Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@07:03:13 GMT

مشکلات عدیده آموزشی در مدارس مناطق آزاد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۴۴۷۷

مشکلات عدیده آموزشی در مدارس مناطق آزاد

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با تاکید بر اینکه باید در کنار توسعه اقتصادی به وضعیت اجتماعی و اقتصادی منطقه توجه شود و همزمان پیوست‌های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی را درکنار فعالیت اقتصادی داشته باشیم گفت: با مشکلات عدیده آموزشی برای فرزندانمان در مناطق آزاد مواجهیم که در صدد کاهش مشکلات با همکاری وزارت آموزش و پرورش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، سردار محمد در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز دو تفاهمنامه با وزارت آموزش‌وپرورش منعقد شد که تفاهم‌نامه نخست با محوریت ارتقای عدالت آموزشی در مناطق آزاد تنظیم شده است گفت: عموم مردم تصور می‌کنند مناطق آزاد جزو مناطق برخوردار هستند؛ در حالی که اینگونه نیست.

وی افزود: امروز هشت منطقه آزاد فعال داریم و هفت منطقه آزاد جدید هم سال گذشته تصویب شد که در حال راه اندازی هستیم و در واقع می‌توان گفت ۱۵ منطقه آزاد داریم که عموما در مناطق کم برخوردار قرار دارند؛ از بانه و مریوان تا قصر شیرین، اروند، چابهار، زابل و غیره از این جمله هستند.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با بیان اینکه حتی در جزایر کیش و قشم هم پشت چهره زیبایشان، مشکلات عدیده آموزشی برای فرزندانمان داریم گفت: مدارس فرسوده‌اند، کیفیت آموزش پایین است. مدارس غیردولتی در بسیاری از مناطق آزاد، فعال نیستند و مدارس دولتی هم کیفیت پایینی دارند. لذا در راستای هم‌افزایی برای کمک به نوسازی و بازسازی مدارس و ارتقای آموزش‌ها، همکاری هایی در قالب تفاهم‌نامه مذکور خواهیم داشت.

وی ادامه داد: مشکلاتی به لحاظ قوانین و دستورالعمل‌های مدیریت آموزشی نیز وجود دارد و دارای ابهاماتی است. ایجاد وحدت رویه در مسائل آموزش و پرورشی در مناطق آزاد نیز در قالب این همکاری، مدنظر است.

سردار محمد با تاکید بر اینکه باید در کنار توسعه اقتصادی به وضعیت اجتماعی و اقتصادی منطقه توجه شود و همزمان پیوست‌های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی را درکنار فعالیت اقتصادی داشته باشیم گفت: ۲۳۰ هزار دانش آموز و ۱۱ هزار معلم در مناطق آزاد داریم.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه دوم درحوزه دانشگاه فرهنگیان است گفت: تا سال ۱۴۰۳ حدود ۴۰ درصد معلمان بازنشسته می‌شوند یعنی ۴۰۰ هزار نفر که نیازمند جایگزینی مناسبی است. در دوره های قبلی الزام برای ورود نیرو از طریق دانشگاه فرهنگیان وجود نداشت که موجب افت کیفیت معلمان شده بود که پس از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و تاکیدات رهبری مقرر شده از این پس ورود تنها از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی باشد که در این تفاهم نامه به دنبال تقویت دانشگاه فرهنگیان هستیم و به کارگیری معلم در اینجا صرفا از محل معلمان بومی خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان مناطق آزاد شورای عالی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد

کیانی منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس در آذربایجان شرقی گفت: به منظور رصد، کنترل، پایش و نظارت بر حسن اجرای وظایف و ماموریت‌های محوله و بر اساس شاخص‌های تخصصی، منطقه آزاد ارس رتبه اول مناطق آزاد کشور را با امتیاز ۷۲ را کسب و در منطقه سبز رده‌بندی قرار گرفت.

وی ادامه داد: کسب این رتبه در سرجمع ارزیابی‌های انجام شده در بخش‌های اقتصادی، مدیریت منابع، عمرانی و زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، حقوقی، فناوری اطلاعات و تصویرسازی بوده است.

در این ارزیابی مناطق آزاد تجاری صنعتی ارس با ۷۲ امتیاز، منطقه آزاد تجار صنعتی اروند با ۶۹.۹ امتیاز در رده سبز و به ترتیب رتبه اول و دوم و مناطق آزاد انزلی و کیش در رده سفید و به ترتیب در رتبه‌های سوم و چهارم قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از هفت شاخص ارزیابی شده، ارس در شاخص‌های اقتصادی، مدیریت منابع، حقوقی و فناوری اطلاعات مقام اول را کسب کرده و در بخش عمرانی و زیربنایی نیز حایز رتبه دوم بوده که در مجموع تمام شاخص‌ها رتبه اول مناطق آزاد کشور را کسب و لوح تقدیر طی مراسمی توسط سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و همچنین حجت الله عبدالملکی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور اجرایی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اعطا شد.

وی همچنین گفت: سال گذشته صادرات در منطقه آزاد ارس به ۱۷۲ میلیون دلار افزایش یافت که این مقدار در سال ۱۴۰۱، ۱۴۷ میلیون دلار بوده است.

وی همچنین میزان افزایش صادرات به خارج از کشور از مسیر منطقه آزاد ارس را نیز مطلوب ارزیابی کرد و گفت: صادرات از طریق منطقه آزاد ارس در سال ۱۴۰۱. ۹۴ میلیون دلار بوده در حالی که در سال گذشته این مقدار با ۴۴ درصد افزایش به ۱۳۵ میلیون دلار رسیده است.

وی یادآور شد: منطقه آزاد ارس در جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید نیز رکوردزنی کرده طوری که سرمایه‌گذاری داخلی بر اساس طرح‌های مصوب کمیسیون اقتصادی در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۸ میلیارد ریال بوده در حالی که این مقدار در سال ۱۴۰۲ با افزایش ۸۷۱ درصدی (۸.۷ برابری) به ۶۵۸ میلیارد و ۹۷۱ میلیارد ریال جهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری خارجی بر اساس طرح‌های مصوب کمیسیون اقتصادی نیز از ۳۸ میلیون دلار در مدت یاد شده به ۴۹.۳ میلیون دلار افزایش یافته است.

وی همچنین یادآور شد: کشور‌های روسیه، ترکیه، آذربایجان، عراق، ارمنستان، گرجستان، امارات، قزاقستان، افغانستان و پاکستان به ترتیب بیشترین میزان خرید را از محصولات منطقه آزاد داشته‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود