Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@06:08:20 GMT

درمان چربی خون خود را به این گیاه بسپارید

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۴۸۶۳

درمان چربی خون خود را به این گیاه بسپارید

آفتاب‌‌نیوز :

رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این طرح داروسازی حاصل تلاش سجاد کریمی دکتری عمومی این دانشکده با راهنمایی استادان لیلی صفائیان، بهزاد ذوالفقاری و محمدرضا آقاقزوینی به شماره طرح تحقیقاتی ۳۹۴۷۰۳ به ثبت رسیده است.

عباس جعفریان با بیان اینکه گیاه والک، گیاه بومی مناطق شمالی ایران است و کاربرد‌های متعدد غذایی و درمانی دارد گفت: با توجه به وجود ترکیبات موثر متعدد در این گیاه، احتمال اثربخشی بر چربی خون و نیز اثبات اثرات پایین آورنده چربی خون و پیشگیری از تصلب شرایین در موش صحرایی وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نتایج این مطالعه پس از برسی نشان داد عصاره هیدروالکلی پیاز گیاه والک در موش‌های صحرایی اثرات مطلوب آنتی اکسیدانی دارد و چربی خون بالا را درمان می‌کند.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گیاه والک درمان چربی خون چربی خون چربی خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب

دانشگاه شیراز که پیش‌تر دانشگاه پهلوی نام داشت، یکی از دانشگاه‌های مادر، جامع و دولتی ایران است که در سال ۱۳۲۵ در شیراز تاسیس گردید.

به گزارش انتخاب، دانشگاه شیراز با تأسیس دانشکده فنی با هدف آموزش متخصصان علوم پزشکی با یک برنامه چهار ساله در سال ۱۳۲۵ تأسیس شد. در ابتدا مؤسسه عالی بهداشت نامیده شد، در سال ۱۳۲۹ به یک دانشکده پزشکی تبدیل شد. در سال ۱۳۳۲ آموزشکده پرستاری نمازی و دانشکده‌های کشاورزی و هنر و علوم تأسیس شد.

با افزودن دانشکده مهندسی و دانشکده دامپزشکی در سال ۱۳۳۳، به وضعیت دانشگاه ارتقاء یافت و دانشگاه پهلوی نامیده شد. سپس دانشکده دندانپزشکی در سال ۱۳۴۸، دانشکده تحصیلات تکمیلی و کالج الکترونیک در سال ۱۳۴۸، و دانشکده‌های حقوق و آموزش در سال ۱۳۴۹ به دانشگاه اضافه شدند. در سال ۱۳۳۹، شاه، رئیس دانشگاه پنسیلوانیا، گیلورد هارول را دعوت کرد تا به ایران بیاید و مؤسسات آموزش عالی ایران را بازرسی کند.

هارول به درخواست شاه گزارشی را با عنوان الگویی برای یک دانشگاه جدید در ایران تهیه کرد و شاه متعاقباً تصمیم گرفت که دانشگاه پنسیلوانیا به دولت ایران در تبدیل دانشگاه شیراز به تنها نهادی در ایران که بر اساس سبک آمریکایی برای تحصیلات در مقاطع بالاتر کمک کند.

دیگر خبرها

  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • کیفیت هوای امروز شیراز در وضعیت قابل قبول
  • بارورسازی ابرها می‌تواند منجر به اثرات فاجعه بار شود
  • ساخت و اجرای کابوس‌هایتان را به «کابوس‌مند» بسپارید
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • اعتیاد به کافئین را بی دردسر ترک کنید