Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@03:34:35 GMT

۳۸۰ تن مرغ منجمد در شهرستان پردیس توزیع شد

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۳۶۴۹۸

۳۸۰ تن مرغ منجمد در شهرستان پردیس توزیع شد

محمد قریشی روز جمعه پیرامون توزیع کالاهای اساسی تنظیم بازار در شهرستان پردیس به خبرنگار ایرنا گفت:  از ۳۸۰ تن حواله صادره مرغ منجمد ۳۴۰ تن جذب شده و ۴۰ تن باقی مانده مربوط به روز گذشته است.

وی ادامه داد: برنج هندی کیلویی ۱۸ هزار تومان  ۱۱۱ تن حواله صادر و ۳۰ تن جذب، برنج تایلندی کیلویی ۱۲ هزارو ۵۰۰ تومان ۲۵ تن حواله صادر و ۵ تن جذب، شکرکیلویی ۱۶ هزارتومان ۱۲۱ تن حواله صادر و ۴۰ تن جذب، تخم مرغ ۴۳ هزار تومان، هزار کارتن حواله صادر  و جذب کامل در بازه زمانی یاد شده انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پردیس با اشاره به عرضه ۱۲۰ تن میوه، خاطرنشان کرد: پرتقال کیلویی ۱۰ هزار،  سیب زرد کیلویی  ۱۲ هزار و سیب قرمز کیلویی  ۱۱ هزار تومان به ترتیب ۸۰، ۱۸  و ۲۲ تن سیب قرمز  تامین و عرضه شد.

قریشی با اشاره به تامین کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: در طرح ضیافت نور همه کالاهای اساسی مورد مورد نیاز شهروندان به اندازه کافی تامین و در هشت نقطه شهرستان عرضه می شود، هیچ کمبودی برای تامین کالاها نداریم و به شهروندان توصیه می شود کالاهای اساسی را به اندازه مصرف خریدار کنند، نیازی به دپوی اقلام عرضه شده نیست.

وی ادامه داد: کالاهای اساسی در روستاها با همکاری دهیاران و یا روسای شورای روستایی و یا هیات امنای مساجد و بسیج  با اطلاع رسانی قبلی توزیع می شود.

مدیر اداره جهاد کشاورزی با اشاره به نظارت محسوس و نامحسوس به نحوه عرضه کالاهای اساسی توسط مباشران، خاطرنشان کرد:  شهروندان موارد تخلف در توزیع کالا را به شماره ۱۲۴ و یا ۱۳۵ گزارش بدهند و یا به اداره جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.

قریشی گفت: با نظارت مستمر و برگزاری گشت های مشترک، هدایت، حمایت و رصد و توزیع مناسب تخلفات کمتری نسبت به سایر شهرستانها در استان داشتیم.

وی با اشاره به برگزاری پنج گشت مشترک در ایام تعطیلات نوروز، گفت: در تعطیلات نوروز تنها ۱۰ مورد مختصر گزارش داشتیم که برای آنها اخطار صادر شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پردیس افزود: با توجه به حساسیت شهرستان و دستور  رئیس جمهوربرای مبارزه با زمین خواری ضروری است که  منابع  طبیعی و شرکت عمران باید به طور گسترده تر با جهاد هماهنگ باشند تا با  هماهنگی بین بخشی زمین خواران را در تنگنا قرار دهیم.

قریشی با اشاره به محدودیت نیروی انسانی در جهاد کشاورزی اظهار داشت: در این دستگاه خدمات رسان محدودیت منابع انسانی در حوزه کارشناس امور اراضی داریم و ایجاد راهکار برای تامین نیرو را از فرماندار شهرستان درخواست و انتظار داریم.

وی با اشاره به برنامه مبارزه با آفات، توضیح داد: در تاریخ ۲۴ اسفند قرار داد برای پیشگیری و پیش آگاهی  آفات عمومی و هدایت  عملیات کنترل آفات همگانی با یک شرکت به ارزش ۹۹ میلیون تومان قرار داد بستیم.

مدیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در این قرار داد، یک هزار و ۹۰۰  هکتار شبکه مراقبت ودیده بانی قرار می گیرد،  دیده بانی ۱۰۰۰ هکتار  مبارزه با ملخ ۴۰۰ هکتار  و پروب برداری موش و جوندگان ۵۰۰ هکتار اجرا می شود.

قریشی اضافه کرد: کانون مبارزه با ملخ در روستای گلدره، شهرک تماشا، گلخندان، زردستان و پارک ملی خجیر است که روستاهای  زردستان و گلخندان رصد شده و فعلا  ملخی دیده نشده است.

وی با اشاره به انواع ملخ ها، اظهار داشت:  ملخ مراکشی،   ایتالیایی، پیشانی سفید، کوهان دار، مار پوست و شکم بادمجانی معمولا در مناطق دیده می شوند و هر گاه  بین ۹ تا ۱۰ عدد ملخ در مترمربع مشاهده شود باید مبارزه انجام شود.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

برچسب‌ها شهرستان پردیس وزارت جهاد کشاورزی ماه رمضان ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان پردیس وزارت جهاد کشاورزی ماه رمضان شهرستان پردیس وزارت جهاد کشاورزی ماه رمضان ستاد تنظیم بازار شهرستان پردیس کالاهای اساسی تن حواله صادر جهاد کشاورزی تن جذب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۶۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 444 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹  میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 

 

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.   معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۰۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۴۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۷۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۴۹ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۰۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۲۸، ۳۳، ۱۸۸، ۱۰۸ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۶۶ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۹ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۳۵۹ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۴۵۶ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۷۸ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۴۱۸ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۳۰۸ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۲۷۸ تومان بود.

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند