Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی پارک امیران به عنوان یکی از پیشتازان عرصه تولید پارکت لمینت در کشور، نخستین تولیدکننده پارکت شیاردار و با ضخامت ۱۲ میل در ایران است.

جواد مصیبی، مدیرعامل گروه صنعتی مصیبی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: گروه صنعتی مصیبی متشکل از چهار شرکت امیران تجارت صنعت (تولیدکننده پارکت لمینت)، امیران ملامینه (تولیدکننده انواع درب ضدسرقت)، امیران سلولز (خدمات آغشته سازی کاغذهای دکوراتیو) و امیران کارتن (تولید انواع کارتن) از سال ۹۰ تاسیس یافته و ابتدا به بحث واردات و فروش پارکت مشغول بوده اما از سال ۹۴ به صورت رسمی خط تولید داخلی پارکت را با برند امیران راه اندازی کرده و عمدتا به تولید پارکت مشغول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به فراهم سازی امکانات پیشرفته خط تولید پارکت لمینت در این مجموعه، افزود: بزرگترین تولیدکننده پارکت از نظر تعداد و امکانات هستیم و سالانه پنج میلیون مترمکعب پارکت تولید می‌کنیم و ظرفیت تولید پنج میلیون مترمکعب پارکت بیشتر را نیز داریم.

وی ادامه داد: برند امیران با تولید پارکت‌های سری‌ مختلف سالویا، آلیسا، ماری گلد، پارکت‌های جناغی و پارکت‌هایی با ضخامت ۱۲ میل و شیاردار برای نخستین بار در سطح کشور توانسته از خروج ارز از کشور جلوگیری کند. 

مصیبی با بیان این‌که شعار این مجموعه «پارکت امیران؛ مکمل زیبایی» است، اظهار کرد: جزو نخستین تولیدکنندگان پارکت در ایران هستیم و همواره سعی کردیم تا محصولات خود را با بهترین کیفیت و مواد مرغوب و کنترل کیفی منظم تهیه کنیم تا مشتریان، احساس رضایت خاطر و اطمینان را لمس کنند.  

وی در خصوص تولیدات پارکت امیران، اظهار کرد: سه نوع پارکت مصارف خانگی با گارانتی پنج ساله، پارکت برای مراکز کم تردد با سقف سایش AC۳ با گارانتی ۱۰ ساله و پارکت برای مراکز پرتردد با سقف سایش AC۴ با گارانتی ۱۲ ساله در برند امیران به فروش می‌رسد. 

وی با اشاره به ویژگی آنتی باکتریال (جلوگیری از جمع شدن حشرات) بودن پارکت‌های این مجموعه اشاره کرد و گفت: هیچ پارکتی را در دنیا نمی‌توان یافت که ضدآب باشد اما پارکت امیران این قابلیت را دارد تا در صورت بروز هرگونه مشکل در زمینه نفوذ آب به پارکت اقدام به تعمیر و تعویض کند.

وی در خصوص شرایط فروش این مجموعه، تشریح کرد: پارکت‌های تولیدی از چندین گروه تشکیل یافته و برای پوشش تمامی مصرف کنندگان از پارکت‌های اکونومیک و متناسب برای مصارف خانگی گرفته تا پارکت‌های گرانقیمت را عرضه می‌کنیم تا قشر متوسط رو به پایین جامعه نیز بتوانند از پارکت‌های ما تهیه کنند؛ هم‌چنین جهت بهبود شرایط خریداران، طی قراردادی با بانک سپه، کارتی با نام بهین کارت با سقف اعتبار ۵۰ میلیون تومان با اقساط ۳۶ ماهه و کارمزد ۱۸ درصد جهت خرید پارکت به مشتریان ما ارائه می‌شود.

مدیرعامل گروه صنعتی مصیبی گفت: قرارداد دیگری نیز با بانک ملت منعقد خواهیم کرد تا از طریق شاپ کارت این بانک، مشتریان بتوانند تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان با اقساط ۶۰ ماهه برای خرید پارکت اقدام کنند.

