Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست پروژه واکسن نورا به بیان توضیحاتی در خصوص دلیل طولانی شدن روند ورود این واکسن به چرخه عمومی واکسیناسیون کشور پرداخت.

جعفر امانی در گفت‌وگو با میزان در خصوص این موضوع چرا که روند تولید و ورود واکسن نورا به چرخه واکسیناسیون کشور تا این اندازه طول کشیده است گفت: معمولا ساخت واکسن توسط شرکت‌های واکسن سازی انجام می‌شود و هنگامی که دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله اقدام به انجام این کار کرد و طراحی واکسن را انجام دادیم آن را در اختیار وزارتخانه قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش اداری وزارتخانه سازوکاری دارد تا داوری‌ها در آن بخش انجام شود زمان‌بر است.

وی ضمن اشاره به اینکه دانشگاه این امکان را نداشت که مانند شرکت‌های خصوصی پیگیر باشد، ادامه داد: تا اطلاعات مربوط به واکسن به وزارتخانه ارسال شود و وزارتخانه پاسخگو باشد و مجددا توسط دانشگاه پاسخ داده شود، نسبت به شرکت‌های خصوصی مدت زمان طولانی‌تری پیش رفت و برای مثال شرکت واکسن سازی برکت دارای سازوکار شرکتی هستند و به سرعت کار‌ها را پیگیری می‌کنند و در حالی که ما دارای سازوکار دانشگاهی هستیم و آن بخش هم که شرکتی بود تحت مدیریت ما فعالیت می‌کرد و این عامل یک دلیل برای تاخیر است.

بیشتر بخوانید:  همه آنچه که باید در مورد «واکسن نورا» بدانید

سرپرست پروژه واکسن نورا افزود: دلیل دیگر افزایش روند تولید این واکسن این است که تمام بخش تحقیق و توسعه این واکسن در کشور انجام شده و همه آزمایش‌ها و تست‌های اولیه را خودمان انجام دادیم و اینگونه نبوده است که دانش فنی را که آنالیز‌هایش انجام شده است از یک کشور به داخل کشور وارد کرده باشیم و خودمان فقط کارآزمایی‌های بالینی آن را انجام دهیم و این مورد هم دلیلی بود بر اینکه واکسن نورا دیرتر از واکسن‌های دیگر وارد کشور شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: واکسن کرونا واکسن نورا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن نورا واکسن نورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۴۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود

فرماندار شهرستان تبریز گفت: به حرکت درآمدن چرخه تولید در واحدهای تولیدی این شهرستان، موجب رونق اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری و فعال شدن نیروی انسانی و کاهش بیکاری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یونس فاتح ظهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ همزمان با آغاز هفته کارگر از چندین واحد تولیدی شهرستان تبریز بازدید کرد.

وی با اشاره به شعار سال مبنی بر جهش تولید اظهار کرد: به حرکت درآمدن چرخه تولید در واحدهای تولیدی این شهرستان، موجب رونق اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری و فعال شدن نیروی انسانی و کاهش بیکاری می‌شود.

فرماندار شهرستان تبریز ضمن تبریک هفته کارگر به کارگران این مجموعه عنوان کرد: ارتقای کمیت و کیفیت محصولات تولیدی، بهره گرفتن از علم و تجربه اندوزی، برخورداری از دانش فنی و نیروی متخصص متناسب با ورود فناوری‌های جدید، داشتن خلاقیت، شناخت از بازارهای جدید و سیاست‌های ورود به آن‌ها و توجه به سلیقه مشتری، لازمه دستیابی به موفقیت بیشتر در عرصه توسعه فعالیت‌های اقتصادی است.

فاتح در ادامه به بررسی مسائل و مشکلات موجود در این کارخانه پرداخت و در راستای حل و رفع مشکلات موجود دستورات لازم را ابلاغ کرد.

کد خبر 748801

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • اختلاف دو وزارتخانه بر سر تغییر نام استقلال
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران