Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: دستورالعمل های لازم برای نماز عید سعید فطر به سراسر کشور ابلاغ شده است. عوامل اورژانس در تمامی مساجد و مصلی های بر پا کننده نماز عید سعید فطر قبل از شروع نماز و تا پایان مراسم مستقر هستند.خدمات درمانی سرپایی به نمازگزاران ارائه خواهد شد، از مردم درخواست می منم که به محض مشاهده بیمار یا مصدوم بلافاصله به عوامل اورژانس مستقر در مصلی ها اطلاع دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می گوید که اورژانس مراکز درمانی در آمادگی کامل بسر می برند تا در صورت نیاز خدمات خوبی به مراجعه کنندگان ارائه شود. با توجه به افزایش سفرها تمامی مراکز اورژانس جاده ای در آماده باش کامل قرار دارند  و عوامل اورژانس در نقاط امن جاده ها در معرض دید مردم و مسافران قرار می گیرند تا دسترسی بهتری به نیروهای فوریت های پزشکی داشته باشند.

خالدی می گوید: اورژانس هوایی در صورت مساعد بودن شرایط جوی در آمادگی کامل قرار دارند. سه هزار پایگاه اورژانس در عید سعید فطر در آمادگی کامل بسر می برند. ۵٠ فروند بالگرد اورژانس ، ۶۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس ، حدود ۳٠٠موتورلانس در سطح کشور و ۲۴ هزار نیروی عملیاتی اورژانس پشتیبانی عید سعید فطر و سفرهای مرتبط را انجام می دهند.

به گفته سخنگوی سازمان اورژانس کشور توصیه اورژانس به نمازگزاران عید سعید فطر این است که فاصله گذاری اجتماعی را رعایت و از سجاده و مهر شخصی استفاده کنند. حتما در هنگام نماز از ماسک استفاده کنند و قبل از خوردن مواد غذایی حتما دست های خود را با اب و صابون شستشو دهند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور متذکر شد که به دلیل احتمال مسمومیت های غذایی خرید از دست فروش ها را مد نظر قرار بدهند و  مراقبت های بهداشتی را به طور دقیق رعایت کنند . رانندگان اتوبوس های درون شهری به هنگام جا به جایی نمازگزاران حتما به تعداد صندلی های خود مسافر سوار کنند و نکات ایمنی مانند سرعت مطمئن و ایمن را داشته باشند.

خالدی گفت: مسافران سعی کرده در طول روز حرکت کنند و هر یک و تیم ساعت رانندکی ده تا پانزده  دقیقه خودرو را نگه داشته و استراحت کنند. از رانندگی در شب به دلیل ناپایداری شرایط آب و هوایی جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید:

بیش از ۱۴۸ میلیون دز واکسن در کشور تزریق شده است باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۲۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول

در پی بارش‌های اخیر سد شهید قنبری آذربایجان غربی، سد جگین در هرمزگان، سد ایلام، سدهای ماشکید علیا، خیرآباد، زیردان و پیشین در سیستان‌وبلوچستان، سدهای آزاد و قشلاق در کردستان، سد رودبار لرستان و سد کوثر در کهگیلویه و بویراحمد به‌طور کامل پُر شدند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در 218 روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه 1402 تا هشتم اردیبهشت 1403) در مجموع 26 میلیارد و 570 میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی 29 میلیارد و 30 میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی 8درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، 16 میلیارد و 690 میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی 16 میلیارد و 520 میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی یک‌درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود 31 میلیارد و 560 میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، 64 درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و 36 درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز هشتم اردیبهشت 1402 بالغ بر 31 میلیارد و 600 میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده برابری میزان ذخایر سدها با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

همانطور که در جدول بالا مشخص است، سد شهید قنبری آذربایجان غربی، سد جگین در هرمزگان، سد ایلام، سدهای ماشکید علیا، خیرآباد، زیردان و پیشین در سیستان‌وبلوچستان، سدهای آزاد و قشلاق در کردستان، سد رودبار لرستان و سد کوثر در کهگیلویه و بویراحمد پرشدگی 100درصدی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • اضافه شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور
  • آزادی ۱۸ زندانی جرایم مالی در نذر هشتم سبزوار
  • لزوم پیش‌بینی آمبولانس‌های ویژه شرایط کوهستانی برای کهگیلویه و بویراحمد
  • حمایت نمازگزاران خرم آبادی از اجرای طرح نورفراجا
  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)/ محدودیت‌ها در قدس اشغالی برای نمازگزاران
  • ببینید | آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب