Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@00:24:12 GMT

تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار دارای برق هستند

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۲۵۶۰۶

تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار دارای برق هستند

خانم احمدپور کارشناس امور و برنامه ریزی نظارت و آمایش سرزمین برنامه و بودجه گفت: دولت براساس ماده ۲۷ برنامه ششم توسعه ۱۷ هزار برنامه روستا برای اجرا به دستگاه ها ابلاغ کرده است که امیدواریم در برنامه هفتم توسعه هدفمند پیگیری شود.

به گفته وی، استان ها طیف متعددی از پروژه ها را معرفی کردند به طوریکه ۱۰۰ هزار پروژه اشتغالزایی معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدپور می گوید: سازمان برنامه و بودجه یک مدل مبتنی بر تکمیل زنجیره های ارزش و ایجاد زنجیره های جدید ارزش تدوین کرده است که مجموعه روستاها در قالب زنجیره محصول تولید می کنند.

تامین ۱۰۰ درصد برق مصرفی روستاهای بالای ۲۰ خانوار 

آقای حبیب جباری معاون امور و برنامه ریزی نظارت و امایش سازمان برنامه و بودجه گفت: در ماده ۲۷ قانون الزام و اجرا نگذاشته است و سازو کارهای اجرایی اعتبار در ردیف های متفرقه فراهم کردیم.

به گفته وی، تخصیص زیرساخت های روستایی محدود کردن تمامی فعالیت های دولت به ماده ۲۷ نیست چرا که در عرصه سخت افزاری زیرساخت های آب، برق و راه به درستی تامین شده است.

جباری می گوید: روستاهای بالای ۲۰ خانوار صد درصد برق مصرفی و ۹۹ درصد شبکه تلفن ثابت برخوردارند.

این مقام مسئول گفت: الگوی کشت در اقتصاد روستا از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که نبود الگوی کشت و مازاد تولید روی دست تولیدکننده ضربه مهلکی به تولید می زند.

ایجاد زیرساخت های حمل و نقل راهی برای توسعه روستا

آقای مهدی مسکنی معاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر نگاه ما به روستاها به عنوان قطب تولید باشد، مشکلات مرتفع می شود.

به گفته وی، در روستا راه اندازی یک بقالی همانند محدوده شهری مشکل دارد یا هر فردی می تواند تعدادی دام داشته باشد، درحالیکه اگر برای فرد درآمد با هزینه ها همخوانی نداشته باشد، چه باید کند.

مسکنی می گوید: تکمیل زنجیره ارزش و زیرساخت های لازم برای توسعه کسب و کار در روستا امری ضروری است. براین اساس زیرساخت های حمل و نقل دریایی، هوایی و زمینی باید ایجاد شود.

با توجه به اهمیت آمایش سرزمین و اشتغال روستاها، توجه دولت به ایجاد زیرساخت های لازم و تکمیل زنجیره ارزش به منظور توسعه و رونق روستا و جلوگیری از مهاجرت امری ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمایش سرزمین اشتغال روستا توسعه روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۵۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از شناسایی ظرفیت‌های متعدد در زنجیره‌های مرکبات، کیوی و گردشگری و صنایع‌دستی با ارائه برنامه‌های راهبردی مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسن خیریان‌پور_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت _ در مراسم آغاز به کار ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران، با اشاره به حضور مازندران در نمایشگاه اسپور ۲۰۲۴ به منظور شناساندن زنجیره‌های ارزش راهبردی این استان به همراه ۳۰ استان کشور اظهار کرد: در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی برای استان مازندران تعریف شده است.

وی افزود: به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار می‌گیرد.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب‌ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ تن کیوی در این استان تولید می‌شود، گفت: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه‌دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

خیریان‌پور با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

وی با اشاره به امر گردشگری و صنایع دستی در مازندران از وجود ظرفیت متعدد عنوان و مطرح کرد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده‌نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در این استان هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 748545

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • حضور فارسی‌ها در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ ایران