Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: اعلام کرده‌ام که تمام صنایع استان هرمزگان در پایان هر سال باید گزارشی از وضعیت استخدام نیروهای بومی و اقدامات انجام شده در راستای رفع محرومیت، ارائه کنند تا مشخص شود چه میزان در رفع محرومیت و فقر در استان هرمزگان نقش داشته‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین  عبادی‌زاده صبح امروز (۱۸ فروردین ماه) در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان که در دفتر امام جمعه بندرعباس برگزار شد، ضمن تبریک سال نو، اظهار کرد: بخش عمده شعار سال مقام مظعم رهبری مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و این وزارت‌خانه می‌توان نقش مهمی در تحقق شعار سال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، اشتغال را یکی از مهم‌ترین مسائل نظام دانست و عنوان کرد: استان هرمزگان متاسفانه وضعیت نامناسبی را در حوزه اشتغال تجربه می‌کند به نوعی که این استان در سال ۱۳۹۷ بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس استان هرمزگان رتبه سوم فقر و بیکاری را داشت اما در دولت گذشته، رتبه اول فقر، فلاکت و بیکاری را پیدا کرد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، ایجاد اشتغال را مهم‌ترین عامل برای کاهش فقر و فلاکت دانست و  عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها باید برای کاهش بیکاری در استان پای کار بیایند و نباید ایجاد اشتغال را تنها وظیفه یک نهاد و دستگاهی خاص دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، سهم اشتغال در بخش‌های پر ظرفیت هرمزگان را ناچیز دانست و  بیان کرد: بندرعباس از طرف یونسکو  به عنوان شهر خلاق معرفی شده است اما اگر اقدامی در این زمینه انجام نشود امکان سلب این عنوان وجود دارد که باید به این امر توجه شود.

وی، با ذکر این نکته که گردشگر وقتی وارد شهر بندرعباس می‌شود، صنایع دستی خاص بندرعباس را مشاهده نمی‌کند، خاطرنشان کرد: باید مکانی برای عرضه صنایع دستی در شهر خلاق صنایع دستی در قالب بازارچه‌های محلی در نظر گرفته شود تا هم الگوی شهر خلاق صنایع دستی بندرعباس حفظ و ارتقاء پیدا کند و هم اقتصاد محلی و منطقه‌ای رشد پیدا کند.

اولویت اشتغال باید برای ساکنین هرمزگان باشد

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با بیان این نکته که تمام افرادی که ساکن هرمزگان هسنند، بومی محسوب می‌شوند، تصریح کرد: اول باید چالش بیکاران درون استان هرمزگان باید برطرف شود سپس اقدام به ظرفیت‌سازی برای ساکنین شهرها و استان‌های دیگر شود. یکی از این ظرفیت‌سازی‌ها، ارائه آموزش‌ها در بخش فنی و حرفه‌ای است که باید مورد توجه ویژه‌ای باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که جذب نیروهایی که درون استان هرمزگان ساکن هستند در اولویت قرار گیرد، اظهار کرد: نباید به گونه‌ای باشد که فرد از استان‌های دیگر برای کار وارد استان هرمزگان شود و از نیروهای بومی و ساکن هرمزگان استفاده نشود بلکه اولویت را باید برای کاهش بیکاران هرمزگانی به عنوان رتبه اول کشور از نظر بیکاری و فقر قرار داد.

صادرات محصولات صنایع دستی، ظرفیت ایجاد اشتغال در این حوزه را افزایش خواهد داد

وی، با اشاره به اهمیت صادرات محصولات صنایع دستی استان هرمزگان، عنوان کرد: در صورت ایجاد بازار هدف در کشورهای خارجی و تسهیل صادرات محصولات صنایع دستی، می‌توان اشتغال بیشتری را در این زمینه ایجاد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، ضمن تاکید بر ایجاد و تمرکز بانک اطلاعاتی بیکاران و شاغلین استان، در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، ابراز کرد: هر چه بتوان بانک بیکاران استان هرمزگان را واقعی سازی کنیم، سطح مطالبات استان نیز افزایش پیدا می‌کند و می‌توان اقدامات مثبتی را در راستای محرومیت‌زدایی انجام داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که باید مشخص شود که صنایع چه میزان از بار محرومیت و بیکاری هرمزگان را رفع می‌کنند، بیان کرد: اعلام کرده‌ام که تمام صنایع استان هرمزگان در پایان هر سال باید گزارشی صنایع به صورت سالانه باید گزارشی از وضعیت استخدام نیروهای بومی و اقدامات انجام شده در راستای رفع محرومیت، ارائه کنند تا مشخص شود چه میزان در رفع محرومیت و فقر در استان هرمزگان نقش داشته‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان حجت الاسلام والمسلمین نیروهای بومی رفع محرومیت صنایع دستی عبادی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۱۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیأت تجاری هرمزگان از نمایشگاه بین‌المللی صنعت شیشه چین

ایسنا/هرمزگان امروز هیأت تجاری و اقتصادی استان هرمزگان در سومین روز از سفر خود از نمایشگاه بین المللی صنعت شیشه چین بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار ایسنا در هرمزگان، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان امروز، ۸ اردیبهشت در این بازدید با اشاره‌ به اهمیت جذب سرمایه‌گذار برای شهر شیشه هرمزگان گفت: نیاز است به موازات امور زیربنایی شهر شیشه، صنایع پایین دستی این صنعت بزرگ نیز در استان راه‌اندازی شود و امروز فعالان تجاری و اقتصادی هرمزگان در نمایشگاه صنعت شیشه کشور چین با تکنولوژی روز دنیا جهت ایجاد طرح‌های پایین دستی این صنعت آشنا شدند.

وی حضور شرکت‌های ایرانی دراین نمایشگاه را مزیت خوبی دانست و افزود: شیشه فلوت کاوه، شیشه اردکان و شیشه سهند در این نمایشگاه بین‌المللی درکنار رقبای خود حضور داشتند و فرصت مناسبی برای هیأت تجاری هرمزگان جهت مذاکرات فراهم شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • بازدید هیأت تجاری هرمزگان از نمایشگاه بین‌المللی صنعت شیشه چین
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • توصیه محمد معتمدی برای استفاده از صنایع دستی + فیلم
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • جذب نیروی بومی در صنایع شهرستان جم بسیار پایین است