Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@02:13:21 GMT

تراکتور ۱۴۰۰؛ محله برو بیا

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۶۱۹۵۷

تراکتور ۱۴۰۰؛ محله برو بیا

تراکتور در سالی که گذشت، سالی مملو از مشکلات را پشت سر گذاشت و تا پایان سال بدترین نتیجه‌اش از زمان بازگشت به لیگ برتر را کسب کرده است.

به گزارش ایران اکونومیست، سوءمدیریت احتمالا مهم‌ترین مشکل تراکتور در سال ۱۴۰۰ بود. مشکلی که باعث شد آن‌ها بدترین فصلشان را از سال ۸۸ تجربه کنند. در این گزارش می‌خواهیم مهم‌ترین موضوعات تراکتور در سالی که گذشت را مرور کنیم:

بی‌ثباتی فنی

تراکتور پس از استعفای رسول خطیبی در تیر سال ۱۴۰۰، فراز کمالوند، فیروز کریمی (دو مقطع)، زوونیمیر سولدو و ارتوئرول سائلام را روی نیمکت خودش دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید بتوان تا حدی انتخاب مقطعی فیروز کریمی به خصوص در مقطع دوم و ارتوئرول سائلام را منطقی تصور کرد اما به هیچ عنوان نمی‌توان از انتخاب فراز کمالوند و سولدو دفاع کرد. البته حتی اگر هم فرض کنیم سرمربیان تراکتور بالاترین کیفیت را داشته‌اند، باز هم نمی‌توان کتمان کرد که این رفت‌وآمدها ضربه مهلکی به تراکتور زد و آن‌ها را عقب انداخت.

مالکیت عروس تعریفی

محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور که با تعریف و تمجیدهای زیادی مالکیت تراکتور را در اختیار گرفت اما پس از گذشت سه سال، هواداران تراکتور انتقادات زیادی به نحوه مدیریت او دارند. انتخاب‌های اشتباه زنوزی و مشاوره‌های اشتباهی که به او در این سال‌ها داده شد، در نهایت باعث شد که در سال سوم مالکیت او، پنجره نقل و انتقالاتی تراکتور سه قفله هم شود.

با این حال شاید بزرگترین ایراد زنوزی، انتقاد پذیر نبودن اوست چرا که هروقت حجم انتقادات از او زیاد می‌شود، هواداران را تهدید می‌کند که دیگر برای باشگاه تراکتور هزینه نمی‌کند؛ اتفاقی که امسال در دو مقطع رخ داد. زنوزی در مقطعی اعلام کرد که مالکیت تراکتور را واگذار می‌کند اما باوجود خبرسازی‌های فراوان از سوی نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس، این اتفاق رخ نداد.

مطرح شدن نمایندگان مجلس با نام تراکتور

پس از این که محمدرضا زنوزی پیش از نیم فصل نخست، راه واگذاری باشگاه تراکتور را باز کرد، نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی پس از برگزاری جلسه با وزیر صمت اعلام کردند که مالکیت تراکتور به مس ورزقان سپرده شده است. اعلام خبر از سوی نمایندگان در صورتی رخ داد که به مرور زمان مشخص شد که چنین اتفاقی نیفتاده است. در نهایت هم فروردین، رئیس فراکسیون ورزش اعلام کرد که بحث واگذاری تراکتور مطرح نیست و شرکت ملی مس از بودجه مسئولیت اجتماعی‌شان در مس ورزقان به باشگاه تراکتور به صورت اسپانسر کمک خواهد کرد. در نتیجه مشخص شد که خبرسازی‌های نمایندگان مجلس بیشتر برای مطرح کردن نام خودشان بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: باشگاه تراکتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۱۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به فرادستگاهی بودن حدنگاری و وجود موانع متعدد، بر نقش محوری فرمانداران در رفع موانع حدنگاری تاکید کرده و خواستار ورود جدی فرمانداران به این حوزه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان، سیدمهدی هاشمی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش فرمانداران استان کرمان با حضور مدیرکل ثبت اسناد و املاک، معاون سیاسی و تقسیمات کشوری استانداری کرمان و فرمانداران شهرستان‌های سراسر استان در خصوص موانع موجود و راهکارهای تسریع در حدنگاری پهنه‌های استان کرمان صحبت و اظهار کرد: هویت‌بخشی به اراضی و املاک به نحوی که هیچ نقطه‌ای از کشور فاقد سند مالکیت حدنگار نباشد، حکم قانون جامع حدنگار و مورد تاکید جدی رهبر انقلاب و سران قوا است.

