Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@04:16:03 GMT

افتتاح جشنواره عکس «رمضان در قاب خوراکی ایرانی»

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۵۹۶۶

افتتاح جشنواره عکس «رمضان در قاب خوراکی ایرانی»

به گزارش خبرگزاری فارس، جشنواره عکس «رمضان در قاب خوراکی ایرانی» امروز یکشنبه ۲۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ با همکاری دفتر توسعه گردشگری داخلی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و موسسه فرهنگی و هنری مهرسان آغاز به کار کرد.

آیین افتتاحیه جشنواره عکس «رمضان در قاب خوراکی ایرانی» با حضور مصطفی فاطمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مهرشاد کاظمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران , حجت‌السلام سید علی حسینی مدیر کل هماهنگی روابط دولت و مجلس، جمشید حمزه‌زاده رئیس جامعه هتلداران کشور و حسین رفیعیان مدیرعامل پردیس فرهنگی‌هنری مهرسان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فاطمی نوع نگاهی که در این نمایشگاه به تنوع غذایی ایران شده است را متفاوت عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه و عکس‌های به نمایش درآمده عمده فرهنگ غذای ایران را معرفی می‌کند و هر کدام از این عکس‌ها تنوع غذایی و پوشش هر منطقه را نشان می‌دهند.
وی ادامه داد: تنوع فرهنگی ایران و تلاقی فرهنگ‌های گوناگون، ماهیت ایران را شکل می‌دهد که مجموعه‌ آیین‌ها، فرهنگ‌ها و‌ رسوم کشور سرمایه‌های گردشگری محسوب می‌شوند. 
فاطمی گردشگری خوراک را در ایران مغفول دانست و گفت: در وزارتخانه میزهای تخصصی گردشگری خوراک را راه‌اندازی کرده‌ایم و تلاشمان بر احیای فرهنگ تنوع غذایی کشور را است.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری تصریح کرد: خوردن غذا نیز دارای آیین است که در برنامه‌هایمان به دو مقوله تنوع غذایی و آیین‌های خوردن غذا توجه ویژه داریم.
وی تاکید کرد: فرهنگ غذایی ما شامل داشته و‌ نداشته‌های ما می‌شود.در شمال کشور که محصولات متنوع برای تهیه غذا وجود دارد، غذاهایی متنوع طبخ می‌شود. در شهرهای کویری نیز ما با بهره‌گیری از نداشته‌ها و با حداقل مواد اولیه، تنوع غذایی داریم.
در ادامه کاظمی برگزاری این نمایشگاه را نشان‌دهنده ریشه‌دار بودن هنر آشپزی و تنوع غذایی ایران دانست و گفت: تاریخ چندهزار ساله ایران نشان می‌دهد، اولین کاری که آریایی‌های انجام داده‌اند کشاورزی و تهیه غذا بوده است. در سفرنامه‌های خارجی نیز بسیار به مهمان‌نوازی و تنوع غذایی ایرانیان اشاره شده است.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران ابراز امیدواری کرد که در نشان دادن هنرها به خصوص هنر آشپزی به مردم ایران و جهانیان کوشا باشیم.
حمزه‌زاده نیز عدم تنوع غذایی را  از مهم‌ترین چالش‌ها و مشکلات صنعت هتل‌داری و پذیرایی کشور عنوان کرد و گفت: علی‌رغم داشتن صدها تنوع غذایی در کشور اما در رستوران‌ها و هتل‌ها غذاهای محدودی طبخ و سرو‌ می‌شود.
وی این‌ موضوع را از نکات مورد انتقاد گردشگران طی سالیان گذشته دانست و افزود: ایجاد تنوع محصولات و غذاهای محلی هر منطقه در هتل‌ها و‌ مراکز اقامتی از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. ما نیز به‌عنوان جامعه هتلداری کشور از این حرکت استقبال می‌کنیم‌ و به آینده این کار خوشبین هستم که با همکاری اساتید این حوزه شاهد اتفاقات خوب و ارائه تنوع غذایی در هتل‌ها باشیم.
رفیعیان نیز از گردشگری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های این پردیس فرهنگی هنری نام برد و گفت: گردشگری جدا از فرهنگ و‌ هنر نیست، ما نیز توجه و برنامه‌های ویژه برای این حوزه داریم که در این مسیر نیازمند کمک‌های معنوی هستیم.
 ۹۰ قطعه عکس از بهمن رحیمی و آرشیو شبکه کارشناسان ملی گردشگری خوراک کشور در نمایشگاه عکس «رمضان در قاب خوراکی ایرانی» به نمایش گذاشته شده و بازدید برای عموم رایگان است.

