Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: بخش خصوصی کمتر به آنان اعتماد کنند و به نوعی آن هارا سربار خود می دانند به همین علت در ابتدا باید بخش دولتی در حمایت از آنان گام بردارد و تحت عنوان شتاب دهنده پای کار بیایند

احمد حسین فلاحی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا درباه طرح حمایت مجلس از شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: مجلس در خصوص حمایت از شرکت های دانش بنیان و شعار  سال قانونی را به نام جهش تولید دانش بنیان آماده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین اقدامات این قانون هفته گذشته در مجلس انجام شد و چند ایرادی که شورای نگهبان گرفته بود رفع شد.

وی افزود: این قانون 20 ماده دارد  و تمام ساز و کار های حمایت از شرکت های دانش بنیان و خلاق در نظر گرفته شده و موانع از سر راه برداشته شده همچنین تسهیلات متعددی برای شرکت ها در نظر گرفته شده و ساز و کار هایی که برای پشتیبانی معاونت علمی لازم بوده در نظر گرفته شده است.

فلاحی درباره برنامه مجلس برای شرکت های خلاق بیان کرد: برخی موارد  از جمله شرکت های خلاق قانون نداشتند چراکه در دانش بنیان ها گنجانده نمی شوند اما در این قانون به آنان توجه شده است همچنین معاونت علمی ریاست جمهوری نیز تحت عنوان خانه های شرکت خلاق در استان های مختلف به این امر توجه می کند علاوه براین ظرفیت های مطلوبی در پارک های علم و فناوری وجود دارد و جهش تولید صرفا در دانش بنیان صورت نمی گیرد.

 نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قسمتی از جهش تولید در شرکت های خلاق صورت می گیرد گفت: قسمتی از شتاب دهنده ها که به شرکت های دانش بنیان کمک می کنند خودشان شرکت خلاق به شمار می آیند بنابراین این نکات در قانون دیده شده و تسهیلات بیشتری برای آنان در نظر گرفته شده است همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی در این خصوص حمایت هایی را انجام داده است.

وی درباره دغدغه اصلی شرکت های دانش بنیان عنوان کرد:بخش زیادی از دغدغه های شرکت های دانش بنیان در بحث صدور مجوز ها بوده که این امر در این قانون حل شده است. جایگاه شرکت های دانش بنیان و خلاق ویژه دیده شده و بیشتر نگاه بر این بود که متولی اصلی را معاونت علمی داشته باشد و متعهد در این کار بوده و پیگیری های مربوطه را انجام دهد.

فلاحی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه این شرکت ها چگونه اعتماد مخاطبان خود را به دست بیاورند خاطرنشان کرد: بخش خصوصی کمتر به آنان اعتماد کنند و به نوعی آن هارا سربار خود می دانند به همین علت در ابتدا باید بخش دولتی در حمایت از آنان گام بردارد و تحت عنوان شتاب دهنده پای کار بیایند و اینگونه با پشتیبانی دولت موتور آنان به حرکت دربیاید.

 نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر واحد تولیدی دریابد که شرکت دانش بنیان با کمترین هزینه جهشی در تولید ایجاد می کند و کالای آن را به روز رسانی و مشتری را افزایش می دهد قطعا به این سمت می آیند اما اولین قدم را باید شرکت دولتی برای پشتیبانی  بردارند تا بخش خصوصی نیز ترغیب شود تا به این سمت بیاید.

وی در پایان تصریح کرد: مشکل بسیاری از شرکت های دانش بنیان ما عدم پشتیبانی توسط واحد های تولید و شتاب دهنده هاست که البته صندوق نوآوری می تواند به این امر کمک کند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تولید ملی دولت مجلس شورای اسلامی شرکت دانش بنیان صدور مجوز شرکت خلاق معاونت علمی ریاست جمهوری نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی شرکت های دانش بنیان نظر گرفته شده شتاب دهنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۰۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت:«اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری که امروز برگزار شد، در پاسخ به سوال دانشجودر خصوص ارزیابی شرکت های دانش بنیان و تاثیرات این ارزیابی گفت:در نظام جدید ارزیابی دانش‌بنیان‌ها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت هم مورد مطالعه قرار می‌گیرد و شرکت‌ها بر این اساس به شرکت‌ها نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

وی افزود: در چند جا شنیدم این همان سیستم تقسیم بندی نوع ۱-۲ و ۳ سابق است که مطلقا اشتباه است؛ نوع ۱-۲ و ۳ سابق بر اساس فناوری تقسیم بندی می‌شد، ولی الان اشتغال تخصصی و گردش مالی نوع تقسیم بندی را مشخص می‌کند.

دهقانی اضافه کرد: شرکت‌های بسیار نوع یک داشتیم که در بازنگری به شرکت نوپا تبدیل شدند و شرکت‌های نوع ۳ داشتیم که به شرکت‌های نوآور و فناور تبدیل شدند.ساز و کار‌های حمایتی از دانش بنیان‌ها در روش جدید متناسب‌تر شدند.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰ پارک کشور به کارگزار شناسایی شرکت‌های نوپا تبدیل شده اند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران