Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرِکل دفتر فنی و مهندسی شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر لزوم افزایش ظرفیت‌های نگهداری کالاهای اساسی، از برنامه‌های این شرکت برای افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی روغن خام در سال 1401 خبر داد.
به گزارش سرویس اقتصادی آریا، به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، احمد عبدلی گفت: عملیات پروژه‌های مخزن فولادی 50 هزار تنی شهید مدرس تهران و مخزن فولادی 50 هزار تنی شهید علمی کرج در دست اقدام است که با توجه به جانمایی مناسب این مخازن، برخی از مسائل و مشکلات نگهداری روغن حل خواهد شد و با تکمیل و بهره‌برداری از این دو پروژه، 100 هزار تن به ظرفیت ذخیره‌سازی کشور افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این‌که برای افزایش این ظرفیت در بخش کالای اساسی روغن، مطالعات اولیه برای احداث مخازن روغن خام نباتی در مجتمع ذخیره‌ای نکای استان مازندران نیز به ظرفیت 25 هزار تن انجام شده است، اظهار کرد: با توجه به این‌که آن منطقه، مبدا ورودی روغن به کشور است، احداث این مجتمع می‌تواند موقعیت خوبی برای ذخیره‌سازی فراهم سازد.
عبدلی در خصوص برنامه‌های این شرکت برای ذخیره‌سازی مناسب سایر کالاهای اساسی توضیح داد: برای احداث 5 باب انبارِ کالای اساسی با ظرفیت نگهداری 100 هزار تن کالا در زاهدان و 5 باب انبار دیگر به ظرفیت 125 هزار تن در چابهار که یکی از مبادی ورودی کالای اساسی به کشور است، اقدامات اولیه انجام شده است تا نسبت به جانمایی مناسب و شروع عملیات ساخت اقدام شود.
وی با بیان این‌که در حال حاضر 84 هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران راهبری می‌شود، تصریح کرد: این امکان شامل یک مجتمع ملکی به ظرفیت 66 هزار تن در بندرعباس و یک مجتمع اجاره‌ای به ظرفیت 18 هزار تن در نهاوند می‌شود.
عبدلی با اشاره به این‌که در حال حاضر، بیش از 21 میلیون تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم (سیلو و انبار) در کشور وجود دارد، اظهار کرد: برای نگهداری مناسب گندم به‌عنوان یک کالای استراتژیک، عملیات تجهیز و بازسازی به‌طور مستمر ضرورت دارد.
وی با بیان این‌که در بخش مراکز و تأسیسات ذخیره‌سازی گندم نیز بازسازی و بهسازی فیزیکی و تجهیز این امکانات به سیستم‌های هوشمند در دست انجام است، تصریح کرد: بخشی از اقدامات به‌منظور بهسازی سیلوها شامل نصب و تعمیر حرارت‌سنج و نصب نمونه‌بردارِ اتوماتیک، سطح‌سنج و فیلتر صنعتی اجرا شده و خرید پالت‌های پلاستیکی استاندارد برای نگهداری مناسب و باکیفیت سایر کالاهای اساسی در انبارها را نیز در دست اقدام است.
مدیرکل دفتر فنی و مهندسی شرکت بازرگانی دولتی ایران خاطر نشان کرد: برای افزایش ایمنی در مراکز و تأسیسات ذخیره‌سازی نیز برنامه نصب سیستم اطفای حریق، نصب دیزل ژنراتور اضطراری و راه‌بند، تجهیز این امکانات به روشنایی و دوربین‌های حفاظتی و افزایش ارتفاع را نیز در دستور کار داریم.



کدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازرگانی دولتی شرکت بازرگانی دولتی ایران ظرفیت ذخیره سازی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۸۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد

مصطفی رجبی مشهدی گفت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ۶۰۰ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشور‌های اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشور‌ها تا ۵ هزار مگاوات قابل افزایش است. تبادل برق با کشور‌های همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند.

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیر‌های انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (۵٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشور‌ها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • لایروبی حوضچه‌های ذخیره آب بخش شعیبیه شوشتر