Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@22:54:08 GMT

تولید عصاره مخمر به تامین زنجیره غذایی کمک کرد

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۸۴۴۷

تولید عصاره مخمر به تامین زنجیره غذایی کمک کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، متخصصان بر این باورند که سلامت و مقاومت بدن در برابر عوامل بیماری‌زا رابطه مستقیمی با تغذیه و استفاده از مکمل‌های توصیه شده و مغذی دارد.

عصاره مخمر یکی از این مکمل ها است که به‌عنوان بهترین منبع ویتامین‌های طبیعی شناخته می شود و در مکمل های غذای انسان و دام به شکل های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع برای داشتن نسلی سالم و در نتیجه جامعه ای عاری از بیماری های مدام این روزهای جهان، یکی از بهترین راه ها این است که با تامین مکمل های غذایی، تا حدی نیازهای تغذیه ای مردم و امنیت جسمی آنها تامین شود.

در روزهایی که خبر از آمدن آینده‌ای توام با کمبود مواد غذایی و کشاورزی می دهند؛ نیاز است که با کمک فناوری های بومی به فکر تامین نیاز جامعه به مواد غذایی و ریزمغذی های بدن باشیم تا با این کار؛ مواد اولیه و پایه تولید مواد غذایی در کشور تامین شود. موضوعی که نقشی پررنگ در تامین امنیت غذایی و رفع نگرانی های موجود درباره کمبود غذا در سال های دور دارد.

از جمله این ریزمغذی های حیاتی می توان به عصاره مخمر اشاره کرد. مخمر هیدرولیز شده یاعصاره مخمر بعنوان یک منبع مغذی از مخمر ساکارومایسس بعنوان ماده اصلی صنایع غذایی تهیه می شود. عصاره مخمر سرشار از ویتامین، پروتئین و مواد ضروری برای رشد و نمو بدن انسان است. عصاره مخمر به عنوان یک مکمل غذایی مفید و طبیعی شناخته شده و محصولات مختلف آن مورد استفاده قرار می گیرد.

مخمر بعنوان یک کارخانه تولید کننده پروتئین و مواد مغذی از سالیان دور مورد استفاده انسان قرار گرفته است و با فرآیند های آنزیمی این سلول می تواند بعنوان یک ماده مفید و مغذی برای رشد سلول های مختلف از باکتری تا سلول های حیوانی مورد استفاده قرار گیرد.

تولید این محصول استراتژیک و حیاتی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال تویعه یافتن است و شرکت های دانش بنیان هم به این حوزه ورود کرده اند به طور مثال به همت یکی از همین شرکت ها عصاره مخمر با توان بومی به تولید رسیده است. محصولی که در آن حدود ۱۴ نوع مواد معدنی به ویژه کروم، فسفر و سلنیوم یافت می شود.

روی، آهن، مس، منیزیوم، منگنز و پتاسیم از دیگر مواد معدنی موجود در این ماده ارزشمند و استراتژیک هستند. با توجه به گزارشات ارائه شده کروم موجود در مخمر، بهترین منبع غذایی محسوب می ‌شود. همچنین مخمر حاوی فیبر است که در هر ۱۰۰ گرم از مخمر خشک نزدیک به ۱۸الی ۲۰ گرم فیبر قابل استخراج است. یکی از مواد ارزشمند مخمر بتا گلوکان است که یک آنتی اکسیدان قوی بوده و در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است.

عصاره مخمر در حال حاضر برای سه نوع مصرف عمده در جهان تولید می شود که شامل صنایع غذایی، مکمل دام و طیور، مصارف آزمایشگاهی و دارویی است و از آن برای تهیه محیط های کشت باکتریایی، تولید واکسن و فرآورده های باکتریایی، تولید قرص های تقویتی و اشتها آور، مصارف آرایشی و موارد مشابه استفاده می شود.

کد خبر 5470151 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رژیم غذایی مواد معدنی نوآوری شرکت دانش بنیان اینترنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی تحقیقات علمی گوگل موبایل شورای عالی فضای مجازی تولید دانش بنیان حاکمیت سایبری افزایش قیمت مورد استفاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۸۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید

تاجیک با اشاره به نکات مهم در هنگام خرید و نگهداری تخم مرغ گفت: در هنگام خرید دقت کنید روی هر عدد تخم مرغ نام یا علامت تجاری واحد تولیدی، تاریخ تولید و تاریخ انقضا (به روز، ماه و سال) درج شده باشد.

به گزارش مهر، وی تاکید کرد: از مصرف تخم مرغ‌های شکسته یا دارای ترک در مواد غذایی به ویژه در تهیه غذا‌هایی که نیاز به طبخ ندارند (مانند خامه یا سس) باید خودداری شود.

به گفته تاجیک، تخم مرغ خام بر روی سطوحی که با مواد غذایی آماده خوردن در ارتباط هستند نباید قرار گیرد.

وی با اشاره به نحوه نگهداری تخم مرغ، افزود: تخم مرغ‌ها باید در یخچال و دمای زیر ۷ درجه سانتی گراد نگهداری شوند.

دیگر خبرها

  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی