Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسین حقایقی در نشست خبری در خصوص اقدامات فرهنگی انجام شده در ماه رمضان، به نقشه مهندس فرهنگی استان اشاره و گفت: روح این نقشه هم نوایی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان بویژه دستگاه‌های فرهنگی برای به منصه ظهور رسیدن و عملیاتی شدن اهدافی است که در این نقشه است.

او گفت: اگر در حوزه‌های فرهنگی هم نوایی و همدلی نداشته باشیم نمی‌توانیم به اهداف خود دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالیست که بسیاری از معضلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور ریشه در مباحث فرهنگی دارد.

حقایقی گفت: منشأ تحول در بیرون، تحول در درون است و در رابطه با سیر آفاقی و انفسی، یکی از کار‌های اصولی حاکمیت در جمهوری اسلامی ایران است این است بسترساز تحول انفسی در آحاد جامعه باشد و این تحول انفسی اتفاق نمی‌افتد مگراینکه سیستم‌هایی که در نظام جمهوری اسلامی مشغول خدمات‌رسانی در بخش علمی، آموزش و خدمات هستند برای این حرکت به سمت اهداف متعالی هم‌نوا باشند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس گفت: رسانه‌ها امروزه بستر ساز جریانات فرهنگی هستند و امید است بتوانیم با این بستر پیام‌های اخلاقی و معنوی را در فضای جامعه گسترش بدهیم.

حجت الاسلام حسن قانع نیز به اقدامات صورت گرفته در ماه مبارک رمضان از سوی سازمان اشاره کرد و گفت: معنویت افزایی و معرفت محوری دو راهبرد اساسی است که اگر دستگاه‌های فرهنگی در ترویج و تثبیت آن اهتمام ورزند زمینه دست یابی به حیات طیبه فراهم خواهد شد.

او گفت: در ماه مبارک رمضان و در مجموع اقدامات سازمان تبلیغات اسلامی استان، با مدنظر قرار دادن معرفت افزایی و معرفت محوری و براساس مأموریت‌های کلان که بر عهده داریم در حوزه گفتمان سازی دینی، اعزام مبلغ، فعالیت‌های قرآنی، هیئت‌های مذهبی و تشکل‌های فرهنگی و فرق و مذاهب و مساجد نیز فعالیت‌های بسیاری در حال انجام است.

حجت الاسلام قانع گفت: در حوزه گفتمان سازی با با دو رویکرد مطرح شده موضوع جهاد تبیین که موضوع مد نظر مقام معظم رهبری بوده را چراغ راه قرار داده و به تفسیر‌های تخصصی به شکل ویژه تری به آن نگاه کردیم.

او گفت: امسال نیز پس از دو سال از شیوع کرونا شاهد اعزام ۲ هزار ۹۷۰ مبلغ به سراسر استان بودیم که این مبلغین هر کدام عهده دار تبیین محور‌های مشخص در خصوص بیان احکام، پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی، ماه رمضان و دهه نودی ها، جز خوانی و تجوید هستند.

حجت الاسلام قانع گفت: پروژه‌های فعالیت قرآنی نیز با تمرکز بر جلسات پروژه‌های تفسیری است که با محوریت آثار تفسیری بزرگانی همچون تفسیر آیت الله مطهری در رابطه با کناب قرآن، کتاب تفسیر شریف الامیزان و کتاب اخلاق در قرآن آیت الله مکارم شیرازی به عنوان سر فصل‌های این نشست‌ها بوده است.

رییس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: فعالیت‌های هیئات مذهبی و کانون‌های فرهنگی نیز نشست‌های مناجات و معنویت افزا را شاهد بودیم که از ظرفیت این هیئت‌ها در شب‌های قدر استفاده خواهیم کرد.

او گفت: در حوزه فرق و مذاهب نیز امسال شاهد برگزاری ۲۰ برنامه در مناطق مشترک و تلفیقی هستیم که توسط سازمان تبلیغات اسلامی مجوز اجرای برنامه‌های آن‌ها داده شده است.