وی اظهار کرد: طرحی برای فروش شش ماهه پارکت به کارکنان ادارات، سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و ... داریم و هر ساله با راه اندازی جشنواره‌هایی، پارکت‌های کم فروش را با تخفیف شش درصدی در معرض فروش قرار می‌دهیم.

مصیبی گفت: شرکت‌های بسیاری در سطح کشور هستند که پارکت‌هایی با قیمت‌های پایین تر عرضه می‌کنند اما باید دانست که این نوع محصولات از نوع درجه دوم بوده و نباید فریب تبلیغات را خورد. استفاده از پارکت به یک خدمات پس از فروش قوی نیاز دارد و مشتریان دلگرم خدمات پس از فروش شرکت‌ها هستند. می‌توان به جرئت گفت که تجربه ما طی چندین سال گذشته در زمینه تولید پارکت ثابت کرده که مردم همواره با دلگرمی و با تضمین کیفیت و خدمات پس از فروش از ما خریداری می‌کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: در مجموعه تولید پارکت امیران در سطح کشور برای ۲۵۰ نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد شده و با ارتقای طرح توسعه  تا سال ۱۴۰۲ این تعداد به ۴۰۰ الی ۴۵۰ نفر خواهد رسید و زنجیره خودکفایی از چوب تا پارکت را تکمیل خواهیم کرد. 

وی  با اشاره به وجود ۲۵ خانه امیران (نمایندگی فروش پارکت امیران) در سطح کشور، اظهار کرد: شش خانه امیران در تبریز و یک خانه امیران در مراغه وجود دارد و قرار است تا با ارتقای طرح توسعه مجموع تعداد خانه‌های امیران در کشور به ۱۰۰ الی ۱۲۰ واحد برسد.  

مصیبی در خصوص صادرات این مجموعه نیز اظهار کرد: قبلا صادراتی به چند کشور داشتیم و اکنون با ارتقای طرح توسعه که منجر به کاهش قیمت تمام شده خواهد شد، بخش صادرات را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد. 

وی در خصوص اهمیت استفاده از پارکت در منازل نیز اظهار کرد: پارکت جزو محصولات پوشش دهنده کف منازل است. پیش از این مردم از موکت و سرامیک برای پوشش کف منزل استفاده می‌کردند که سرامیک به دلیل داشتن طبع سرد و سنگین کردن وزن ساختمان دیگر توصیه نمی‌شود و به جای آن، پارکت با طبع گرم، بهداشتی بودن و سبک بودن به مشتریان پیشنهاد می‌شود. نصب سرامیک در منزل ممکن است زمان زیادی طول بکشد اما نصب پارکت برای یک محیطی با مساحت ۱۰۰ مترمربع تنها پنج ساعت زمان می‌برد.

وی در خاتمه با اشاره به برگزاری همایش نصابان پارکت توسط این مجموعه در ۲۹ اردبیهشت ماه، اظهار کرد: تمامی تولیدکنندگان و فروشندگان پارکت در کل کشور مشکل نصب پارکت دارند. ما برای برطرف کردن این موضوع، تعداد ۴۰۰ نصاب را در سطح شناسایی کرده و آموزش‌های لازم را ارائه خواهیم داد و به صورت رسمی خدمات پس از فروش را از طریق این نصابان ماهر ادامه می‌دهیم.


انتهای رپورتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی خدمات پس از فروش تولید پارکت سطح کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۹۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.
تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.


شاخص بهای تولیدکننده - فروردین ۱۴۰۳

‌ کد خبر 6090650 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • ساخت نازک‌ترین ورقه طلای جهان با ضخامت یک اتم
  • شبه سوئیفت ایران از طریق ارز‌های ملی راه‌اندازی شد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • تولید ۱۲۵۰۰ تن عسل در استان فارس