Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@03:20:07 GMT

شاخص اجرای طرح هادی در استان خراسان جنوبی به ۶۶ درصد رسید

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۰۶۷۴

شاخص اجرای طرح هادی در استان خراسان جنوبی به ۶۶ درصد رسید

گروه استان‌ها- مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی شاخص اجرای طرح هادی در استان را بیش از ۶۶ درصد عنوان کرد و گفت: در حال حاضر شاخص اجرای طرح هادی در کشور ۵۵ درصد است و این استان حدود ۱۱ درصد از شاخص کشوری جلوتر است. - اخبار استانها -

قاسم تنها در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند   ، با اشاره به اجرای طرح هادی در روستاها اظهار داشت: بنیاد مسکن خراسان جنوبی تاکنون توانسته برای تمام 918 روستای بالای 20 خانوار استان مطالعه، نقشه برداری و تهیه طرح  هادی را به پایان برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد مسکن استان خراسان جنوبی با بیان اینکه شاخص تهیه طرح در خراسان جنوبی به 100 درصد رسیده است بیان کرد: بنیاد مسکن خراسان جنوبی به این امر بسنده نکرده و  در 193 روستای زیر 20 خانواری که وظیفه قانونی بنیاد مسکن نبوده نیز تهیه طرح انجام داده است.

وی با بیان اینکه در 167 روستای بالای 20 خانوار که افق طرح آنان به پایان رسیده نیز بحث بازنگری انجام شده است تصریح کرد: بالغ بر یک هزار و 200 تهیه طرح هادی انجام شده که تاکنون بالغ بر 16 میلیارد تومان هزینه شده است.

سالانه طرح هادی 10 درصد روستاهای کرمانشاه بازنگری می‌شود طرح هادی روستایی در 4 هزار روستای کشور اجرایی می‌شود گزارش تسنیم از آوار مصوبات جدید طرح هادی بر سر بافت روستایی/ مصوباتی که به نفع روستا نیست

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال 1400 نیز هفت میلیارد و 100 میلیون تومان برای 82 مورد بازنگری طرح نیز هزینه شده گفت: با اجرای این طرح‌ها دهیاران می‌توانند بحث نظارت بر ساخت و سازها و دستگاه‌های خدمت‌رسان بحث خدمت رسانی را داشته و هر دستگاهی که می‌خواهد در روستاها کار عمرانی انجام دهد با استفاده از این طرح‌ها چارچوبی برای آن مشخص شده است. 

تنها با اشاره به اینکه با اجرای این طرح‌ها کاربری معابر و محدوده روستا مشخص است خاطرنشان کرد: با استفاده از این طرح‌ها بحث حفظ اراضی زراعی و باغی را داشته باشیم و اراضی ملی را حفظ کنیم تا بر روی این اراضی ساخت و ساز غیر قانونی صورت نگیرد.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی با بیان اینکه در بحث اجرای طرح هادی، بنیاد مسکن خراسان جنوبی از 918 روستای موجود تاکنون در 608 روستا در بحث اجرای طرح ورود پیدا کرده است یادآور شد: بالغ بر 204 میلیارد تومان در بحث اجرای طرح هادی در خراسان جنوبی هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: در سال 1400 نیز حدود 138 روستا اعتبار ملی و استانی در برنامه کاری ما بوده که 108 روستا نیمه تمام و 30 روستا جدید بوده است.

تنها، شاخص اجرای طرح هادی در خراسان جنوبی را بیش از 66 درصد عنوان کرد و اظهار داشت: در حال حاضر شاخص اجرای طرح هادی در کشور 55 درصد است و ما حدود 10 تا 11 درصد از شاخص کشوری جلوتر هستیم.

وی افزود: به لحاظ کیفی نیز در ده سال اخیر همیشه بالاترین رتبه را داشته‌ایم و بیشتر در رده اول و دوم کشوری بوده‌ایم و چندین مرتبه از سایر استان‌ها از طرح هادی استان بازدید کردند.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت قیر رایگان گفت: از سال 94 با توجه به محدودیت‌های دولت در بحث تامین اعتبار ریالی و نقدی، بحث قیر رایگان در برنامه قرار گرفت تا بنیاد مسکن بحث اجرای آسفالت را داشته باشد.

تنها، اعتبار سال 99 در بحث قیر را 14 میلیارد تومان عنوان و بیان کرد: در سال 1400، ابتدا 44 میلیارد و 700 میلیون تومان قیر برای استان در نظر گرفته شده بود، با پیگیری‌های انجام شده این 44 میلیارد تومان جذب و 45 میلیارد تومان دیگر نیز به سهمیه استان اضافه شد.