حجت الاسلام قانع گفت: تلاش تمام دستگاه‌های اجرایی در ماه مبارک رمضان و بویژه سازمان تبلیغات اسلامی اینست که از اجرای برنامه‌های سوری و ظاهری پرهیز و قدری عمیق‌تر وارد شود و به حوزه معرفتی و عقلانیت اجتماعی را تحت شعاع خود قرار دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی فارس ماه رمضان دستگاه های اجرایی سازمان تبلیغات اسلامی حجت الاسلام او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

رئیس سازمان مدیریت و برنام ریزی خراسان جنوبی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید جهانشاهی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی به دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و اظهار داشت: طی سال‌های اخیر در اسناد بالادستی کشور موضوع بهره‌وری و رویکردهای ارتقای عوامل تولید در سیاست‌ها، راهبردها و برنامه‌های عملیاتی کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد توجه ویژه قرار گرفته است که در این زمینه می‌توان به سیاست‌های کلی اصلاح نظام اداری، سند تحول دولت مردمی، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، برنامه جامع بهره‌وری کشور و قوانین پنج‌ساله برنامه توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی (برنامه چهارم، پنجم، ششم و هفتم) اشاره کرد.

وی افزود: نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری در راستای افزایش مشارکت دستگاه‌های اجرایی کشور در حرکت ملی بهره‌وری و تحقق رشد اقتصادی هدف، در بند اول سیاست‌های کلی برنامه پنج ساله هفتم ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین و توسط معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در شهریورماه 1402، ابلاغ شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی تصریح کرد: در همین راستا با عنایت به اینکه توجه به حل مسائل کلیدی استان، در قالب شاخصه اصلی در اجرای نظام نامه مزبور مطرح است، سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به عنوان یک سازمان تنظیم کننده و تسهیلگر در گام اول، با تمرکز بر حل مسائل نابهره‌ور استان به عنوان یک چرخه نظام‌مند، تکرار شونده و مستمر، استقرار چرخه مدیریت بهره‌وری را در اولویت کاری قرار داد.

جهانشاهی افزود: در گام دوم این چرخه، بر اساس سند آمایش و اسناد توسعه‌ای استان، 1- افزایش بهره‌وری آب 2- ارتقای بهره‌وری محصولات منتخب بخش کشاورزی زعفران و زرشک در واحد سطح 3- اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی 4- افزایش کیفیت و ایمنی زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل جاده‌ای 5- افزایش ظرفیت استخراج زغال سنگ کک شو به عنوان مهمترین اولویت‌های تحول بهره‌وری استان خراسان جنوبی تعیین و پس از ریشه یابی مسائل دارای اولویت، اقدامات پیشران بهره‌وری و پشتیبان برای حل مسائل نابهره‌ور استان ارائه شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی اظهار داشت: تشـکیل جلسـات شـورای راهبـری خراسان جنوبی بـا موضـوع بهره‌وری به منظور بررسی برنامه‌ها و اهداف ارتقای بهره‌وری، تشکیل کمیته‌های بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی و استخراج عوامل موثر بر عدم بهره‌وری، ارسـال بـه‌موقـع گـزارش پیشـرفت اقدامـات مصـوب در قالـب اسـتقرار چرخـه بهره‌وری و حضور فعال در نشست‌ها و جلسات و حفـظ تعامـلات شایسـته بـا سـازمان ملی بهره‌وری کشور، از مهمترین اقدامات سازمان در راستای تدوین برنامه‌های ارتقای بهره‌وری استان است.

به گفته جهانشاهی برنامه ارتقای بهره‌وری استان، در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خراسان جنوبی که به ریاست استاندار برگزار شد تصویب و پس از بررسی و تایید توسط سازمان ملی بهره‌وری ایران به استان ابلاغ شد. بر اساس این ابلاغیه تمام دستگاه‌های اجرایی استان مکلف هستند مصوبات مربوط به نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری را اجرا و گزارش پیشرفت اقدامات خود را به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ارسال کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و استانداری خراسان جنوبی نیز در تعامل مشترک؛ گزارش اقدامات صورت پذیرفته و پیشرفت اقدامات را در اختیار سازمان ملی بهره‌وری ایران قرار خواهند داد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • ۶۵ نفر در آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین مرکزی جذب می شوند
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • نمره صفر رئیس شورای شهر به سازمان فرهنگی شهرداری قزوین
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نمایشگاه اسناد و نقشه‌های تاریخی در بندر ماهشهر
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • معرفی اداره کل راه آهن تهران به عنوان دستگاه برتر