علاقه‌مندان می‌توانند تا ۱۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ از ۱۰ صبح تا ۱۸ به آدرس میدان انقلاب، خیابان کارگر شمالی، بعد از فرصت، پردیس گردشگری هنری و گردشگری خوراک مهرسان مراجعه و از آثار به نمایش درآمده بازدید کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری خوراک ماه رمضان غذا گردشگری خوراک تنوع غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۵۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»

بخشدار کن از حضور ۸ هزار گردشگر در جشنواره گیلاس خبر داد و گفت: رشد ۵۰درصدی گردشگر را در سومین جشنواره گیلاس روستاهای سنگان چهارگانه شاهد بودیم.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام سایت شهر؛ سومین جشنواره گیلاس در حریم روستاهای چهارگانه سنگان بخش کن واقع در منطقه ۲۲ تهران صبح روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

مرتضی محمدنژاد بخشدار کن با اشاره به سومین همایش بزرگ جشنواره گیلاس اظهار داشت: با حضور تقریبی هشت‌هزار شهروند پایتخت که از ساعت ۷ صبح الی ۱۲ ظهر برگزار شد می‌توان گفت با حضور این تعداد گردشگر در جشنواره یک روزه شاهد رشد ۵۰درصدی در توسعه برنامه های اجتماعی و فرهنکی مخصوصا در حوزه گردشگری در حریم روستاهای شمال، غربی‌ترین نقطه پایتخت نسبت سال گذشته خواهیم بود.

وی در ادامه به برگزاری ۳ جشنواره دیگر در سال جاری با توجه به ظرفیت‌های روستاهای بخش که با مشارکت مدیریت شهری منطقه ۲۲ و سازمان گردشگری شهرداری تهران در چهار فصل سال برگزار خواهد شد، گفت: این جشنواره‌ها شامل جشنواره شاه‌توت (اواخر تابستان)، جشنواره خرمالو (اواخر پاییز) و جشنواره فصلی با حضور اقوام ایرانی برپا و برگزار می‌شود.

محمدنژاد در ادامه با تاکید بر اهمیت برگزاری این جشنواره ها در قالب حمایت از تولیدات روستایی و ترویج محصولات ارگانیک محلی و سالم، تصریح کرد: این جشنواره ها در بخش کن با اهدافی چون رشد گردشگری، معرفی روستاهای بخش کن و محصولات و ظرفیت کوهستانی، تولیدات متنوع روستایی، افزایش مشارکت مردمی در رشد سبک زندگی سالم، تحکیم خانواده، حفاظت از محیط زیست و بازیافت، حفظ منابع طبیعی، افزایش نشاط اجتماعی و رونق ورزش همگانی در طول سال برگزار می شود.

 او با اهمیت به موضوع مساحت روستاهای ۴گانه سنگان اذعان کرد: ۱۹۷ هکتار مساحت شامل باغات، مستثنیات و بافت روستایی روستاهای سنگان ۴گانه بخش کن می‌باشد که امروز گردشگران از این مسافت‌ها عبور و در ۴ ایستگاه استقبال(سنگان پایین)، ایستگاه صبحانه (سنگان وسط)، ایستگاه پذیرایی (باغ دره) و ایستگاه پایانی و مراسم جشن شکوفه‌ها (سنگان بالا) پذیرایی شدند.

بخشدار کن در پایان با اشاره به ظرفیت روستاهای این بخش از شهرستان تهران خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی باغات این روستاها شامل گیلاس، شاه توت، خرمالو، سیب و ازگیل می‌باشد، در کنار این تولیدات که بسیار فاخر می‌باشند ۳ آثار باستانی چون چنار 4هزار ساله، آبشار و تکیه تاریخی ۲۵۰ ساله نیز از دیگر ظرفیت‌هایی است که گردشگران مشتاق را روانه این منطقه کوهستانی زیبا می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان