Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@07:22:57 GMT

توزیع 1500 بسته معیشتی نهضت کمک مؤمنانه در آمل

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۱۷۷۷۱

توزیع 1500 بسته معیشتی نهضت کمک مؤمنانه در آمل

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، تعداد هزار و ۵۰۰ بسته کمک معیشتی در قالب نهضت کمک مؤمنانه ویژه ماه رمضان و ولادت امام حسن مجتبی(ع) با شناسایی جامعه هدف بین نیازمندان توزیع شد.

مسؤول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج آمل در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هر یک از بسته‌های کمک معیشتی طرح مؤمنانه شامل برنج، مرغ، ماکارانی، رب گوجه فرنگی، خرما و دیگر مواد غذایی است که ارزش هر بسته به ارزش ۶ میلیون ریال برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حامد طاهری‌نسب افزود: با توجه به در پیش بودن ماه مبارک رمضان و ولادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) این طرح انسان‌دوستانه با تلاش خیران نیک‌اندیش، ناحیه مقاومت بسیج آمل و بسیج سازندگی با تهیه بسته‌های مواد غذایی اجرا شد.

وی تصریح کرد: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر کمک مؤمنانه در روزهای شیوع ویروس کرونا تاکنون اقدامات بسیار خوبی از سوی بسیجیان برای حمایت از نیازمندان و آسیب‌دیدگان ویروس کرونا انجام شد.

مسؤول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج آمل با اشاره به اینکه ارزش تقریبی مجموع یک هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی طرح رمضان بیش از ۹ میلیارد ریال بوده است، گفت: بسته‌های کمک مؤمنانه با شناسایی جامعه هدف توسط فرماندهان و اعضای شورای پایگاه مقاومت بسیج محلات با حفظ آبرو و کرامت انسانی به دست نیازمندان و خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا توزیع شده است.

وی با اعلام اینکه یک هزار بسته کمک معیشتی دیگر به مناسبت عید سعید فطر بین نیازمندان محلات توزیع می‌شود، خاطرنشان کرد: در شب‌های قدر امسال نیز پایگاه‌های محلات به صورت محله‌محور به یاری مستمندان می‌شتایند همچنین در ادامه می‌خواهیم قالب‌های متفاوت کمک‌های مومنانه برای حمایت از خانواده‌های نیازمند، کم‌توان و بی‌بضاعت اجرا شود.

انتهای پیام/۸۶۰۱۲/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: کمک معیشتی نیازمندان طرح رمضان کمک مؤمنانه مقاومت بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟

 امروز خبری مبنی بر شکستن یک سد خاکی معیشتی در فضای مجازی منتشر و موجب نگرانی برخی شد که رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بخشدار بخش نوبران ساوه (استان مرکزی) در خصوص این اتفاق توضیحاتی را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، این سد بین روستاهای سنگگ و مراغه توسط جهاد سازندگی وقت احداث و سال گذشته بهره برداران نسبت به افزایش ظرفیت ذخیره آن اقدام کردند که به گفته رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه، آبگیری بیش از حد مجاز، باعث بروز برخی آسیب ها به پیشانی آن شده است.

کامیار گراوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سد در سال ۱۳۷۰ توسط جهاد سازندگی احداث شده است تا اینکه در سال گذشته نیز با افزایش ارتفاع حدود ۲ متر و ۸۰ سانتی متری موافقت شد.

وی با بیان اینکه اهالی پارسال زیر نظر کارشناسان فنی این اداره نسبت به افزایش ارتفاع اقدام کردند یادآور شد: این سد قبل از افزایش ارتفاع حدود ۴۵ مترمکعب ظرفیت ذخیره داشت که هم اکنون به ۶۰ مترمکعب رسیده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه افزود: ایام عید که بر اثر بارش های بهاری این سد معیشتی سرریز کرد و بررسی های کارشناسی از سوی اداره منابع طبیعی انجام شد اما برخی از بهره برداران پس آن نسبت به مسدود کردن محل سرریز به منظور ذخیره بیشتر آب پست سد اقدام می کنند.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم و ارتفاع آب باعث افزایش تشدید فشار آب به بخش فوقانی سرریز و موجب ریزش پاشنه و شسته شدن خاک بخشی از پشت سد شده است یادآور شد: هرچند در این اتفاق هیچ آسیبی به بدنه اصلی وارد نشده است اما کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه به همراه کارشناسان سایر دستگاه ها در محل حاضر و موارد لازم برای ارتقای ایمنی سد را اعلام کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون محل تخلیه آب این سد بازگشایی و مقرر شده روند تخلیه تا رفع آسیب ها، ایمن سازی کامل پاشنه و رسیدن آب به حجم مناسب ادامه خواهد داشت.

بخشدار نوبران ساوه نیز در این ارتباط با بیان اینکه به محض اطلاع از وضعیت سد به همراه کارشناسان منابع طبیعی، اعضای شورای اسلامی روستا، نمایندگان دادگستری در روستای مراغه حاضر و اقدامات اولیه ایمن سازی آن انجام شد.

یوسف حیدری یادآور شد: به اعضای شورای اسلامی روستا و معتمدان تاکید شد نظارت بیشتری داشته باشند تا بهره برداران به سلیقه شخصی دخالتی در این امور نداشته باشند.

روستای سنگک در ۷۹ کیلومتری و روستای مراغه نیز در ۷۲ کیلومتری شهر ساوه واقع شده است.

بخش نوبران ساوه داری ۸۰ روستا با ۲۵ هزار نفر جمعیت بوده که ۶۷ مورد این آبادی ها بالای ۲۰ خانوار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • برگزاری نشست بصیرتی و جهاد تبیین در تپه شهدای گمنام خوی + تصاویر
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • تأکید ائمه جمعه اردبیل بر رفع مشکلات معیشتی معلمان و کارگران