وی با بیان اینکه امید است از محل این سهمیه در 150 روستا اجرای آسفالت انجام شود خاطرنشان کرد: در مجموع حدود 145 میلیارد تومان اعتبار ملی در سال 1400 گرفته‌ایم که 20 برابر اعتبارات استانی ما است.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی گفت: از سال 94 تاکنون 76 میلیارد تومان اعتبار جذب کردیم و بالغ بر سه میلیون 120 هزار مترمربع در 344 روستا اجرای آسفالت انجام شده است.

انتهای پیام/255/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی شاخص اجرای طرح هادی خراسان جنوبی میلیارد تومان طرح ها انجام شده بحث اجرای سال 1400 تهیه طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۰۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند

استاندار خراسان جنوبی گفت: با توجه به اهمیت موضوع و ضرورت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار، لازم است عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند و قاین آغاز شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جلسه دیدار خیرالله خادمی مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور اظهار کرد: با توجه به اینکه راه‌آهن زاهدان - بیرجند - مشهد توسط رئیس جمهور کلنگ‌زنی شده و این پروژه در توسعه منطقه شرق کشور، نقش بسزایی دارد، لذا تسریع در روند اجرای آن مطالبه ما است.

وی افزود: افزایش تعداد ماشین‌آلات فعال در کارگاه‌ها و تقویت پیمانکاران، روند اجرای کار را شتاب می‌بخشد.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر لزوم تکمیل نقشه‌های اجرایی کلیه قطعات راه آهن، گفت: با توجه به انجام مطالعات کل مسیر و آماده بودن طرح، تهیه نقشه‌های اجرایی باید هر چه سریع‌تر تکمیل و ارائه شود.

وی مدیریت زمان را در اجرای این پروژه مهم خواند و گفت: لازم است هم‌راستا با اجرای قطعات راه آهن در داخل استان خراسان جنوبی، عملیات اجرایی دو ایستگاه مسافربری بیرجند و قاین نیز آغاز شود.

قناعت متذکر شد: این دو پروژه هم باید با استفاده از نیروی فنی متخصص و تزریق به موقع اعتبار با سرعت اجرا شود.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی کم قطعه ۱۷ راه آهن، تصریح کرد: لازم است این قطعه به پیمانکار جدیدی سپرده شود تا این کندی کار به سرعت جبران شود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: انتظار می‌رود اسناد مناقصه عملیات روسازی و ریل‌گذاری کلیه قطعات هم به زودی تهیه شده و پیمانکاران این بخش نیز تعیین و مستقر شوند.

وی به روند اجرای کار در کل مسیر و به ویژه حدفاصل زاهدان تا نهبندان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مطالعات کل مسیر انجام شده، لازم است آن بخش مسیر که به پیمان نرفته به مناقصه گذاشته شود تا روند کار در استان سیستان و بلوچستان هم شتاب بگیرد.

قناعت با دعوت از معاون وزیر برای سفر به خراسان جنوبی و پایش شرایط کار به صورت میدانی، خاطر نشان کرد: مشکلات پیمانکاران در زمینه تأمین آب و سوخت به صورت ویژه پیگیری می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به روند اجرای کار در پروژه‌های دوبانده‌سازی در استان گریزی زد و اظهار داشت: با توجه به برنامه زمان‌بندی این پروژه، انتظار است با ورود جدی وزارت راه و شهرسازی، باند دوم بیرجند- قاین تا هفته دولت امسال تکمیل شده و زیر بار ترافیک برود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: برای دوبانده‌سازی محور بیرجند-زاهدان هم تأمین منابع مالی در راستای تسریع در روند اجرای کار مطالبه استان است.

وی با اشاره به حضور سیدحسین میرشفیع نماینده ویژه وزیر راه و شهرسازی در امور افغانستان و طرح‌های ویژه در جلسه از وضعیت اجرای پروژه راه فراه به ماهیرود گفت.

قناعت با بیان اینکه این پروژه به طول ۱۱۷ کیلومتر با ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است، خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه در توسعه صادرات کشور و رونق بازارچه مرزی ماهیرود نقش بسزایی دارد.

وی تأمین منابع مالی، رفع مشکلات گمرکی و… را از مسائل مهم و مؤثر در روند اجرای کار خواند و همراهی شرکت توسعه و زیرساخت با اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی در سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی پروژه را خواستار شد.

در ادامه با بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مطرح شده، نظر مساعد شرکت زیرساخت درخصوص رفع دغدغه‌های استان جلب شد.

به گزارش ایمنا، در این جلسه که با حضور مدیران مربوطه در وزارت راه و شهرسازی، مشاورین و پیمانکاران پروژه، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی استان همراه بود، در ابتدا گزارش جامعی درخصوص میزان پیشرفت فیزیکی و وضعیت موجود طرح اجرا شد و اقدامات خراسان جنوبی در زمینه رفع مشکلات و تسهیل شرایط پیمانکاران نیز تشریح شد.

کد خبر 751200

دیگر خبرها

  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • ۶۳۰ هزار مترمکعب رواناب در نهرین کنترل شد
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم