Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:09:04 GMT

دسترسی دانش آموزان به فضای مجازی محدود می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۸۷۱۶

دسترسی دانش آموزان به فضای مجازی محدود می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری صبح پنجشنبه در صد و پنجاه و هفتمین شورای آموزش و پرورش استان اصفهان ضمن ابراز خرسندی از حضور در شهر شهدا اظهار داشت: به فرموده مقام معظم رهبری باید حکمرانی شایسته شکل بگیرد که بر این اساس باید به تعلیم و تربیت توجه جدی شود.

وی افزود: برای عدالت اجتماعی و حکمرانی باید آموزش صحیح مدنظر باشد و جمهوری اسلامی ایران همواره در این مسیر حرکت کرده و فقط با همکاری آحاد مردم با نظام تعلیم و تربیت این امر ادامه پیدا می‌کند که رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: خیرین نزدیک ۵۰ درصد کلاس‌های درس ما را می‌سازند که یکی از برکات نظام جمهوری اسلامی ایران است که از سال ۷۸ برابر با خود آموزش و پرورش ساخته است که نشان دهنده انگیزه خیرین است که یک اتفاق تربیتی است.

نقش گروه‌های جهادی در آموزش و پرورش

وی اضافه کرد: در مدرسه داری گروه‌های جهادی کارهای بسیار مهمی انجام دادند و امروز این موضوع ظهور پیدا کرده که این گروه‌ها امروز در حال انجام است و نشان دهنده عملکرد خوب این گروه است.

نوری تصریح کرد: حدود نیمی از مسافران نوروزی توسط آموزش و پرورش میزبانی شدند، همچنین آموزش حضوری که خیلی گفتند ممکن نیست انجام شد، از سویی باید تتوجه داشت که ارزش افزوده آموزش و پرورش از سایر وزارت‌ها بهتر است و برگشت سرمایه خوبی دارد.

وی در خصوص تعطیلی مدارس به دنبال شیوع کرونا ابراز داشت: آمریکا خودش سه هفته تعطیلی مدارس داشت، حتی سوئد آموزش حضوری خود را تعطیل نکرد، اما ما دو سال تعطیل بودیم و شاخص‌های آموزش ما با آموزش مجازی کاهش یافته است.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی حضوری بودن مدارس به عنوان یک تکلیف شناخته شود، حتی در بحث سرویس مدارس باید آموزش و پرورش با وجود عدم مسئولیت ورود کند زیرا وضعیت دانش آموز به عهده ماست.

نیاز جدی به معلم آماده کار

وی اضافه کرد: تا امروز در بحث بازگشایی مدارس مشکل جدی نداشتیم و مدرسه که هیچ یک کلاس هم برای ابتلاء کلاسی تعطیل نشده است، همچنین بحث عقب ماندگی تحصیلی در هیئت دولت مطرح شد که کلاس‌های جبرانی تابستانی برگزار شود.

نوری افزود: در دنیا خط‌های همراه نوجوانان یک الزام است و باید فضای وب نوجوانان محدود شود، اما این گفتمان رایج نشده است و باید رایج شود و وضعیت فعلی بر خلاف صیانت حقوق کودکان است و در این راستا با وزارت اطلاعات هماهنگی انجام شده است.

وی ابراز داشت: وضعیت فعلی ما در نیروی انسانی خوب نیست، ما برای حکمرانی تربیتی نیاز به معلم داریم، معلمی که آماده و لایق باشد و وقتی این معلم نباشد حرف زدن از پیشرفت کشور همه شعار است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال تقریباً بخشی از نیروی انسانی تأمین می‌شود و به زودی با جذب ۱۰۰ هزار نفر از آزمون استخدامی بخشی از مشکلات معلمان حل می‌شود که تعدادی از آنها به اصفهان بیایند.

وی اظهار داشت: ارقامی از منابع مختلف برای تکمیل پروژه‌های خیرساز جذب شده که به زودی نتیجه آن اعلام می‌شود و بخشی از مشکلات این بخش حل خواهد شد اما قول حل همه این مشکلات را نمی‌دهیم.

دو مدرسه دانش بنیان در اصفهان ساخته شود

نوری اضافه کرد: اجازه فروش شش هزار میلیارد از املاک آموزش و پرورش صادر شد که بخشی از آن سهم اصفهان است، همچنین جای تشکر دارد که مجلس شورای اسلامی توجه ویژه به آموزش و پرورش دارد.

وی تاکید کرد: رتبه بندی معلمان آغاز شده اما رسانه‌ها در این راستا همکاری نمی‌کنند، البته در سال آینده این رقم در سال آینده افزایش خواهد یافت و رتبه بندی به نحو بهتری انجام می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص شعار سال ۱۴۰۱ گفت: اصفهان به عنوان شهر جهانی خلاق شناخته می‌شود که نشان می‌دهد این شهر ظرفیت تبدیل شدن به شهر دانش بنیان دارد، که اگر این شرکت‌های دانش بنیان توسعه یابد می‌تواند به کمک مدارس بیاید و همچنین باید در سال آینده دو مدرسه دانش بنیان ایجاد شود و پژوهشگاه‌ها به مرکز دانش بنیان تبدیل شود.

کد خبر 5466815

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش یوسف نوری بوشهر ویروس کرونا گرد و غبار کرمانشاه آلودگی هوا آمار کرونا ماه رمضان 1401 هفته هنر انقلاب اسلامی خراسان رضوی مشهد انقلاب اسلامی هنر گرد و خاک ماه مبارك رمضان جام جهانی 2022 قطر وزیر آموزش و پرورش دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۸۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر