری بیشه استان لرستان آبشار بیشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۷۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک باید تا مرداد نهایی شود

استاندار لرستان گفت: مسائل و انتظارات برای ثبت جهانی قلعه باید تا مردادماه نهایی و مرتفع شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد،  ابوطالب شفقت عصر امروز در حاشیه بازدید از قلعه فلک الافلاک خرم آباد گفت: تا قبل از این که تیم بازرسی برای ثبت جهانی از مجموعه قلعه فلک‌الافلاک بازدید کند فرصت داریم شرایط ثبت را به وجود آوریم که تا مرداد ماه خواهد بود.

وی افزود: امیدواریم با ایجاد شرایط لازم و ثبت جهانی، این اثر ارزشمند مورد بهره‌برداری مردم جهان قرار گیرد.

استاندار لرستان عنوان کرد: این منطقه گردشگری و تاریخی شناسنامه قوم لر و لرستان است و استحکام‌بخشی، آزاد‌سازی حریم و ثبت جهانی قلعه فلک افلاک به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.

شفقت با بیان اینکه ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک یکی از مصوبات سفر دور اول رئیس جمهور به لرستان است گفت: تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته و آزادسازی اطراف قلعه به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد. 

وی تصریح کرد: با توجه به این که بسیاری از موارد توسط وزارتخانه در تهران برطرف می‌شود، امیدواریم به زودی وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی به لرستان سفر کرده و از نزدیک در جریان روند امور قرار گیرد.

انتهای پیام/645

دیگر خبرها

  • آبشار زیبای تخت‌چو در استان لرستان
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • روند ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک باید تا مرداد نهایی شود
  • خودنمایی آبشار فصلی در دل طبیعت روستای جنگل علی بهاباد + فیلم
  • خروش آبشار فصلی بر اثر بارش‌های اخیر در منطقه کیش انجیرو روستای گوجر + فیلم
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • نجات مصدوم حادثه سقوط از آبشار ورخامن
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • آبشار دائمی «باران کوه»؛ طبیعتی جذاب برای تمامی فصول