وی با بیان اینکه فاقد حدنگاری بودن بخشی از اراضی تبعات حقوقی، اقتصادی و اجتماعی فراوان و تثبیت مالکیت‌ها نقش ویژه‌ای در آمایش سرزمینی و مدیریت صحیح زمین دارد، افزود: علی‌رغم تلاش شبانه‌روزی مجموعه ثبت اسناد و املاک استان کرمان در راستای تثبیت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی و صدور ۹۹.۷ درصد از اراضی ملی استان، در بخش صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی، شهری و روستایی و دستگاه‌های دولتی، بخشی از کار بر زمین مانده که متقاضی‌محور بودن و فرادستگاهی بودن حدنگاری عوامل عمده این مسئله هستند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به فراهم شدن امکان ارائه خدمات غیر حضوری و بر پایه هوش مصنوعی در سایه توسعه حدنگاری و صدور اسناد رسمی، گفت: بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی به‌صورت الکترونیک انجام می‌شود و در حوزه استعلامات نیز به دلیل ایجاد دفتر الکترونیک در اسناد تک‌برگ، ۸۱ درصد استعلامات دادگاه‌ها و سایر مراجع ذی‌صلاح به صورت آنی و توسط هوش مصنوعی پاسخ داده می‌شود.

هاشمی با اشاره به اینکه موانع جدی حدنگاری، متقاضی‌محور و فرادستگاهی بودن این اقدام است، بیان کرد: با توجه به اینکه صدور اسناد مالکیت، منوط به درخواست مالکین است، اطلاع‌رسانی و اقدامات تبیینی جهت آگاهی‌بخشی به وجوه مثبت سند مالکیت صورت گرفته و شاهد استقبال خوبی از سوی مردم بوده‌ایم اما در این مسیر، بعضی موانع در مسیر حدنگاری وجود دارد که امیدواریم فرمانداران به عنوان فرماندهان قرارگاه حدنگاری شهرستان‌ها، در جهت رفع موانع همکاری کنند.

وی با اشاره به نقش حدنگاری اراضی کشاورزی در تأمین امنیت غذایی و شعار سال، به اولویت صدور اسناد اراضی کشاورزی در سال جاری اشاره و اضافه کرد: از مجموع ۵۴۳ هزار هکتار از اراضی تداخلی استان، تا کنون نسبت به ۲۱۱۰۰۰ هکتار رفع تداخل صورت گرفته و برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان استان، در سال گذشته برای ۱۰۰۰۰۰ از اراضی زراعی قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است و برای باقیمانده اراضی نیز اعتبار ویژه‌ای برای استان کرمان از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نظر گرفته شده است.

وی همچنین با اشاره به وجود مشکلات ثبتی قدیمی و سابقه‌دار در برخی شهرستان‌ها گفت: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه مقرر شد کمیته حل معضلات ثبتی با هدف شناسایی مشکلات، در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تشکیل شود تا پس از شناسایی و احصاء معضلات ثبتی ریشه‌دار که حل آن نیازمند هم‌افزایی چندین دستگاه است، موارد حسب مورد در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان و یا شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان کرمان جهت اتخاذ راهکار مطرح شود.

کد خبر 748895

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • جواب منفی مجیدی به زنوزی؛فرهاد فقط به نیمکت استقلال فکر می‌کند
  • راه‌اندازی پایگاه داده ملی مالکیت دوچرخه در بلژیک
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