Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@18:29:02 GMT

این بیماری مرموز در کمین کودکان است

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۶۷۴۷۰

این بیماری مرموز در کمین کودکان است

به نقل از هلث نیوز، از اکتبر گذشته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده از پزشکان خواست هر موردی از این بیماری نامعلوم در کودکان زیر ۱۰ سال را گزارش کنند. این هشدار و درخواست در نتیجه مجموعه‌ای از موارد غیرعادی صادر شد که در آلاباما شناسایی شده است.

تاکنون ۹ مورد از این بیماری در آلاباما و ۲ مورد در کارولینای شمالی گزارش شده است؛ در حالی که ده‌ها مورد هپاتیت حاد در کشورهای اروپایی مانند دانمارک، اسپانیا، هلند و بریتانیا نیز شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هپاتیت التهاب کبد است که می‌تواند توسط هر تعداد ویروس و در هر شرایطی ایجاد شود. علائم شایع هپاتیت شامل حالت تهوع، درد معده، استفراغ و اسهال است. با این حال برخی از کودکان در آلاباما دچار زردی شده‌اند و نشانه‌هایی از افزایش آنزیم‌های کبدی را نشان دادند. در این مدت در حالی که هیچ مرگ‌ومیری گزارش نشده اما چندین کودک دچار نارسایی کبدی شدند و نیاز به پیوند کبد داشتند.

اگرچه علت دقیق شیوع هپاتیت هنوز نامشخص است اما کارشناسان بر این باورند که یک عامل احتمالی را شناسایی کرده‌اند.

طبق بیانیه‌ای که روز پنجشنبه منتشر شد، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها با موفقیت برخی از علل شایع هپاتیت ویروسی مانند هپاتیت A، B، یا C را رد کرده است و به‌ طور خاص متخصصان بر این باورند که آدنوویروس ۴۱ ممکن است علت شیوع باشد که این موضوعی غیرطبیعی است زیرا پاتوژن معمولا فقط افراد دارای نقص ایمنی را تحت تاثیر قرار می‌دهد ولی همه کودکانی که به هپاتیت مبتلا شده‌اند قبل از عفونت سالم بودند.

دکتر اشلشا کاوشیک، سخنگوی آکادمی اطفال آمریکا(AAP)، در این خصوص گفت: این مورد معمولی نیست و کاملا تعجب‌آور است اما در حال حاضر فقط یک نظریه است. ارتباط بین آدنوویروس ۴۱ و هپاتیت در کودکان سالم در حال حاضر ثابت نشده و به تحقیقات بیشتری نیاز دارد تا مشخص شود آیا ارتباط مستقیمی بین این ۲ وجود دارد یا خیر.

بیشتر بخوانید: هپاتیت در چه افرادی باعث مرگ می‌شود؟

۴۷۴۷

کد خبر 1625134

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سلامت کودکان هپاتیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۷۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • فوت مرموز دختری بعد از مهمانی رفتن با نامزدش
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان