Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@19:39:39 GMT

مخالفت اتحادیه اروپا با ممنوعیت واردات انرژی از روسیه

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۱۷۴۶

مخالفت اتحادیه اروپا با ممنوعیت واردات انرژی از روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر ممنوعیت واردات نفت و گاز طبیعی روسیه به توافق نرسیده‌اند و گفت‌وگوها در مورد این موضوع ادامه خواهد داشت.

با این حال انتظار می‌رفت که ممنوعیت انرژی بخشی از آخرین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه مسکو به دلیل حمله این کشور به اوکراین و تبعیت از تحریم‌های آمریکا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام اروپایی افزود: ما قبل از هر چیز در مورد چگونگی اطمینان از اثربخشی تحریم‌های موجود به منظور جلوگیری از شکاف در اجرای آنها به بحث و گفتگو پرداختیم با این حال ما همچنین درباره اقدامات و گام‌های جدیدی از جمله تحریم‌ها علیه نفت و گاز که می‌توانیم بر علیه این کشور برداریم، صحبت کردیم و قرار است به این گفتگوها ادامه دهیم.»

در حالی که اتحادیه اروپا با تحریم‌های متعدد علیه مسکو موافقت کرده است، کشورهای عضو بر سر ممنوعیت واردات انرژی روسیه با یکدیگر اختلاف دارند. دلیل عمده این امر به این بر می‌گردد که بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا به شدت به انرژی روسیه وابسته هستند. بنابراین مجارستان ممنوعیت کامل واردات گاز روسیه را وتو کرد و گفت که روسیه تنها گزینه وارداتی مجارستان است، زیرا این کشور محصور در خشکی است و نمی‌تواند مستقیماً گاز مایع را از ایالات متحده دریافت کند.

بورل بر اهمیت کمتر شدن اتکای کشورهای اتحادیه اروپا به انرژی روسیه تاکید کرد و گفت که خرید گاز از مسکو "تأمین مالی جنگ این کشور علیه اوکراین" است. با این حال، او با اشاره به وضعیت آلمان، که قبلاً درباره "فروپاشی" اقتصاد خود هشدار داده بود، گفت که غیرممکن است که یک شبه وابستگی ۵۵ درصدی به گاز روسیه را کاهش داد.

با این وجود، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اصرار دارد که این اتحادیه باید وابستگی خود به انرژی روسیه را در اسرع وقت کاهش دهد، و پیشنهاد می‌کند که این امر با ممنوعیت واردات نفت شروع شود، زیرا جایگزینی آن آسان‌تر است و مقدار بیشتری از آن در سطح جهان برای وجود دارد. مسکو در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از کل گاز مورد استفاده کشورهای اتحادیه اروپا را تأمین و حدود یک سوم نفت مورد نیاز آنها را به این کشورها صادر می‌کند.

کد خبر 5465230

منبع: مهر

کلیدواژه: جوزف بورل تحريم اقتصادي روسيه واردات گاز اتحادیه اروپا بحران اوکراین وزارت جهاد کشاورزی تحريم اقتصادي روسيه نهضت ملی مسکن گمرک ایران وزارت نیرو ابربدهکاران بانکی بورس قیمت نفت سید احسان خاندوزی قیمت گوشت بانک مرکزی وزارت امور اقتصادی و دارایی قیمت طلا طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار ممنوعیت واردات اتحادیه اروپا انرژی روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان

به گزارش قدس آنلاین، رسانه‌های محلی ازبکستان نوشتند: شرکت دولتی «روس‌اتم» روسیه به عنوان پیمانکار ساخت اولین نیروگاه هسته ای در ازبکستان انتخاب شده است.

این پروژه نیروگاه هسته‌ای شامل ساخت دو واحد نیروگاهی مجهز به راکتورهای نوع VVER-۱۲۰۰ است. این نوع راکتور متعلق به نسل «۳+» بوده و بالاترین استانداردهای بین المللی ایمنی و کارایی را داراست.

انتظار می رود راه اندازی اولین واحد برق در سال ۲۰۳۰ انجام شود و راه اندازی واحد دوم برای سال ۲۰۳۳ برنامه ریزی شده است. هزینه اولیه این پروژه ۱۱ میلیارد دلار برآورد شده است.

نشریه استرانا روس اتم (Strana Rosatom) خاطرنشان می کند که ساخت نیروگاه هسته ای گام مهمی در توسعه زیرساخت های انرژی ازبکستان خواهد بود و منبع انرژی قابل اعتماد و سازگار با محیط زیست را برای این کشور فراهم می کند.

قرارداد همکاری بین ازبکستان و روسیه برای ساخت این ایستگاه در دسامبر ۲۰۱۷ امضا شد. پس از آن، شرکت توسعه انرژی هسته ای اوزاتم (Uzatom) در ازبکستان ایجاد شد.

شرکت دولتی انرژی اتمی روسیه «روس‌اتم» طی سال‌های اخیر به کشورهای آسیای مرکزی پیشنهاد ساخت نیروگاه‌های هسته ای با شرایط مطلوب را داده است؛ قزاقستان، ازبکستان و قرقیزستان چنین پیشنهادهایی را در مقاطع مختلف دریافت کرده اند و گام‌هایی را برای احداث این نیروگاه‌ها برداشته‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند