Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@23:29:56 GMT

درمان سندرم خشکی چشم ناشی از ماسک زدن

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۹۸۳۸

درمان سندرم خشکی چشم ناشی از ماسک زدن

نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که ماسک زدن، خطر ابتلا به سندرم خشکی چشم را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، بیش از دو سال است که افراد پیش از خارج شدن از منزل از ماسک استفاده می‌کنند؛ زیرا خطر ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ و انتقال آن به دیگران را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. البته استفاده از ماسک کاملاً بی‌ضرر نیست؛ به طوری که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا، افراد زیادی از مشکلات دندانی ناشی از استفاده بیش از حد از ماسک شکایت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون نیز نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که ماسک زدن خطر ابتلاء به سندرم خشکی چشم را افزایش می‌دهد.

سندرم خشکی چشم چیست؟

سندرم خشکی چشم، زمانی رخ می‌دهد که اشک قادر به تهیه روغن مناسب برای محافظت از چشم نیست؛ در این صورت افراد دچار مشکل می‌شوند. این سندرم ممکن است به این دلیل اتفاق بیفتد که چشم‌های فرد اشک کافی تولید نمی‌کند یا نمی‌تواند اشک با کیفیت تولید کند؛ اشک بی‌کیفیت نیز قادر به تولید روغن مناسب برای محافظت از چشم‌ها نیست. خشکی چشم طولانی‌مدت، باعث بروز التهاب چشم و آسیب به سطح چشم می‌شود؛ در این صورت فرد دچار سوزش چشم خواهد شد. نتایج مطالعه‌ای که در مجله Scientific Reports منتشر شده است، نشان می‌دهد که استفاده از ماسک خطر ابتلاء به سندرم چشم خشک را افزایش می‌دهد.

علائم سندرم خشکی چشم چیست؟

خشکی چشم می‌تواند هر دو چشم را به صورت همزمان تحت تأثیر قرار بدهد و ممکن است لازم باشد فرد مبتلا برای دریافت درمان مناسب به پزشک مراجعه کند. بعضی از علائم رایج سندرم خشکی چشم شامل احساس سوزش یا خارش چشم، حساسیت به نور، قرمزی چشم، چشم‌های خیس، تاری دید، خستگی چشم، آبریزش چشم و التهاب پلک چشم می‌شود.

چه افرادی در معرض ابتلاء به سندرم خشکی چشم قرار دارند؟

همه افرادی که برای مدت طولانی از ماسک استفاده می‌کنند، در معرض خطر ابتلاء به سندرم خشکی چشم قرار دارند. با توجه به نتایج بررسی‌های انجام شده، افرادی که از عینک یا لنز استفاده می‌کنند بیشتر از دیگران در معرض ابتلاء به این بیماری قرار دارند. علاوه بر این، افرادی که برای طولانی مدت بدون وقفه با صفحه‌نمایش کامپیوتر کار می‌کنند، زمان زیادی در محیط گرم سپری می‌کنند یا حتی افراد مسن بیشتر از دیگران سندرم خشکی چشم را تجربه می‌کنند. سیگار کشیدن نیز می‌تواند در این زمینه تأثیرگذار باشد.

روش درمان سندرم خشکی چشم چیست؟

متخصصان معتقدند که مشکلات مربوط به چشم می‌تواند افراد مبتلا به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ را آزار دهد. در صورتی که سندرم خشکی چشم به موقع درمان نشود، فرد دچار مشکلات جدی می‌شود و چشم او دچار آسیب‌های شدید می‌شود. بنابراین توصیه شده است که در صورت بروز هرگونه نشانه مربوط به سندرم خشکی چشم به پزشک مراجعه کنید و راه‌های درمانی را به موقع آغاز کنید. به منظور درمان سندرم خشکی چشم، افراد نباید در معرض دود، جریان مستقیم هوا و باد قرار بگیرند، لازم است روزانه به مقدار کافی آب بنوشند، برای جلوگیری از خشک شدن هوا از یک دستگاه مرطوب کننده هوا استفاده کنند، روی چشم‌های خود کمپرس گرم قرار دهند، برای مدت طولانی از صفحه‌نمایش موبایل یا کامپیوتر استفاده نکنند و به صورت مرتب از اشک مصنوعی استفاده کنند.

کد خبر 571365

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا آخرین اخبار کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ بیماری های چشمی سلامت چشم خشکی چشم استفاده از ماسک ماسک ماسک زدن شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سندرم خشکی چشم ابتلاء به سندرم خطر ابتلاء

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۹۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟

یکی از شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری خطرپذیر در سیلیکون ولی در حال بررسی سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری روی استارتاپ هوش مصنوعی xAI ایلان ماسک و چت‌بات گراک است.

به‌گزارش The Information، ایلان ماسک در حال نزدیک‌شدن به معامله‌ی اولیه با سرمایه‌گذاران بالقوه ازجمله Sequoia Capital است که در سال ۲۰۲۲ در ایکس (توییتر سابق) ۸۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده بود.

منابع داخلی مشخص نکردند که Sequoia قصد دارد چه مقدار سرمایه اختصاص دهد یا چه شرکت‌های دیگری ممکن است در جمع‌آوری سرمایه شرکت کنند؛ اما فایننشال تایمز و بلومبرگ تأیید کردند که Sequoia قصد دارد در این معامله شرکت کند. ماسک پیشنهاد کرده است که شرکت‌ها قبل از شروع سرمایه‌گذاری رقبا وارد دور اول جذب سرمایه شوند.

بلومبرگ خاطرنشان کرد که این سرمایه ارزش شرکت را به ۱۸ میلیارد دلار می‌رساند که فاصله‌ی چندانی با ارزش‌گذاری آنتروپیک ندارد. آنتروپیک، یکی دیگر از رقبای OpenAI است که اعضای سابق این شرکت آن را تأسیس کرده‌اند و در اوایل سال ۲۰۲۴، سومین مرحله‌ی جذب سرمایه را با ارزشی حدود ۱۸٫۴ میلیارد دلار افزایش داد.

با اینکه استارتاپ هوش مصنوعی ماسک هنوز در مراحل اولیه‌ی توسعه است، به‌نظر می‌رسد صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر از چشم‌انداز بازدهی کلان این شرکت حمایت می‌کنند و مانند بسیاری از شرکت‌ها بر موج عظیم هوش مصنوعی سوار می‌شوند.

استارتاپ هوش مصنوعی xAI اوایل مارس ۲۰۲۴ (اسفند ۱۴۰۳) چت‌بات گراک را به مدل زبانی Grok-۱.۵ به‌روزرسانی کرد. این چت‌بات که نسخه‌ی پیشرفته‌تر گراک است، به‌عنوان رقیبی برای ChatGPT شرکت OpenAI معرفی شد و در‌اختیار کاربران نسخه‌ی پریمیوم شبکه‌ی اجتماعی ایکس قرار گرفت.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • معرفی زیباترین غار آبی و خشکی جهان (فیلم)
  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